Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plastifantastik

czy ojciec ciezko chorego dziecka moze powiesic sie

Polecane posty

Gość plastifantastik

Gdy otrzymałem telefon w sprawie śmierci śp.Andrzeja Leppera, pomyślałem, że nerwy tego człowieka zawiodły. Choć nie robił wrażenia sensata jak np. śp.Barbara Blidowa. Ale cóż: zdarza się. A po dziesiątym telefonie włączyłem telewizor i zacząłem wsłuchiwać się w wypowiedzi różnych ludzi. Po czym przestałem wierzyć, że to było samobójstwo. W szczególności przekonał mnie o tym p.Piotr Tymochowicz. Nb.: człowiek, który zniszczył Leppera. Przerobił wziętego trybuna ludowego na mówiącego sztucznym językiem układnego polityka w garniturze. I Lepper stracił swoich zwolenników. Na miejscu policji hipotezę samobójstwa odstawiłbym do rezerwy. A potem dowiedziałem się, ze miał ciężko chorego syna. Tu już całkiem przestałem wierzyć w samobójstwo. Mężczyźni mający chore dzieci tego nie robią. http://korwin-mikke.blog.onet.pl/

Gość ptasiek nastroszony
ten to nawet muchy nie zabije - nosi ja na podgardlu

Gość fvegfhb
Tez tak pomyslalam ze rodzic umierajacego dziecka nie odbierze sobie zycia przed jego smiercia... Jestem przeciwniczka teorii spiskowych, ale ten aspekt mocno mnie zastanowil..

Gość plastifantastik
teraz wszędzie spiskują nawet w pracy walka o stołki nie tylko jest w rządzie

Gość plastifantastik
Pytanie: o czym niebezpiecznym dla "Bandy Czworga" wiedział Andrzej Lepper i co pragnął wysondować p.Tymochowicz?

Gość defefwef
zabil sie i juz, nie wytrzymal tego co mial na sumieniu!

Gość plastifantastik
CHCIAŁ POTWIERDZIĆ ZEZNANIA KACZYŃSKIEGO w sprawie afery gruntowej na co nie zezwoliły służby pierząc przy okazji kilka innych pieczeni: a co z ta afera gruntowa toz to nie na rękę dla PO

Gość mmmmmpppp
a moze wlasnie dlatego ze mial chore dziecko sie zabił

Gość Nie snujcie teorii
Znam 1 przypadek gdzie ojciec powiesił sie majac chore dziecko, a 2 matka została sama i popełniła samobojstwo zostawiajac 2 małych dzieci. Oba przypadki były niedawno. Takze nie snujcie juz swoich durnych teorih

ludzie, którzy planują samobójstwo są tak opętani tą myślą, że nie zwarzają na nic dookoła. nagle nie widzą chorego dziecka, kochającej matki itp - poradzą sobie, bo on jest przecież zbędny. mój ojciec się powiesił choć był na bardzo potrzebny, przecież skoro nas tak kochał to powinien zdawać sobie sprawę z tego, że bez niego nie damy sobie radę? nie chcę tego brzydko nazywać egoizmem, bo tu bardziej działa psychika ludzka i człowiek nie widzi nic poza swoim strachem itp.

Gość plastkkfantastik
mam , kuzyn został zdradzony przez żonę i się powiesił