Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Nigella_82

czy warto? czy to bedzie ponizenie?

Polecane posty

Go艣膰 do wiec opisze wam
podszyw???Prawdopodobnie :-0

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wiec opisze wam
co to jest podszyw? pytam sie gdzie mieszkasz ze jezdzisz na wiejskie dyskoteki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiec opisze wam
a co to jest grudzionc?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiec opisze wam
podszyw...

Udost臋pnij ten post

Witamy Ci臋 :) moze napiszesz cos wiecej o swojej sytuacji? ja dzisiaj czuj臋 si臋 troche lepiej... slonce i deszcz ciesze sie ze tak szybko doszlas do siebie... mam nadzieje, ze nam wszystkim sie to uda. niestety niektore z nas potrzebuja wiecaj czasu, zeby stanac na nogi, ale wierze, ze kazdej z nas to si臋 uda, pr臋dzej czy p贸藕niej

Udost臋pnij ten post

Co tu du偶o pisa膰. Zostawi艂 mnie i tyle, a do tego zwyzywa艂 mnie jak jak膮艣 ostatni膮 szmat臋. A ja go ani razu nie zdradzi艂am, nawet z nikim innym nie pisa艂am :( Boli mnie to strasznie, nie mog臋 si臋 pozbiera膰 :( Zerwa艂 ze mn膮 przez sms-a, jakby tego by艂o ma艂o zwyzywa艂 mnie. Nie mam ochoty na nic. Najch臋tniej to bym znik艂a z tego 艣wiata. Jak mo偶na tak potraktowa膰 w og贸le cz艂owieka, kt贸rego si臋 kocha (niby) ? To dojrza艂y facet a zachowa艂 si臋 jak dzieciak. Straci艂am ochot臋 na wszystko. Sens 偶ycia r贸wnie偶. Ja dla niego zrezygnowa艂am ze wszystkiego. I po co ? Po to by mnie zostawi艂 po 2-贸ch latach zwi膮zku i to jeszcze w taki spos贸b ? Kocham go nadal i 艂udz臋 si臋, 偶e napisze do mnie jeszcze. Nawet nie wiem co b臋dzie dla mnie lepsze, to 偶e mo偶e b臋dziemy zn贸w razem czy to by pozwoli膰 mu odej艣膰 ? Nie mam poj臋cia. P艂acz臋 :(

Udost臋pnij ten post

艂oj dana- ty to masz ciezko, tez bym plakala czytajac takie smsy od bylego...jak sie czulas po tym jak zobaczylas go po pol roku??..

Udost臋pnij ten post

drzwi balkonowe- no ale co sie stalo ze zerwal z toba???i to jeszcze w dodatku przez sms...to na pewno nie swiadczy o tym ze jest dojrzaly...kazda z nas na poczatku czula ze nic nie ma sensu..to normalne uczucie, ale ono mija;)

Udost臋pnij ten post

przepraszam, ze zmieni艂am nick, ale nie mm si艂y walczyc z g艂upimi podszywaczami. stos sie wyzej pytal czy 'stary' wie wszystko...wie sporo i dalej mu zalezy... ale wiecie co? czego aj sie dzis dowiedzialam...ta laska ze zdjec, ta z ktora sie caluje an imprezie...to dziewczyna z mojego miasta!!! jesgo dobra znajoma...wiec co ja mam sobie teraz myslec...ze ciagnal dwie sroki za ogon, ja nie raz s艂ysza艂am o niej jej siostrze bracie, ale w kontekscie znajomych... teraz sie zalamalam...tyle czasu oszukiwana...a ja dla niego zostawilam poprzedniego, zmienilam cale swoje zycie, swoje myslenie...postrzeganie tego mojego pierwszego :(((( zaraz sie rozpadne, a teraz jesczze jkakby nigdyu nic dodal ja do znajomych na fb. wiem jak sie nazywa wsyztsko...:(

Udost臋pnij ten post

aa...i pewnie pisze tak od rzeczy, bo starsznie przezywam to czego dowiedzialam sie... aby by艂o jasne: nie bylo zadncyh kwiat贸w...jak sie nie odzywal, tak dalej milczy...pojechal..przyjechala ta laska do niego...ponad 800 km! pewnie spali razem...mi napsial ze na wuycieczce jest, ze mu sie kom popsula...potem ta cisza...ze mi maila napsize i wyajksni, ja odkrylam to zdjecie(ale myslalamz e to jakas zagraniczna laska na impreze sie przypatoczyla, ze pijany...)ale nie oni sie znali, a to bylo zaplanowwane...i najlespze ze ja tez mialam tam jechac kilka dni wczensiej, ale nie moglam...to co...na zmiane by nas mial...to jest dla mnie wrecz niepojete!!!! a najgorsze ejst toz e nikt ze znajomych nie wierzyz e on takie cos mogl zrobic...ze jesli juz to byl mega pijany i nie wiedzial co robil a teraz cisza bo mu wstyd....przepraszam ale musze to napsiac- g贸wno prawda...albo ma rozdwojenie jazni albo z premedytacja mnie oszukiwal... ale chyab mi sie to anlezy...bo aj tez myslalam o nim juz w tych kategoriach, ze chcialabym z nim byc, zanim ejsczze nie zakonczylamz zwiazku z moim 'pierwszym' ( tym przy ktorym ten drugi kompletnie ejst ebz porownania). jak widac kazde zlo wraca, a mi sie nalzealo. wiem to wszytsko wiem. tlyko dlaczego to tak boli.. wlasnie dostalam najwieksza lekcje od zycia. wsyztsko do ans wraca. u mnie nawet w podobnej formie. owszem rozsta艂am sie...i dopiero po 4 miesiacahc zwiazalam, bo walczylamz soba, ze moze jednakz zaden z tych 2...ale potem bylismy razem...i teraz w dokaldnie taki sam mnie sposob oszuka艂...moze zaokraglam i wyolbrzymiam, ale musze sobie to jaakos wyt艂umaczyc, bo inaczej juz nic nie rozumiem. i co? on za 2 miesiace wroci i bedzie w moim miesiecie sie z nia spotyka艂, przychodzi艂 w to samo miejsce do ktorego razem nalezymy( jak pisa艂am obydwoje jeste艣my muzykami - mamy wspolne hobby) aaaa:( //WIEC WAM OPOWIEM to ja

Udost臋pnij ten post

biala orchidea- a moze ona po prostu tez wyjecha艂a na tego erasmusa? a nie ze po prostu przyjechala tyle km zeby go odwiedzic tylko po prostu moze caly czas tam z nim byla jest i bedzie :o

Udost臋pnij ten post

nie nie pojechala... przyjecha艂a i go odwiedzi艂a, tak jak ja mia艂am. wiedzia艂am, ze on zna taka dziewczyne jak ona, ale nigdy nie sadzilam, ze komus moze proponowa膰 to samo co mi, by膰 kim艣 takim samym, jak dla mnie... nie wiem za wiele, pewnie sobie dopowiadam, wyjecha艂, znali sie wczensiej, przyjechala, sa zdjecia jak sie ca艂uja, nie byla tam jeden dzien, bo za daleko, musiala spac...wyladowali z 艂ozku? dalej juz moja wyobra藕nia fiksuje... i dalej ta cisza...i jesli mnie nigdy nie kochal to jest mag mistrzemw udawaniu emocji, cco nie wierze w to...wiem ze kocha艂...wiec dlaczego? i teraz ten brak szacunku? wiecie co, ja nie jestem zaslepiona, ja wiem ze bylo przewspaniale...dlatego tak bardzo nie wierze w to co sie wydarzylo...ci臋偶ko mi teraz jest 偶y膰. //WIEC OPISZE WAM to ja

Udost臋pnij ten post

chyba si臋 zaraz postrzel臋 ,ten g艂upi g艂膮b przys艂a艂 link piosenki na gg i jak zapyta艂am czy do mnie ,a on 偶e tak! co za osio艂

Udost臋pnij ten post

偶enada... powiem Wam, 偶e r臋ce mi opadaj膮 i powoli zaczynam w膮tpi膰 w istnienie normalnych, warto艣ciowych facet贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do bia艂a orchidea
bardzo mi smutno z Twojego powodu. Dobrze, ze jeste艣 艣wiadoma wszystkiego, 偶e nie pr贸bujesz go przed sob膮 t艂umaczy膰, 偶e mo偶e jest inaczej jak jest. Boli, zawsze boli... niestety. 呕ycz臋 Ci, by do jego powrotu wszystko Ci przesz艂o, ca艂e to uczucie do niego, by艣 mog艂a spojrze膰 mu w twarz z poczuciem, ze ten cz艂owiek to dno i to jednak Ty jeste艣 g贸r膮. A ta dziewczyna, hm, skoro wiedzia艂a o Tobie, to znaczy, 偶e pasuj膮 do siebie... oboje s膮 g贸wno warci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do bia艂a orchidea
joirgi, kiedys podejrzewana o to, 偶e jestem facetem Yolki. Podczytuj臋 Was ca艂y czas i niestety wkurzam si臋, 偶e cierpicie.

Udost臋pnij ten post

w艂asnie slucham tej piosenki................. i nie wiem co powiedziec, czy sie smiac czy plakac? przeciez to jest tak 偶a艂osne...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do bia艂a orchidea
joirgi, kiedys podejrzewana o to, 偶e jestem facetem Yolki. Podczytuj臋 Was ca艂y czas i niestety wkurzam si臋, 偶e cierpicie.

Udost臋pnij ten post

no ja si臋 najpierw rozp艂aka艂am,no i nie wiem czemu to mia艂o s艂u偶y膰... mo偶e raczy mi kiedy艣 odpowiedzie膰 ale to jest kurwa ju偶 ponad moje wszelkie wyobra偶enie ...

Udost臋pnij ten post