Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :))))))))))))))))))))))))))))!

żaneta - ladne imie??

Polecane posty

Żaneta ladne imie ? Jak sie wam podoba?

Gość wiem cos o tym,,
mialam chomika o tym imieniu

Moim zdaniem okropne, ale to kwestia gustu. Kojarzy mi się z Lactacydem, a Wam? " Nazywam się Żanet Kaleta i jestem położną....." Kłóciliśmy się z kolegą zażarcie, czy to jest Żanet Kaleta, czy Żanetka Leta:P

wiele zwierzat ma ludzkie imiona i mnie to wcale nie odwodzi od nadania danym imieniem dziecka:) Szukam jakiegos nietypowego imienia dla corki .

a jakies inne imiona? malo popularne ?

Gość do lemi
a ja caly czas myslałam, że ona jest Żanetka Leta :):P:) Nie podoba mi się imię Żaneta. Wybitnie okropne.

Gość wiem cos o tym,,
nazwalismy go zaneta bo gryzl jak szalony.I to imie wlasnie mi sie kojarzy z taka rozwscieczala istota,niekoniecznie ludzka zaneta-zyleta

ja też myślałam, że Żanetka Leta :D imię mi się nie podoba, ale to Twój wybór

Gość bardzo ważne
teraz mało popularne są taki imiona ktore w naszym dziecinstwie byly baardzo popularne: agnieszka, kasia, ania, magda lepiej nazwij córkę Aneta albo Anita te imiona w dzisiejszych czasach są rzadkie Żaneta jest brzydkim, twardym imieniem.. nie wiem co jeszcze napisać... sama mam na imię Wioleta, może dlatego wszystkie imiona kończące się na -eta są okroopne :O poza tym na taką dużą strzykawkę mówi się żaneta :O

Gość bardzo ważne
może nie są okropne a wydają mi się okropne, źle napisałam

Gość moim skromnym zdanie to nie
jest ładne imię. Podobnie jak powyżej mi też kojarzy się z Lactacydem... jest milion ładniejszych imion..

Gość Lena204
imie ładne ale ja bym tak dziecka nie nazwała. No ale wiesz jest tyle gustów ile ludzi na świecie wie nie na co sie kierować opiniami innych to twoje dziecko i to jak je nazwiesz to twoja sprawa

a Sabina ? Tez rzadkie nie?

Gość bardzo ważne
imię ma się Tobie podobać... Dla mnie imię Sabina jest lepsze niż Żaneta, ale dalej uważam, że jest mnóstwo rzadkich imion, które są ładniejsze chociażby Marlena, Dagmara, Daria, Ewa, Ilona, czy Anita

Gość Lena204
kobieto weź męza i razem wybierzcie imię a nie ty sie babek na forum pytasz jak masz dziecko nazwać jak tu każdy ma inny gust

Gość szuukaaająca
Zaneta ---NIE!!! ale ANETA ---- owszem :) i teraz mało kto daje tak na imie dziecku wiec imie nie bedzie oklepane a oryginalne:)

Gość cindirella bella casa
srednio, ale nie jest najgorsze i nie takie oklepane

O fuj! Żaneta kojarzy mi się z takim rozjuszonym babo-chłopem ze wsi. Do dziecka zupełnie nie pasuje, znam 2 Żanety i obie są głupie do potęgi. Aneta to bardzo ładne imię- każdej przystoi dziewczynie :P Sami teraz zastanawiamy się nad imieniem dla pociechy. Bierzemy pod uwagę Agnieszkę (dużo fajnych skrótów i zdrobnień), Gabrielę i Zuzię. Tradycyjne. Bez żadnych udziwnień :P

Gość ja Żaneta
hej, mam 28 lat i właśnie noszę te imię. Rzeczywiście jako dziecku przeszkadzało mi to imię bo w klasie 5 Kasi 3 Magdalenki i chyba 4 Anie no i ja. A teraz jestem dumna z tak oryginalnego imienia. Szef z nikim mnie nie myli, a znajomi nie zdrabniają w dziwaczny sposób jak np. Wiktoria-Wiki Agnieszka- Aguś Karolina -Karolcia itd,itp.Osobiście znam dwie dziewczyny o tym imieniu. Przezwisko z podstawówki "Grzanka":) Pozdrawiam wszystkie Żanety PS. Wcale nie jestem głupia i nie wyglądam jak babo-chłop ze wsi - ani z miasta.

Gość serewis
Ja mam tak na imię, nigdy mi się ono nie podobało:( Był okres, że się go wstydziłam, jestem z pokolenia Kasiek, Gosiek, Asiek, wówczas imię Żaneta było bardzo dziwne, jednak teraz są inne czasy.

Gość MonikaPodol345685
sorry ale przeczytalam Żenada...

mi sie osobiscie nie podoba, tak jak wiekszosc imion z "rz": Marzena, Bozena, Grazyna... poza tym kojarzy mi sie ze strzykawka laryngologiczna do plukania ucha, nazywa sie tak samo:)

Gość terthfggty
mi tez sie nie podoba;/ znam jedną żanete-strasznie glupia dzieczyna;p malo popularne? Ada. nie adrianna ani adela a po prostu ada.

Gość dzisiaj idę z pucolem do kadru
Mój pies miał tak na imię, a konkretniej suka rasy jamnik- ruda i tłusta. Mam sentyment do tego imienia!