Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana234

zostałam oszukana przez sklep internetowy! no po prostu SZOK co za bezczelność!

Polecane posty

Gość oszukana234

czekam na przesylke juz 1,5 miesiaca, oczywiscie zaplacilam za towar jeszcze w dniu zamówienia... a oni najpierw zero odzewu przez 3 tygodnie, a pozniej jak zadzwonilam i poprosilam o wyjasnienie sytuacji i podanie przyczyny dlaczego przedmiot nie jest wyslany, pokretnie sie tlumaczyli, ze nie wiedza jak to sie moglo stac, ze przepraszaja... koniec koncow dostalam od nich maila, ze towar juz lezy u nich gotowy do wysylki... 2 tygodnie juz tam podobno lezy i nadal NIKT go nie wyslal! zadzwonilam ponownie, wyslalam maila, czy wyslali, co sie dzieje... oczywiscie na maile NIKT nie odpisuje, a telefonicznie dowiedzialam sie, ze paczka juz zostala wyslana... ale jak poprosilam o numer przesylki kurierskiej, to znowu cisza, olewanie i nikt nie potrafi mi powiedziec jaki jest ten cholerny numer!! jestem wsciekla po prostu, jak dlugo mozna czekac! nie wiem co mam robic z tymi ludzmi, isc na policje, czy jak??

Gość oszukana234
ktos cos doradzi? :(

Gość Facet z jajem
za ile pieniedzy kupilas ten przedmiot ? jeśli poniżej 250 zł to policja nawet nie kiwnie palcem. Wejdz na opineo.pl i poszukaj opini o tym sklepie internetowym Podaj adres tutaj do niego , sprawdze co to za syf.

Gość oszukana234
razem z przesylka to bylo 253 zl. i tyle im zaplacilam. sprawdzalam opinie i na ceneo i na opineo - mieli ponad 600 komentarzy, bardzo wysoka ocene, 99,8% klientow polecalo ten sklep, wiec sie skusilam, myslalam, ze beda uczciwi, a tu taki zonk... jesli zglosilabym sprawe na policje, to beda liczyli faktyczna wartosc przedmiotu, czy kwote, ktora im wplacilam, czyli razem z przesylka ( i ktora sobie de facto przywlaszczyli)?

Gość quwertyna
nigdy nie płacę "z góry", chyba ze znany sklep

Gość oszukana234
no ok, dobrze dla ciebie, ale szczerze mowiac - w chwili obecnej nic to nie wnosi do mojej sprawy. i tak, jak mowilam, sklep nie wygladal na zadna firme-krzak, mial duzo pozytywnych komentarzy, wysoka ocene, w dodatku wspolpracuje z istore i podlega pod program ochrony kupujacych, ten sam, co na allegro... nie pierwszy raz robilam zakupy w internecie, ale pierwszy raz spotykam sie z takim traktowaniem klienta... na razie nie chce podawac adresu sklepu, zeby pozniej nie bylo, ze jakies pomowienia tu szerze :(

Gość Facet z jajem
zadzwon do nich i powiedz ze jak nie wyslą to idziesz na policje . Nie wiem jak to jest ale chyba z przesylka sie liczy , zrob wydruk przelewu z banku i idz na policje.

Gość oszukana234
wyslalam im juz maila, zeby wyslali ta paczke albo podali numer przesylki i podalam termin, do ktorego czekam na te dane, z zastrzezeniem, ze jesli go przekrocza, zglaszam sprawe na policje... zastanawiam sie, czy jesli faktycznie bede musiala to zglosic, to czy bedzie jakas sprawa w sadzie, czy cos takiego?