Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

Nowe Kolczyki :)

Polecane posty

jeszcze czekam i z nogi na nogę przestepuje.. :) zrobilam te czerwone z czarna kropka, nawet niezle :)

Gość paccciulek
autorko tematu jakiej modeliny używasz? jeśli możesz podaj jakiś link ze zdjęciem opakowania :) kolczyki boskie!!

To jest głównie modelina SPEED z łodzi, ale ciężko podać opakowanie bo oni nie sprzedają w sklepach jedynie w takich artystycznych lub na allegro. Ciężko się do nich dodzwonić, ja zamawiam od dziewczyny z krakowa podam Ci linka do aukcji :) http://allegro.pl/modelina-24-kolory-do-bizuterii-promocja-i1753225350.html To jest taki podstawowy zestaw, ale można kupić dowolną ilość danego koloru Ciesze się, że Ci się podoba :) Quis dziś to nie da rady raczej bo w świetle od lampy wychodzą kiepsko :)

Gość izus izus izus
autorko Twoje wyroby są przesliczne:)gratuluję Ci talentu , gustu, pomysłowosci i pasji:) Na pewno kupię jakies:) Tylko jeszcze nie mogęsie zdecydowac:) pozdrawiam, są wspaniałe:)

Po takich opiniach to ja spać nie mogę :) Strasznie mi miło i strasznie dziękuję, aż chce się robić !!! :) Quis właśnie próbowałam ale tragedia naprawdę :/ Jak tylko wstanę to obiecuję :)

Gość paccciulek
a jakimis specjalnymi narzędziami sobie pomagasz?

Najważniejsza jest maszynka do wałkowania masy a reszta to to co mam pod reką wykałaczki, żyletki igły i co się tylko da :)

Gość a dałoby radę zrobić takiego
kwiatka ale mniejszego, może wkręta? bo strasznie ogromne mi się wydają...wiem marudzę :p

hmm jutro spróbuję, ale nie obiecuję bo już przy tych mam pełne skupienie :D jeśli podasz maila to napisze o wynikach :)

Gość a dałoby radę zrobić takiego
oj mam tylko majla z imieniem i nazwiskiem a nie chcę tak szafować na forum ;) napisz w tym temacie jak coś nowego zdziałasz :) ja po prostu ostatnio mam fazę na kolczyki wkręty i fajnie by wyglądał taki kwiatek-wkręt tylko pewnie trudno byłoby zrobić takie maleństwo..

dostalam. :D kupie czerwone i te turkusowo...... :) mam taka prosbe. chcialabym jak najkrótsze bigle. nie wazne czy srebrne czy nie- najkrótsze :) wrzucisz je na allegro ???

wiesz co jeśli chodzi o te bigle (rybki) to te 4 cm są najkrótsze jakie mam . Mogłabym zamienić na takie zwykłe haczyki jednak ze szpilką to wyjdzie praktycznie na jedno, a efekt już inny.. Patrze na allegro ale w tym typie to wszystkie są koło 4

Pewnie, że wrzucę tylko mam prośbę :) Nie będzie Ci przeszkadzało jeśli wysłałabym dopiero w poniedziałek? Bo te czerwone chcę zrobić jeszcze raz, za dużo wad w nich dostrzegam :D a nie wiem czy dziś się wyrobię żeby zrobić i wysłać :)