Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

Nowe Kolczyki :)

Polecane posty

Ooo, faktycznie znow sie wywalil Ja je widzialam, sa 2 pary. Druga lepsza ;) ta wyzej, 3kolorowa

jeśli chodzi o tła to ja ostatnio odkryłam, że na kolorowym filcu wychodzą bardzo ładne zdjęcia, moje wszystkie są na filcu (prawie)

To sporo zes tego namotala :) Hm, ja poszukuje tla ktore kojarzy sie z czyms ekskluzywnym... moge Wam wkleic fotke albo podam linka do tematu?

Mi na filcu nie wychodza dobrze, probowalam na plotnie-lepiej, ale to nie to o co mi chodzi :(

Naprawdę Ci się podobają? Nie martw się zrobię takie same na szczęście zostały mi mieszanki kolorów :)

kotolotka polaczenie tych trzech kolorow bardzo mi sie podoba i pasuje do mojej spodnicy :D :P zastanawiam sie nad tymi czerwonymi, ale z czarnym srodkiem :D czy te kolczyki sa ciezkie ??? :)

No już nie pierwszy raz bo to kwestia wręcz sekund zwłaszcza przy jasnych kolorach bo robią się różowe.. No wstaw te materiały zobaczymy :)

To jest jakaś blaszka chyba nie??? Powiem tak ciężkie nie są ale bardzo lekkie też nie. W niedziele miałam imprezę rodzinna i nosiłam cały dzień dla reklamy :D ale jakoś specjalnie ich nie czułam :)

Ale swoja droga tez myslalam o taki m papierze, tyle, ze wzpor tloczony, ale w 1 kolorze. Niestety nigdzie takiego nie widzialam

Ja popatrzę wieczorem bo teraz muszę nakarmić pisklaka a potem idę do fryzjera lalalalala :D:D:D

Gość suprajsssss
kiedy wystawisz je na allegro?

jestem :) Jeśli chodzi o te materiały to myślałaś o jakimś takim śliskim i żeby go tak trochę przymarszczyć? :)