Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

Nowe Kolczyki :)

Polecane posty

Jasne, że tak. Jest też możliwość zmiany bigli na inne, mogą być zwykłe haczyki czy takie zamknięte, do wyboru do koloru :) a jeśli chodzi o kolory na zdjęciu to spróbuję coś pokombinować dziś, ale moim zdaniem dobrze będzie wybrać jeden kolor np brąz lub turkus bo materiał jest bardzo wzorzysty :)

a jakie masz włosy? bo ja bym obstawiała kolczyki ciemny brąz jeśli masz jasne lub krótkie lub do spiętych. Osobiście to mój ulubiony kolor niestety mam czarnego "boba" za ucho i kompletnie ich nie widać :)

fajne, tylko te 1 kwiatki to z jakiego materialu sa? to jest modelina czy cos takiego podobnego do plasteliny, ze po ugotowaniu trwardnieje? i skad masz te haczyki i koleczka zeby sie na uszach trzymaly"?

To jest modelina utwardzana poprzez pieczenie żeby nie traciła kolorów. Przy normalnym użytkowaniu to bardzo trwały materiał. Oczywiście jeśli postanowisz zepsuć to zepsujesz jak wszystko :D Bigle kupuję w sklepie jubilerskim lub przez internet.

[zgłoś do usunięcia] kotolotka a jakie masz włosy? bo ja bym obstawiała kolczyki ciemny brąz jeśli masz jasne lub krótkie lub do spiętych. Osobiście to mój ulubiony kolor niestety mam czarnego "boba" za ucho i kompletnie ich nie widać kręcone-ciemny blond, ale za miesiąc zmieniam na brąz i ścinam do ramion.

QUIS caly czas myślę :) bo boję się, że jeśli nie trafię z tonacjami to sie zrobi bałagan.. dlatego obstaję przy jednym kolorze :)

Gość katarina1155
jak będziesz je wystawiała na allegro to daj znac: eva-ave11@wp.pl, bardzo fajne wzory.

[zgłoś do usunięcia] kotolotka QUIS caly czas myślę bo boję się, że jeśli nie trafię z tonacjami to sie zrobi bałagan.. dlatego obstaję przy jednym kolorze ja tez mysle :) a co powiesz na polaczenie trzech kolorow. biel, braz- taki jasny i turkus(jesli masz taka modeline) cos na zasadzie tych nr1 ecru, braz i czern. ????

Pomysł ok tylko tak: ta czerń to ciemny brąz a ten jasny brąz w połączeniu z innymi kolorami nie wygląda ciekawie wiec ja bym moze raczej lekko rozjaśniła ten ciemny, a ten turkus to bardziej wpada w zieleń czy w niebieski ?? Bo mam 2 takie kolory i juz sama nie wiem :)

Jutro zrobię to zobaczymy, ten bardziej niebieski polacze z tym bardziej zielonym i bedzie akurat :)

ok. turkus badziej wpada w niebieski :) a moze ta kolorystyke ulozyc w taki sam sposob jak kolczyki nr 4. niebies., czerw., bialy. mmm juz sama nie wiem :O czekam na twoja propozycje :)

Powiem szczerze, że ja też :) i nawet mialam plan trochę jeszcze posiedzieć, ale muszę chwile od tego odpocząć :D Zwłaszcza moje palce!

Gość karollllssss
Według mnie te kolczyki są tandetne i beznadziejne .Kobieta ,która ma troche klasy nigdy by ich nie wlożyła.Masz talent dziewczyno ale sztuczna biżuteria to dno.

Gość Czarna Koza88
Świetne kolczyki! Ja tylko nie przepadam za filcowymi, ale obiektywnie muszę powiedzieć, że wszystkie są ładnie zrobione, bez wyjątku. Lepsze to na co dzień niż tandetne świecidełka :) Pozdrawiam i życzę kolejnych, fajnych pomysłów :)

Dzięki za opinie, ale uważam ją za mocno przesadzoną i krzywdzącą ponieważ nie składam swoich wyrobów z chińskich koralików, każdy element robię samodzielnie, kupuję tak naprawdę tylko bigle które w większości są SREBRNE wiec jak najbardziej prawdziwe według tej drogi rozumowania.. A jeśli kupiłabym dwa koraliki swarovskiego za 10 zł i dała do nich srebrnego błyszczącego bigla a koszt jednej pary wyniósł by max 20 zł uznałabyś taką biżuterię za PRAWDZIWĄ? Nie twierdzę, że to co robię jest genialne na przyjęcia i wieczorne wyjścia, ale uważam, że osoby które chętnie noszą rzeczy które wykonuję mogą poczuć się niefajnie.. i wierz mi, że mają PRAWDZIWĄ biżuterię.. a mojej nie kupują ze względu na cenę... Tak jak ja nie wciskam ludziom chłamu, żeby "wzbogacić" się o 15 zł.. Mam 27 lat rodzinę a to co robię po prostu lubię i miło mi jak ktoś to docenia.