Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

Nowe Kolczyki :)

Polecane posty

Gość Paulka)
mam taka srebna linke :)) wlasnie do biustu

Gość Paulka)
wolalabym 22

Gość kolczyki z modeliny
Jesteś coraz lepsza kotolotko.

Nie ma problemu :) środek może być inny, ale taki sam też byłby ok jak myslisz?? Kolczyyyyyyk :) dzięki jak miło Cię widzieć!!!

Gość onaa88
srodek jasniejszy bialy albo pastelowy roz bardzo jasny a kolka z akcentem ciemniejsza od wszytkiego hehe :))

Gość onaa88
to ja Paulka :))

no może być albo biały albo jasny róż biały na moje oko będzie wyglądał bardziej elegancko :) a wisior ma być taki sam z 3 kwiatków czy może z jednego większego?

Gość onaa88
z 3 kwiatkow kochana

Gość Paulka)
tak a na kiedy by bylo ?? wystawisz na allegro bym mogla kupic ??

Tak wystawię na allegro. Będą gotowe na poniedziałek może być? Jeśli uda mi się zrobić szybciej to na pewno napiszę

Paulka napisz do mnie z bloga ok? albo na adres kolczyk.wisiorek@wp.pl Bo idiotów nie sieją i jakiś krety znowu się podszywa..

Gość onaa88
ok pisze na meila

A Ty Inteligentny inaczej wstaw sobie jeszcze linka do mojego bloga.. Na Twoją chorobę nie pomoże, a przynajmniej się na coś przydasz !!!

Gość Kotolotko i inni zaglądający
na tą stronę. Nie przejmujcie się idiotami, którzy maja frajdę z tego, że swoje kretyńskie pomysły urealniają tutaj w postaci podszywów, gdzie do czasu udaje się im być anonimowymi. Powiadam - wszystko do czasu bo na razie nikt nie zadaje sobie trudu (bo niewarto) by takiego czy taką smarkulę/smarkacza namierzyć i dać porządny wycisk. Poważne posty każdy inteligentny człowiek jest w stanie odróżnić

Gość Kotolotko i inni zaglądający
tak sie podniecilam ze aż narobilam w gacie :O

Nie przeszkadza Ci że każdy ma Cię za idiotę? Ja bym się szybko znudziła, ale z tego co widzę to Twój sposób na życie.. Przykra sprawa szkoda, że rodzice nie stanęli na wysokości zadania organizując Ci czas w dzieciństwie..

Już to kiedyś chyba pisałam ale przypomnę DZIECIAKIEM to widocznie byłeś ty dla swoich rodziców skoro wychowali takiego prostaka.

Kotolotka, przeciez widac, ze on ma ksywe "Kotoiotka" z duzym "i" ;-) Pewnie zazdrosci kreatywnosci. Chcialam Ci pokazac, co ja zrobilam :) ale nie do konca jestem zadowolona. http://zapodaj.net/7e1f486014bb.jpg.html http://zapodaj.net/2b9a73c3de03.jpg.html Lepsza dluga czy krotka wersja? Zagladam sobie na Twego bloga i widze, ze wkrecilas sie w kwiatki :) czekam na cos nowego

Faktycznie :) Ja się aż tak nie przyglądałam :) W takim razie mam nadzieję, że reszta będzie równie spostrzegawcza jak Ty :) Już się zabieram za oglądanie

E, to norma. Najlepiej jak masz nicka z L , lepiej zahaslowac tez wersje przez I. Ja mam to gdzies, czy ktos sie podszywa :)

Ta druga opcja jest super :) a i zdjęcie też lepsze bo na blaszce w pierwszej chwili nie zauważyłam kamienia :)

Powiem szczerze, że nawet mi to przez myśl nie przeszło.. Normalny człowiek nie myśli o takich bzdurach bo nie spodziewa się, że tak wielu jest wśród nas idiotów :)

Kotolotko, ja zmykam, bo musze posprzatac :) zycze duzo weny :) bede zagladac i do kolezanki od sutaszu rowniez.

No powiem szczerze, że te kamienie robią wrażenie, jak dużo czasu zajmuje Ci taka robótka??

Lepiej nie pytaj :( od 4,5 godzin do 3 dni. Trudno powiedziec, ile ta konkretna, bo robilam na raty. Labradoyty sa przecudowne. Nie zagaduj juz prosze :) bo mam lenia i nie chce mi sie nic robic :) ale musze sie zmobilizowac i sprzatnac ten syf