Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

Nowe Kolczyki :)

Polecane posty

kurde bo już sie wystraszyłam.. :D super bardzo się cieszę i dziękuję za zakupy! :) jeśli mi się uda wyślę jeszcze dziś, a najpóźniej w poniedziałek ! :)

Ja też mam taką nadzieję :) teraz jest kiepska pora roku na handel ale koło jesieni (oczywiście tej prawdziwej a nie tej co jest teraz) :D może będzie lepiej :)

dasz rade. :) najwyzej zadzwonie do domu i zapytam :P:) moja siostra widziala zdjecie tych turkusowych, powiedziala ze sa piekne :) jak bedzie grzeczna :P we wrzesniu pozwole jej cos wybrac i zaplace za nia :):P moze moja mama tez sie skusi. :)

Strasznie się cieszę! Mam nadzieję ze będą się podobać, a jak nie to będę wysyłać do skutku :D

No jasne! i jako pierwsze masz u mnie dozgonny rabat :D powiem szczerze, że takie mi się robi najlepiej bo wiem dokładnie co muszę zrobić i już a tak to się zastanawiam jakie ludzie lubią kolory :):):)

dalaś linka :) dzięki! Normalnie jakiś dobry duch czy co?? :D Odcienie szarości to też moje kolory! coś pokombinujemy :)

Mam stres w związku z ceną jaką dałam :/ Boje się, że jest zbyt wysoka, a z drugiej strony nie chce oddawac za darmo bo kosztuje mnie to dużo pracy i materiał też nie jest tani.. Nie wiem sama

O tym nie pomyślałam :D zastanawiam się nad ceną 13,90 dużo mniej nie jest ale już inaczej wygląda :)

Gość cenmy sie troche
wcale nie uwazam Kotolotko, ze jestes "za droga". Trzeba popatrzec na inne blogi z wycenami, np kolczykow typu ciasteczka z kremem i tym podobne. Malenstwa, a para kosztuje srednio 24-28 PLN. Masz zmysl plastyczny i jestes dokladna, to tez musi byc odpowiednio ocenione. Nie opuszczaj ceny. Cen swoja prace. Jak nie sprzedasz od razu, tez sie nic nie stanie, to nie jest jablko, ktore za 2 dni sie zepsuje. Powodzenia w tworczej pracy

Gość spoko loko
Kotoloko, przepraszam, ale jestem zbyt leniwa by czytac caly wtaek;) po ile sa Twoje kolczyki lacznie z przesyłką?

Gość spoko loko
dziekuję Quis:)

Dzięki dziewczyny znowu mi wiara wróciła :) wymyśliłam też sposób na opakowania, żeby wszystko pasowało i wyglądało w miarę ładnie :) Może uda mi się jutro wstawić zdjęcia. Pudełeczka będą pod kolor kolczyków i może wtedy już mi nikt nie powie, że góra 5 zł jak to mi się ostatnio przytrafiło :/