Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pork

Tak sobie siedzę i się zastanawiam i nie wiem co robić

Polecane posty

pork - w parku? :P A z kim tam bylas? I co Tobie przechodzilo przez mysl, ale wytrwalas w postanowieniu, ze nie realizujesz swoich fantazji? :P

Gość jedna wielka tęsknota
ni i wybawiła się za wszystkie czasy:D Oczywiście "Kaśce" życze wszystkiego najlepszego-żeby nie było:)

Gość pork
hehe, chciałabym żeby tak było spadam spać,jeśli ktoś ma jeszcze jakieś uwagi chętnie poczytam ale jutro dla Ciebie tęsknoto 🌻:)

Trzymaj sie ... ... kantu lozka, jak bedzie Toba w nocy mocno rzucalo ;) Pa.

Gość jedna wielka tęsknota
śpij dobrze kochana-ja tez uciekam:) Niech Ci sie przyśni plan na przyszłość;) 🌻

Gość Jasna cholera dziewczyno
nie idz na zadne zaoczne poloznictwo. Zaocznie licencjat poloznej to moga sobie zrobic te ktore juz maja dyplom z starego systemu, a nie ktos zupelnie zielony. Co to w ogole za pomysl zeby uczyc poloznictwa czy pielegniarstwa systemem zaocznym. Zreszta tam jest mnostwo praktyk ktore i tak musialabys robic w ciagu dnia. Kolezanka pielegniarka powiedziala ze do wszystkiego sie mozna przyzwyczaic, ale kolezanka jest pielegniarka a to sa dwa oddzielne zawody. Jesli chcesz byc polozna to idz na dzienne.

Gość kuleczka :)
ja nie jestem zainteresowana :) ale jestem z kielc i tak myslalam ze to na wseip (o ile dobrze widze w linku, bo mi nie czyta go) i moj chlopak studiuje tam zaocznie ratownictwo. i duzo od nich wymagaja, i naprawde on duzo wie. ale tylko tyle moge powiedziec w temacie. pozdrawiam:)

Gość pork
"Kolezanka pielegniarka powiedziala ze do wszystkiego sie mozna przyzwyczaic, ale kolezanka jest pielegniarka a to sa dwa oddzielne zawody. Jesli chcesz byc polozna to idz na dzienne." Taaaa? seeeeeerioooo? No popatrz, w życiu nie wpadłabym na to że pielęgniarka i położna to nie to samo:P

Gość Jasna cholera dziewczyno
Ja nie mam pojecia na co Ty bys wpadla a na co nie. To Ty sie powolujesz na autorytet kolezanki pielegniarki wiec na wszelki wypadek zaznaczylam, ze to nie to samo