Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

do sprzedania:)

moze ktoras z mam bylaby zainteresowana??

Polecane posty

Gość pietruszka z koperkiem
znajdziemy cie kurwo

hahah no rozbawilas mnie do lez :D zalosna jestes... poza tym to nie ejst ten sam nik, ale widac masz problem z czytaniem :D

Gość podczytywaczka pomarańczowa
:))) a ja poszłabym o wiele dalej i stworzyła następująca teorię spiskową.... Autorka najpewniej poszła do sklepu, poukładała ciuszki na podłodze - wczesniej odrywajac metki - co czyni ja bardziej wiarygodna ze to rzeczy po córce, porobiła zdjęcia. Potem już poszło gładko, wystarczyło wrzucic zdjecia na kompa dać sygnal na kafe i tak oto rozpoczęło się wielkie oszustwo! Historia niemal kryminalna, temat na książkę dla Chmielewskiej. az przykro mi cos takiego pisac ale postanowilam nieco przyblizyc swoj pozim do innych tu wypowiedzi :D

podczytywaczka pomarańczowa- nie sa to robione zdjecia w zadnym sklepie poprostu mam ubranka zrobilam im zdjecie chcialam sprzedac a ze wywolaly one taki szum to nie spodziewalam sie tego;p

A ja napisze tylko tyle-ciuszki calkiem fajne,ale po calej tej pyskówce droga autorko, odechciewa sie cokolwiek u ciebie kupowac. Skoro dajesz sie sprowokowac w tak marny sposób, nie potrafilabym ci zaufac wysłajac kase czy podajac swoje dane. Niestety,sama sie skompromitowalas. Nie wiem po co dalej ciagniesz ta awanture.

ooo widzę Vi ze Ty rowniez masz konflikt z 'prawem kafeterii ;)' Pamietaj zawsze zanim założysz jakis nick zajrzyj w karty i sprawdz czy nikt inny nie załozy podobnego .

odpisuje na te durne komentarze bo juz sie poddalam wiem ze i tak nic nie sprzedam i tak bo te wredne babska zrobily wszystko by popsuc ten temat.udalo im sie gratulacje dla nich:D na poczatku bylam kulturalna i nie dalam sie sprowokowac ale potem poprostu sie poddalam i wyznalam prawde jakie sa

do sprzedania ---> wiem, ja sobie zazartowałam troche i poszłam nieco tokiem rozumowania innych uzytkowniczek ktore zajmuja sie miedzy innymi szukaniem Twojego meza i sprawdzaniem czy to na pewno Twoje dziecko. ale jestem po Twojej str. Pozdro.

no niestety niki bardzo podobne... ale juz nawet nie o tamten temat chodzi, bo mnie przy probie sprzedania ciuszkow te same osoby zbluzgaly...

No ale po co?? Kurcze,opanuj sie i daj spokój. Nie ty wygrasz, a one,te ktore cie obrazaja,wyzywaja!! To kafeteria,pojelas? Znalazlas druga taka jak ty w osobie Vi-panna,ma chyba cos nie tak z beretem bo w kazdym topiku o allegro truje bez sensu! Ale podburza i prowokuje i o to jej chodzi!

do sprzedania:) -> juz nie odkopie tutaj Twojego maila :/

"wyznalam prawde jakie sa" nie,nie, raczej wyznalas prawde jaka ty jestes. chyba nie o to chodzilo,prawda?

szkoda tego topiku bo ciuski naprawde fajne,sprzedalyby sie na 100procent:( moze spróbuj na tablica.pl:) pozdrawiam i spokoju zycze:)

SweetRose -> gdzie niby podburzałam ? poza tym wywiedziałam się w 1 temacie o allegro. Proszę mnie nie obrażać, bo z moją głową wszystko w porządku.

do sprzedania -> sprzedalaś cos w koncu ? Pytam bo podrzucę zdjęcia kolezance ktora ma corcie 10 miesieczną, moze jej cos sie przyda.

Gość bysta obserwatorka 38
może i nie napisałaś, że WSZYSTKIE są kupione za granicą ale na pewno nie napisałaś, że NIEKTÓRE!!!! to słowo nie padło w żadnym Twoim poście ;) gubisz się trochę dziewczyno....a pyskówkami nic nie zdziałasz :)...FAKTYCZNIE ŻAL ;) bez odbioru hehehehehe :)

Gość moze dziisja uda
mi sie cos sprzedac- zapraszam mamusie

Gość i jeszcze jeden i jeszcze raz
jeden jedyny raz

Gość do autorki:)
czy oferta zakupu calosci jest jeszcze aktualna?

Gość do autorki:)
ok, jestem zainteresowana,posaj mi prosze ostateczna cene calosci i info czy wystawisz na allegro :) ubranka sa super :)