Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziony...

Czy piękne kobiety zawsze są takie beznadziejne w łóżku

Polecane posty

Gość pomarańczowe....
v34 PS ty perwersiarzu żadnej nie popuścisz ciebie też :classic_cool:??

Hot- gdyby wszystkim się tak układało to pojęcie zdrady by nie występowało a burdele by splajtowały :D

pomarańczowe.... v34 PS ty perwersiarzu żadnej nie popuścisz ciebie też ?? spisujesz moją biografie?:classic_cool: czy w jakimś brukowcu pracujesz?:P

Coś w tym jest co piszesz ..... Osobiscie pojęcia zdrady jeszcze nie przerobiłam .. jakos mi sie nie spieszy .. narazie żyję "wolno" i nie powiem żeby to jakos mi przeszkadzało ..:P

Gość sdftgyhtyuijko
piekne kobiety sa chyba tylko wtedy beznadziejne w lozku jak im sie facet nie podoba - to tak jak popytalam kolezanki te modelki to mi tak to wytlumaczyly bo one wiedza ze moga innego znalezc szybko wiec sie wtedy nie staraja takieo faceta przy sobie zatrzymac ale zupelnie inaczej sie zachowuja jak sie facet bardzo podoba te brzydsze musza sie starac i wyginac bo moze juz innego nie znajda albo im sie tak wydaje nie wiem do konca jak jest ale tak slyszalam http://www.youtube.com/watch?v=3z9xOUehwr4

Gość sdftgyhtyuijko
one sa czasami w takich bylejakich zwiazkach dla obciachu czy z nudow jak czekaja az cos sie lepszego pojawi

sdftgyhtyuijko wybacz.... ale to co napisałas to bzdura dla mnie .... " te brzydsze muszą się bardziej wyginac " ? Dziwny pogląd ...

sdftgyhtyuijko współczuje koleżanek .... dla mnie takie postępowanie jest chore ... albo pakujesz się w zwiążek na stałe albo nie ... zaznaczasz seks i na tym koniec . a nie bawic sie dla beki lub w obciachy ... Facet to nie zabawka .

A może to Ty nie potrafisz wyzwolić w Niej namiętności ? ;)

Hot- to nie jest do końca bzdura. Piękne kobiety są przyzwyczajone że wszystko dostają za ładne oczy (czytaj cycki) nie musząc się starać. Łóżka to też dotyczy niestety. Te mniej urodziwe muszą się czymś więcej niż dekoltem wykazać. I za to je lubię :D