Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darkordas

czy używacie osobnego recznika do tyłka? o co w tym niby w ogole chodzi?

Polecane posty

Gość darkordas
w tym deichmanie to na polce juz stoja rozwalone te buty... zawsze gdzies jakas nitka itp.. poracha :D

jeszcze apropos wychodzenia z wanny, to idtnieje cos takeigo jak dywanik, albo maty na ksztalt recznikow, ktore nadaja sie do czestego prania, i wtedy stajesz bezposrednie na nie czystymi stopami :-) A nie na obrzydliwie brudna, pelna bakterii i grzybow podloge w sowjej lazience :-D :-D :-D :-D

Gość darkordas
małpiatka musialabys fote znaleźć :P

no właśnie nie mogę znaleźć, ja to nazywałam kozako-japonki :) te buty wyglądały zupełnie jak takie zimowe kozaki ale na płaskiej podeszwie i jakby ktoś wyciął skórę z palców i byłyby odkryte.

Gość ale jazzzzz
i ty z ta swoja bakteryjna obsesja jestes pielegniarka??? cos mi sie wierzyc nie chce :D:D:D:D:D:D buhahahaha

wyobraź sobie, że tych pasków nie ma i ten materiał idzie tak dalej do palców a potem się kończy

acha, myślałam, że ci chodzi o te co były modne wiosna/lato. Te na zimę to o te mi chodziło tylko często właśnie jest doszyte futerko i pompony:)

Gość darkordas
i w zime w czyms takim chodzili no bez jaj :o ja czegos takiego nie widzialam :P btw fajnie nam temat zszedł z ręczników, poprzez biustonosze na buty :D

Gość darkordas
a no chyba że :D cos mi sie poyeb.. sorka :P

ale nasza przerwazliwona pielegniarka od spranych stanikow i obsranych gaci juz sobie poszla, pewnie pranie nastawic :-D :-D :-D

Gość darkordas
nic mi nie zapewnia takiej rozrywki jak te kafeteryjne wariatki :P trzeba pomyśleć nad kolejnym prowo :D tylko nie bardzo mam pomysł... psie kupy i matki karmiace w miejscach publicznych są już passe :P

zaloz temat czy Wy tez wpo kazdym myciu zebow zmieniacie szczoteczke ?? :-D Kiedys byl taki dramatyczny topic, o lasce, ktoa pisala, ze szkod ajej kasy na wkladki, i uzywa recznikow kuchennych, i strasznie sie oburzala, ze nikt jej nie popiera i mowial, ze na pewno WSZYSTKIE tak robia, ale nie chce sie przyznac :-D Rewelka :-D

Takie tematy mogłyby rano się pojawiać:) Nie ma nic lepszego na podniesienie ciśnienia niż kłótnia z kimś a że ja kawy nie pijam bo nie lubię to szukam wrażeń tutaj:)

Gość nareszcie lato
Jestem spowrotem ale nie na długo bo do pracy idę.Miałam się położyć przed nocką a tu taki temat mnie wciągnął :) Nie poszłam prać ,bo to zrobiłam o 7 wstałam szybko powrzucałam rzeczy i się prało a ja kawkę i śniadanie zrobiłam.Wyjaśniam ja nie latam ze ścierą cały dzień po domu jakby się komuś wydawało .Sprzątam raz ale porządnie w tygodniu .Niestety podłogi przecieram -myję codziennie .Wiadro +mega pachnący płyn np.Ajax i mopem jadę a że mam panele to 20 min i dom czysty :)Jeszcze jedna moja fobia to kabina prysznicowa -musi lśnić .No co ja poradzę że nie umię żyć w brudzie(przesadziłam) lubię mieć super czysto a i białe kafle na podłodze codziennie myję Cifem ale cytrynowym bo ten zielony to chemiczny zapach ma :)Nikogo nie terroryzuje że ma być czysto bo jakoś jest ale napiszę wam czego nie lubię i się tego wstydzę :)

Gość nareszcie lato
Wiem przydałoby się ale piszę jak leci :)

Gość nareszcie lato
Niestety ,po wypadku samochodowym musiałam uczyć się wszystkiego od nowa,mówić ,pisać ,chodzić .Już wszystko ok.ale pisanie jeszcze szwankuje no cóż...

Gość nareszcie lato
Mam wszystko czyste,wyprane i pachnące ale połowa ubrań leci do szafy nie wyprasowana bo tego robić nie cierpię ,prasuję akurat to co mam ubrać i zazdroszczę tym co mają wszystko w kosteczkę poukładane i poprasowane.:)

Gość Ewa ewa ewka
Ręcznikiem raz użytym to się brzydzicie wytrzeć następnego dnia ale jak codziennie myjecie się ta sama gąbka to wam do głowy nie przyjdzie że tam to dopiero musi być bakteri przecież myjecie się nią gdy jesteście brudni a ręcznikiem się wycieracie gdy jesteście po kąpieli. Swoją droga ciekawe czy codziennie myjecie się inna gąbka później ja pierzecie w automacie 2h na 90' niektórzy są bezmyślni..

Gość nareszcie lato
Ktoś tu napisał o dywaniku w łazience ,też siedlisko bakterii ,miałam wywaliłam wogóle nie mam dywanów

Gość nareszcie lato
Pisałam że gąbki to siedlisko bakterii i też ich nie mam ,mam myjki które piorę za każdym razem :)

Gość nareszcie lato
Buty kupuję różne na pewno nie żadne po 200 zł co to na długo starczą.Kupuję wygodne a owszem w CC lub DEICHMANIE pochodzę i jak się rozwalą wyrzucam ,na drugi rok i tak kupię inne .Jedynie adidasy mam Z Naika i piorę je 3-4 razy do roku i szok są bielusieńkie i nic się z nimi nie dzieje a mam je już 3 lata to się opłaciło wydać 220 zł.

Gość nareszcie lato
Eeeeeeee przepraszam ale zdrzemnę się z 15 minut :)