Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darkordas

czy używacie osobnego recznika do tyłka? o co w tym niby w ogole chodzi?

Polecane posty

Gość i ja sie wypowiem
uwierz, ze mam biustonosze, ktore mam duuzo dluzej niz pol roku i wygladaja bardzo dobrze :O przeciez kurwa nie nosi sie jednego stanika non stop, tylko ma sie kilka i na zmiane sie je nosi :O piszesz, jakby dla ciebie to byla jakas abstrakcja :O

Gość takasiakaiowaka
Stanik do spania? Pierwszy raz słyszę w sumie... wygodne to chociaż? Dyskusja dryfuje sobie dalej :D

Gość i ja sie wypowiem
krow z dojnymi cycami, jak to ladnie okreslilas, jest calkiem spora ilosc. powiedzialabym ze pol na pol z plaskimi deskami

Gość takasiakaiowaka
wypowiadajająca się, no właśnie... ja nie wiem, przecież stanik też trzeba prać to noszenie non-stop jednego jest wręcz niemożliwe :D chyba każda kobietka dobiera go sobie kolorem do ubrań i tak dalej

Gość nareszcie lato
Jeszcze jedna moja uwaga,często dziewczyny ,kobiety z wierzchu ubrane są w miarę czysto to odpowiedzcie mi dlaczego jak juz przypadkiem trafią do szpitala pod spodem mają tragedię ?Bo nie widać ?

Gość takasiakaiowaka
Wypraszam sobie, krową ani deską nie jestem :P także w żadnej połówce się nie mieszczę... czyli nie istnieję? :D

Gość ja majtasy też kupuje
za 150 zł, bo boję się, że mi się pupka zdeformuje i cipka rozciągnie od złych majcior. Oj dziewczyny, trzeba dbać o siebie. Raz kiedyś kupiłam za 3 zł i były za duże, to mi warga sromowa delikatnie się obnizyła, a pośladki opadły i 15 stopni.

takasiakaiowaka Stanik do spania? Pierwszy raz słyszę w sumie... wygodne to chociaż? Bardzo wygodne:) nie ma fiszbin to nic nie uciska a przynajmniej cycki się nie przelewają przy wierceniu się (ja się bardzo wiercę) i przynajmniej się nie wybudzam w nocy.

Gość darkordas
nareszcie lato ale ty jestes ograniczona i myslisz jednotorowo :o jak ktos kupi biustonosz za 150zł to myslisz, ze już go na drugi nie stac i musi w jednym ciągle chodzić? a moze mnie stac i sobie kupuje biustonosze za 300zł i mam ich 50 sztuk i sobie co miesiac dokupuje 10 nowych :o

Gość ja majtasy też kupuje
a potem musiałam kupować za ciasne, że powróciły do normalnego stanu

Gość nareszcie lato
Do wszystkich oburzających sie tu pań ile i za ile to maja biustonoszy,że noszą pół roku ,rok,dziesięć i są jak nowe ? To powiedzcie mi (teraz to juz walnę z grubej rury) skąd w szpitalach tyle kobit z powyciąganymi szarymi biustonoszami i okropnymi szarymi majtasami ,wt to chyba wyjatkami jesteście ?

Gość krowa ma też wielkie cyce
i nie nosi biustonosza :-) i zyje

Gość takasiakaiowaka
Małpiatko, w takim razie muszę sobie za jakiś czas takie cacko sprawić :) też mi cycki latają jak się wiercę (czasami kołdrę jakimś cudem do góry nogami przekręcę :D)

nareszcie lato ja nie wiem jakie sa inne, wiem jakie mam ja :-) :-) CO mnei dziwi, ze zwracasz tak straszna uwage na ubrania pacjentek, Ty masz chyba im pomagac,a nie gapic sie na ich staniki ?? :-O Jestem sobie w stanie wyobrazic, ze duzo kobiet chodzi w brudnej bieliznie, tak samo jak jestem w stanie sobie wyobrazic, ze niektorych nie stac na czeste kupowanie bielizny, i ze stanik ktory wyglada na sprany nie jest od raz brudny-..-

Gość takasiakaiowaka
lato - nie wiem, może większość kobiet nie dba o siebie... pod koniec ciąży też pewnie nie każdej się chce

malpiatka mysle, ze nei ma co tlumaczyc, bo jezeli nei ma sie duzych piersi to sie tego nie zrozumie :-O ja tez spie w mieciutkim staniku, i jest mi tak o wiele wygodniej :-)

Gość nareszcie lato
Coś mi się wydaje że mówic to można dużo ale kiedy wy nosicie te cud staniki jak do cholery w szpitalu jak trafi się 1 pacjentka na 10 czysta !!!!!! to jest cud aż się miło patrzy ,mimo że ma stanik z bazarku i majtki tez ale czyściutkie i ładne??????????

Gość ahhiogh ę
dobra dobra. deformacja deformajcą, ale badania pokazuja, ze jedna z przyczyn zachorowan na raka piersi jest tez wlasnie zle dobrany biustonosz. i nie pierdolcie mi, że sobie kupie od chinczyka za 30 zł dobry cyckonosz JAK ONI MAJA JEDYNIE 3 ROZMIARY mianowicie: 65a, 75b, 85c! a ja kurwa nosze 70dd i chodzbyś sie zesrała to nie dostaniesz takiego rozmiaru za 35zł! a za luzny obwod zeby mi cycki wisialy w pasie, albo za mala miseczke, zeby mi sie cycki wylewały to ja podziekuje!

Gość takasiakaiowaka
JB - twoja ostatnia wypowiedź była niepotrzebna :O żadna biuściasta znajoma nie stosuje takich staniczków, po prostu chciałam się dowiedzieć

Gość takasiakaiowaka
"i nie pie**olcie mi, że sobie kupie od chinczyka za 30 zł dobry cyckonosz JAK ONI MAJA JEDYNIE 3 ROZMIARY mianowicie: 65a, 75b, 85c! a ja k**wa nosze 70dd i chodzbyś sie zesrała to nie dostaniesz takiego rozmiaru za 35zł! a za luzny obwod zeby mi cycki wisialy w pasie, albo za mala miseczke, zeby mi sie cycki wylewały to ja podziekuje! " Ja kupiłam sobie ostatnio 70dd od miłych pań na rynku ;) i pasuje jak ulał

ale żeś się na te szpitale uparła. Ja ostatnio w szpitalu byłam jak miałam 8 lat więc do twojej kategorii się nie zaliczam, jest małe prawdopodobieństwo, że któraś z biuściastych, która się tu teraz wypowiada przesiaduje w szpitalach 10 razy w roku.

Gość takasiakaiowaka
To dobrze, bo poczułam się... jak decha :D :D

Gość darkordas
"że noszą pół roku ,rok,dziesięć i są jak nowe" 10 lat to przesada, ale tak! wreszcie to pojelaś. tym się różni tandetne gówno od porzadnego biustonosza, że można go spokojnie mieć przez długi czas i ciągle wygląda jak nowy! ja jeden biustonosz mam 3 lata już i wygląda jak prosto ze sklepu, bo ubrałąm go raptem kilka razy.. miesci ci się coś takiego w ogole w głowie?

Gość nareszcie lato
Nie stać cię na stanik za 10 zł i majtki za 8 ? Czy gardzisz taką bielizną i wolisz sparciałe ale za 150 zł. Oczywiście ja się nie gapię na pacjentki jakie która ma biustonosze,to szczęka mi sama często opada jak brudne są Polki ,dosłownie brudne z brudną i zeszmaciałą bielizną o panach nie wspomnę bo mnie czasem cholera bierze jak ściąga taki skarpety za 3 zł sprane jak siatka ,a przyjeżdża mercedesem na wizyty.Trochę szacunku dla ludzi.

nareszcie lato z tego co opowiadasz to wszystko co chwile pierzesz., czytaj po jednym ubraniu, to ja nie chce wiedziec jak sprane sa Twoje ciuchy :-D :-D :-D

Gość i ja sie wypowiem
no przeciez nowe alufelgi do mesia są wazniejsze niz nowe skarpety :O

Sprane ciuchy? Przecież ona nie doprowadza ich do takiego stanu tylko po tygodniu wyrzuca żeby nie musiała w starych zniszczonych chodzić.

Gość nareszcie lato
No dobrze jeśli masz kilka albo kilkanaście takich biustonoszy ale ktoś wyżej napisał że ma jeden porządny za 150 zł i nosi go i ciągle wygląda jak nowy czy to nie ty a teraz się gubisz??????????