Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darkordas

czy używacie osobnego recznika do tyłka? o co w tym niby w ogole chodzi?

Polecane posty

Gość darkordas
no idz idz sie zdrzemnij te 15 min. na wiecej nie ma czasu. potem trzeba pranie wstawić... boże to jakie wy rachunki musicie placic za prąd i wode? z pensji pielegniarki to pewnie nawet połowy nie idzie pokryć rachunków i biedny mąż musi tyrać za dwoje by utrzymywać twoją pralke :( nic dziwnego, ze sie chlopina burzy, ale co on tam ma do gadania nie?

Gość darkordas
a co z tym waszym seksem, bo w koncu nie powiedzialaś. to ze jestes oralna dziewicą, bo na penisku są bakterie i grozne wirusy to juz wiemy, ale jak z reszta sobie radzisz?

13:10 [zgłoś do usunięcia] Małpiatka takasiakaiowaka Stanik do spania? Pierwszy raz słyszę w sumie... wygodne to chociaż? Bardzo wygodne nie ma fiszbin to nic nie uciska a przynajmniej cycki się nie przelewają przy wierceniu się (ja się bardzo wiercę) i przynajmniej się nie wybudzam w nocy. Małpiatka - to jaki Ty masz CYC że Cię budzi w nocy????? Nie jestem sobie w stanie tego wyobrazić, ale to pewnie dlatego że mnie nigdy mój własny cycek nie obudził Ale sie uśmiałam czytając ten temat :D:D:D Rozwaliłyście mnie dziewczyny :D

he he, budzi budzi. Ja się strasznie kręcę i wiercę w nocy i jak się przekręcam z jednego boku na drugi to najpierw leci jeden cycek a po chwili uderza o niego drugi, już pomijając fakt, że jak są okiełznane stanikiem to nie mam problemu z wygodnym ułożeniem się na brzuchu:)

Gość wjdfhfusd
rowniez up

Gość ghjnk
up