Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świeża_ mama

Jak ubieracie miesięczne noworodki w taka pogodę?

Polecane posty

Gość świeża_ mama

U nas 16 stopni i wiatr i sie zastanawiam jak ubrać, żeby nie przegrzać i żeby zimno nie było?

Gość świeża_ mama
może ktoś podpowie

wyjdż na dwór sama zobacz jak jest jak wieje ubierz siebie najpierw a potem dziecko pamiętając o zasadzie że jemu lub jedną warstwę więcej lub kocyk

Jak miesięczny to pewnie jeździ w gondoli, która sama w sobie jest ciepła, bo zabudowana. Załóż body z długim rękawkiem, dresik (spodnie+bluza) i czapkę bawełnianą z nausznikami. Skarpetki i paputki jakieś.

Gość świeża_ mama
dzięki, niby sprawa prosta, ale nie mam jeszcze wprawy;)

Gość mama Hani_
ja dzisiaj bylam z miesieczną coreczka na zewnatrz. Ubralam jej kaftanik i spiochy oraz czapa. Przykrylam kocykiem. Chyba bylo jej dosc cieplo, bo jak dotarlismy do przychodni i ja rozbieralismy to miala cieply kark. W domu ubieram ja w body z krotkim rekawem, bo inaczej mi marudzi, ze jej gorąco.

Gość Ekspert NIVEA Baby
Witaj, Tak jak napisały wcześniej mamy, ubierz Maluszka w ubranko z długim rękawkiem i nogawkami. Załóż mu skarpetki oraz czapeczkę i dobrze jeśli przykryjesz go kocykiem w razie potrzeby będziesz mogła go zdjąć. Weź ze sobą również kurteczkę i chustkę na szyję. Pamiętaj też, że w taką pogodę lepiej jest użyć kremu chroniącego przed wiatrem i chłodem np. Kremu na każdą pogodę NIVEA Baby. Jest on przeznaczony dla dzieci od pierwszych dni życia, więc niezależnie od tego, ile tygodni ma Twoja Pociecha możesz bez obaw go użyć. Mam nadzieję, że pomogłam, a gdybyś miała jakieś pytania związane z pielęgnacją dziecka napisz. _____ Ekspert NIVEA Baby, udzielam odpowiedzi na Państwa pytania dotyczące produktów marki NIVEA Baby. Zapraszam do dyskusji