Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Myrevin

.::WYBORY::.

Polecane posty

Go艣膰 Myrevin
Korwin Mikke ma dw贸jk臋 nie艣lubnych dzieci. ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
PiSiorow wali jakas Biergen czy jak jej tam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 barramek
a ta poza - to za co myrka i jego topike przed,io skasowa.o ? :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
za chamstwo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 barramek
Myrek - ty cafe -chamie - tyz go potempiem chle chle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myrevin
Kopalnie nie rentowne... a czemu? Ano podatki na w臋giel wystarczy艂o by zmniejszy膰, ale przecie偶 umowy z UE jakie艣 ekologiczne kwestie. No i za chwile b臋dzie jeszcze mniej rentownie.

Udost臋pnij ten post

Myrevin wczoraj Korwin Mikke ma dw贸jk臋 nie艣lubnych dzieci. oczko.gif _iftar_ wczoraj To straszne. I No mnie to nie przeszkadza, nie moje dzieci nie moje kobiety... Mnie po prostu troch臋 zdziwi艂o. Nie 偶e jaki艣 szok prze偶y艂em. :D No.. taki konserwatysta.. tradycyjne warto艣ci. A tu 偶onaty go艣膰 i dw贸jka dzieci z 28-latk膮 na boku. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ma facet fors臋 i wysokie mniemanie o sobie, to rozsiewa swoje geny bidna ta jego 偶ona, znosi膰 co艣 takiego na staro艣膰 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wybranka JKM to Dominika Sybiga, 艂adna dziewczyna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
naprawd臋 pi臋kna dziewczyna co j膮 poci膮gn臋艂o do tego starszego pana?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy to nie jest "mam do艣膰 takiego kraju"?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wszystko na tym 艣wiecie jest mo偶liwe :D

Udost臋pnij ten post

To mo偶e by膰 jak w wierszyku 呕ele艅skiego... z pami臋ci wi臋c mo偶e niedok艂adnie by膰.. "On jej szepcze co艣 do uszek intelektem pra偶y z bliska dziewcz臋 straci wianuszek za to pogl膮dy zyska." :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jasma Sprawa
powiadaja coraz glos.iej , ze to jas.a sprawa ze tem pa. .ie zbiera .a dzieci , tylko dzieci zbieraja .a tego pa.a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
albo ze ...to jest jas.a sprawa , ze mrowcza praca prowadzi zawsze do zlotego melo.a :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 barramek
a w Dupsku - burmistrz miasta - Biedro. zapowiada , ze bedzie udzielal osobiscie slubow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale o co Ci chodzi???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
NFZ dysponowa艂 w 2014 r. sum膮 66,8 mld z艂, wi臋c 50 mln z艂 WO艢P rocznie to zaledwie 0,07 proc. pieni臋dzy funkcjonuj膮cych w s艂u偶bie zdrowia finansowanej ze 艣rodk贸w publicznych. Gdy si臋 doda prywatne wydatki pacjent贸w, ta suma maleje do ok. 0,05 proc. To jest rzeczywista skala akcji WO艢P, drogiej w sensie koszt贸w jej zorganizowania, w dodatku niebywale uprzywilejowanej medialnie oraz w administracji pa艅stwowej"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myrevin
艢rodowisko dziennikarskie w Polsce to kupa g****a! 艢mierdz膮cego! - Stanis艂aw Michalkiewicz x :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 barranek
wasz Korwin rzeczywi艣cie zaszala艂 na staro艣膰 realizuj膮c przes艂anie Hemingwaya

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 barranek
oczywi艣cie ,jak zwykle normalne idee w Bolonii yupu normalny kapitalizm a nie ...niewo;lniczy korporacjonizm jakim艣 dziwnym trafem znajduj膮 si臋 pod przyw贸dztwem takich do艣膰 niezbyt normalnych go艣ci '...a taki Michalkiewicz natomiast , prezentuj膮cy to samo , ale bardziej z rozmys艂em i do ludzi - jako艣 zawsze by艂 gn臋biony i odsuwany na jakie艣 antypody Bolonii - polityke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zachowa艂e艣 sie jak g贸wniarz i s艂usznie Shatyn przesta艂 z Tob膮 rozmawia膰. Shatyn ma racj臋. W milicji byli r贸偶ni ludzie z r贸偶nych powod贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tego typu generalizowanie to cecha ubogich rozumem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
:D bywaj zdr贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nic nie pojmujesz. Gadki o generalizowaniu, s膮 dobre dla po偶ytecznych idiot贸w, przej臋tych swoim humanistycznym uduchowieniem. Tych偶e idiot贸w, wykorzystuje Kiszczak i jego oficerowie od ko艅ca lat 80, by siebie ochroni膰. Oni mieli w艂adz臋 i tej w艂adzy nie stracili. Oni, bez wzgl臋du na r贸偶nic臋 pomi臋dzy Bierutem a Gierkiem, zas艂uguj膮 na pot臋pienie bo byli namiestnikami obcego i wrogiego mocarstwa. I ca艂y aparat przymusu, milicja, ub, wojsko zas艂uguje na pot臋pienie. Pisanie, 偶e nie wszyscy byli 藕li, to pr贸ba wybielania z艂a, na zasadzie, 偶e przecie偶 by艂o tych kilku sprawiedliwych, ale to nie czyni sprawiedliw膮 ca艂ej instytucji, bo ci lepsi, nie mieli nic do powiedzenia. Ton nadawali ludzie, kt贸rzy mieli jasne cele polityczne. Kto si臋 chcia艂 艣wini膰, ten zapisywa艂 si臋 do partii, wst臋powa艂 do milicji. I naprawd臋 nie mam w膮tpliwo艣ci, 偶e Shatyn jest ofiar膮 syndromu sztokholmskiego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 barranek
kto by艂 w milicji? - plebs 艂akn膮cy 艂atwego awansu spo艂ecznego przewa偶nie przywieziony na taczkach przez Stalina do zarz膮dzania Bolonia pochodzenia przewa偶nie chazarskiego oraz szemrany plebs polski i mieszano-polski pochodz膮cy z nizin spo艂ecznych , wiejskich i ma艂omiasteczkowych zadupii kt贸rym komuna dawa艂a szans臋 na awans spo艂eczny za cen臋 wiernej s艂u偶bie rz膮dz膮cej z nadania przez Stalina - stalinowskiej 偶ydokomunie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 otulona_snem
przyznaje,jestem wysoce zniesmaczona tym Korwinem,w moich oczach sporo stracil,ale nawet nie tab 44 letnia roznica wieku,ale to ze on jest zonaty,mowi wprost ze niby zona akceptuje te dzieci,wie o nich..a w necie z kolei mozna poczytac ze cala rodziona jest zbulwersowana tym faktem i niczego nie akceptuje,bo jak normalna kobieta ma cos takiego akceptowac :o dziwie sie ze ona nadal z nim jest,no chyba ze jest dla kasy i ma w nosie co on wyprawia,ale i tak to jest dla mnie wysoce moralnie niesmaczne,ba ohydne nawet bym napisala

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 w sprawie milicji
otulona ;) Ja to wiem! Nie oczekuj臋 od niego, ani rozumu, ani przyzwoito艣ci. G艂贸wnie nie oczekuj臋 przyzwoito艣ci w rozmowie, dlatego te偶, nie potraktowa艂em go powa偶nie. W sumie, jest on 艂atwym przeciwnikiem, gdy si臋 go traktuje podobn膮 metod膮, jak on innych. W rozmowie z takim osobnikiem, nie licz膮 si臋 ani fakty, tylko obracanie nimi i odbijanie pi艂eczki. Kto zaczyna na serio traktowa膰 jego pytania, ten zostaje zepchni臋ty do rogu, przez 偶膮dania kolejnych dowod贸w na sprawy oczywiste. I przecie偶, nie chodzi mi o spieranie si臋 z nim, bo on jest tylko planktonem. Chodzi o polityczn膮 wizj臋, kt贸ra wymaga totalnej lustracji i dekomunizacji. Kto przeciw, ten zdrajca. Nie mo偶na siedzie膰 okrakiem na barykadzie. Trwa sp贸r o Polsk臋. Patrioci zn贸w przegrywaj膮.

Udost臋pnij ten post