Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anana22

Lepper nie popełnił samobójstwa

Polecane posty

Gość anana22

moim zdaniem, a wy jak uważacie?

Gość nie rozumiem tego komiks u co
szcerze mam to w doopie :O

Gość OdessaKurylienko
to jakieś podejrzane moim zdanie ktoś mu pomógł

Gość daję 99,99% na to, że go
ktoś zabił.

a ktoś tu pisał, że jego brat też tak twierdzi

Gość Tutaj ABW
Niniejszym informujemy, że wszelkie prawdziwe informacje o śmierci Leppera i polityce, znajdą państwo na TVN. Podawanie innych dowodów i tez jest zwykłym kłamstwem. FIKASZ ZNIKASZ :classic_cool:

Gość osobaniewirrtualnaaaa
To nalezy zostawić. Takie rzeczy się po prostu zostawia i życie robi samo z tym porządek. Przede wszystkim należy się walnąć w pierś - niestety nikt nie jest bez winy. Rodzina jego również. No to jak do tej władzy i tyle. Skandale są zawsze, ale mimo wszystko - ten skandal jest rzeczywiście bardzo zwierzęcy choć to nieprawda. Na zachodzie on się pacnął przez zwierzęta. No cóz... tyle ile prawda. Był niezrozumiany, a przy okazji BO TO WIEM został ograny. I tyle. Ja to wiem - przez to sobie jestem po jego stronie i tyle. Wiem jak i dlaczego. Ale ja to psuję. Bo to nie ma sensu. Ktoś myśli tylko o kasie. Po co? Przecież jest unia. Wiecie niech sobie to naprawiają bo ja to psuję i tyle. I tak idą zabory z uni. Nie ma sensu takie myślenie i tyle. Ja w ogóle uważam, że należy się scalać z Rosją w kwiestiach finansowych i tyle. Tam walutowo myśleć bo mają swoją kasę bo wprowadzą euro w Polsce. Tyle z całości wyniknie. A jak się będziecie patrzeć na Rosję to zostanie złoty. Tak uważam.

Gość anana22
osobaniewirrtualnaaaa to wg Ciebie zabił się czy ktoś go zabił bo nie rozumiem Twojej wypowiedzi

No wiesz ja mam takie zdanie o tym wszystkim, że to OD POCZĄTKU DO MARNEGO!!! końca jest wina policji. Bo zastanów się - wyjdż sobie na ulicę i rób takie rzeczy jak on. Nie zamkną cię? Zostawią cię w spokoju? Tak? A wiesz - to była polityka jego - to był element polityki. Nie mógł? I tylko pytanie czemu on za to nie siedział. No i tyle. Była taka kwestia, że oni zastanawiali czy nie wsadzą ich za to. Nie, nie - kto to tak zapewniał. JA MAM ZNAJOMOŚCI - i po co? Ja powiem. Po co komuś kto chce dojść do najwyższych stanowisk władzy znajomości w policji. Dobry układ z policją? To jeszcze. Znajomości w policji żeby ktoś kogoś nie wsadził? Eeee ... bez przesady. A co by się stało gdyby on poszedł ZA TO siedzieć. Co by sie stało? Akurat by karierę zrobił po wyjściu. Wszystkich by przeklął i poszedł robić byle co ale byłby oburzony i koniec. Tak go wrobili , że jeszcze poszedł siedzieć. I tyle. A wy nie bylibyście tacy? I TYLKO tego sobie nie przemyślał. Bo reszta to wiecie - kto był szefem Samoobrony? W końcu tym szefem był. A może nie? :( ps. mam nadzieję, ze wszystko jasne. Mój program wyborczy - połowa policjantów DO PIERDLA. Taka prawda - za seks z nieletnimi. Za to są paragrafy. Póżniej Anetka czy Iwonka dorastają i co dalej? Zostaje zostawić w spokoju Leppera. Bo wiecie trzymam się 6 przykazania - a którego? Którego mam się trzymać? Powinnam pierwszego, ale słuchajcie - gdzie tam jest pierwsze przykazanie? Ani w kościele na mszy go nie ma - ksiądz mszę odprawia i myśli o ...dziecku na przykład. Kapujecie.

Powiem wam, że ta żona Leppera i ta Aneta Kręglicka nazwijmy ją będą się trzymały razem i tyle. I nikt im nie da rady. Lepper to tak - szukali DURNIA i znaleźli. Bo tak należy całość podsumować. On WŁASNEJ ŻONY NIE ZNAŁ. I tyle. I tyle lat i POWIEDZMY 3 dzieci i on jej nie znał i tyle :( Anety również. Ale ludzie są świnie. Ludzie są świnie i wiedzieli wszystko. A księża? W tym wypadku SŁOWA DOBREGO O NICH. Czy on był taki zły? I zawsze mówił, że był ministrantem. Bo jaki jest ten KK? STRASZNY. Nikomu nie pomoże. No wiecie kurde - CO ONI ŻRĄ? Niech się najedzą tym opłatkiem. Bo czemu nie popieram kościoła. PRZEZ TO. Opłatek to jest życie wieczne ale doczesne życie też jest nie bez znaczenia. Bo nie wiemy ile mamy żyć. No ktoś nas jutro może zabić, ale tak sie to myśli? I tyle wam powiem szczerze :(

Owieczka, piszesz w taki sposób, jakbyś była prawie wyleczona. Aż cię nie poznają na forum po pierwotnym wpisie.

Uważacie że on był wniesiony do kościoła? Nie był. Jaki on miał ślub z żoną? kościelny? jak uważacie? CYWILNY. Z KATECHETKĄ. Może to tak być? Powinno. Przez to go kościół nie chciał. A on? Jak on myślał? Pomyślcie i tyle.

Poinno? i tyle :(

Powinno - sorry - tak miałam napisać. POWINNO.

Gość anana22
a ona ma schizofrenię? czy ktoś wie co jej jest (tak poważnie pytam)

Pewnie że nie. Przyszli i powiesili go na sznurku od worka treningowe bo za dużo wiedział i chciał to powiedzieć...Jarosławowi. W ten sposób Jarosław dowiedział się że Lepper za dużo wie o tajemnicach projektu IV RP. I już wiecie kto miał motyw.

to byl wniesiony do tego kosciola czy nie. ???? z tego co pamietam wisielcow kosciol potepia bo odebrali sobie zycie !!! wg mnie popełnił samobójstwo.

Gość anana22
daję 99,99% na to, że go- o co chodzi z owieczką, kto to i na co chory?

Powinno? - sorry jeszcze znak zapytania - bo wiecie o co chodzi CZEMU KK nie latał za JEGO BABA i za nim żeby WRESZCIE wzięli ślub kościelny. Przecież kasa. Zastanówcie. I czemu nigdy tym wójtem nie był. I TO WIEDZIELI W WARSZAWIE i mógł być. Nie łudźcie się, że oni są naiwni. A ludzie gdzieś tam? Co wiedzieli o nim i jego żonie. Dlatego katechetką była jego żona po cichu - jak Aneta Krawczyk bo chyba tak się skończy że zostanie NA MNIE szkolną katechetką ale i tak mi rady nie da bo przez biolę wyleciałam. Bo przyszłam do szkoły i dali mi 3 godz. biolki i przyszli 2 razy na lekcje - powiedzieli, ze nic nie umiem , a doktorat mi ograli - ile to lat się robi - wszyscy po ich stronie i tyle. I co? Ograją mnie w tej szkole? Się boją wszyscy. Nie ograją mnie nigdy. Tacy mordercy. Ja TYLKO wiarą przegrałam w tej szkole, że W SUMIE ateistka. I tyle. Na żarcie zbierałam. I tyle. No chodziłam do kościoła, ale tak jak teraz - ludzie, wszystko wygrane , gdzie to. Wszyscy z drogi. A tak - wtopiłam jak ten Lepper. Jedynie, że się nie powiesiłam. Jeszcze zrobili ze mnie alkoholiczkę. Bo wiecie - to mam od Leppera wiecie co mam robić dalej i jak go ograli. Ale z PROCESU. I teraz niech dyrektor się przyzna jak mnie spławił. Bo się na mnie wkurzył. JEDNO SŁOWO zadecydowało. No dwa. Niech się przyzna czemu ja to przegrałam. Bo co mu zależało, żeby mi dyscyplinarkę TEŻ wykreślić. Nie. Politycznie mnie skreślili dlatego z tej szkoły wiecie mnie nie usuną. Bo gdyby uczyła historii. A skreślili mnie za biolę. Bo za anglik to jeszcze - że studia nie takie. Ale za biolę na doktoracie? Z takim profesorem? Oszaleli i tyle :(

I tak Jarosław się zorientował że skoro Lepper wiedział co wiedział, to Giertych pewnie wie to samo. Ja na miejscu Giertycha wynająłbym ochronę.

Jeżeli Andrzej Lepper nie popełnił samobójstwa (hipotetyczne założenie), to na bank Roman Giertych będzie miał wypadek lub popełni "samobójstwo".

Gość porucznik Gruber
I tak Jarosław się zorientował że skoro Lepper wiedział co wiedział, to Giertych pewnie wie to samo. Ja na miejscu Giertycha wynająłbym ochronę. Giertych nie ma po co wynajmować ochrony bo atak nie pochodził ze strony KAczyńskiego... A że jest dobrym kumplem Sikorskiego razem są w Opus Dei to nie musi się niczego obawiać...

Wiecie ona dostanie 3 godziny reli na mnie i cały czas będzie uczyła tej reli PO MATCE!!! żebyście nie myśleli że każdy dostanie , a i tak mnie nie pokona - jak se rodowód rozpieprze. NA CHINY. Nie da mi rady i tyle. Cała Częstochową. Bo mnie diabeł porwał - co oni tam wiedzą o takich rzeczach. I Rosję mam i USA mam I cały Zachód - Niemcy - wszystko mam - gdzie ona mi da radę. A Wielką Brytanie to mam w 1 palcu i tyle. Może katechizować do końca życia. Czy żałuje, że wpisałam te 2 słowa POLITYCZNE wśród tylu papierów. Nie wiem. Może tak - kłopoty miałam i mam takie, że jestem do dziś ZSZOWANA że można kogoś tak potraktować za 2 słowa w papierach. A przecież wiadomo jaka jest polska oświata. Tym jestem zszokowana - BEZSENSEM SZCZUCIA. Ja uważałam, że ten gość powinien po tym procesie olać. Ja tego w ogóle nie rozumiał. Ale co napisałam to napisałam - oberwałam za to strasznie - ja miałam 28 lat i co? I to tam jest wpisane i lecimy dalej. I tak wykończyli Leppera. Właśnie tak i ja to wiem i koniec. A on leci swoim tokiem myślenia , że to też jest bzdura, ale... wiedziałby że go ogrywają i dałby radę, a tak nie i tyle. I się powiesił. Za dużo. Tylko jednej rzeczy nie docenił - tego że go właśnie tak ogrywają i ja wiem i tyle. :(

Gość porucznik Gruber
eżeli Andrzej Lepper nie popełnił samobójstwa (hipotetyczne założenie), to na bank Roman Giertych będzie miał wypadek lub popełni "samobójstwo". Jeżeli PO będzie tak zdesperowane... I tak ufasz bezgranicznie prokuraturze, która jest upartyjniona?

Kurrde sorry za te moje byki, ale wiecie takie świństwo mu zrobili że coś strasznego. Bezpośrednio to nie jest przez rodzinę choć no... nie chce z nimi być, nie? I tyle. A kto w tym maczał palce? Nie bezpośrednio oczywiście...

Eee tam - możecie mnie ogrywać Romanem Giertychem i każdym następnym ministrem. Bez znaczenia bo rodowód na szkołę jest SKANDALICZNIE PROSTY i nie ma niczego wspólnego z ubiorem. Niczego. I tyle. Jakiś musi być i tyle. I koniec historii. A to jak mnie okradziono to inna sprawa... :(

Ta dziewczyna często tu pisze, prawdopodobnie ma schizofrenię (co widać po jej piśmie). Powszechnie nazywają ją: "Owieczką" lub "tą od Bachledy". Wracając do tematu, skoro ta prokuratura jest upartyjniona, to dlaczego rodzina Leppera nie zrobiła nic na własną rękę? Skoro nawet brat Leppera powiedział, że nie wierzy w samobójstwo...?

Gość porucznik Gruber
Wracając do tematu, skoro ta prokuratura jest upartyjniona, to dlaczego rodzina Leppera nie zrobiła nic na własną rękę? Skoro nawet brat Leppera powiedział, że nie wierzy w samobójstwo...? z wszechwładnym aparatem państwa lepiej nie zaczynać...

a poza tym pierwszy znalazł Go ZIĘĆ. Więc to chyba on pierwszy powiadamiał kogoś, prawda?