Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anana22

Lepper nie popełnił samobójstwa

Polecane posty

Gość lepperniepopelnilsamobojstwa
I to jest wszystko przez koleżanki jakiejś tam pani ze szkoły, jeszcze by to poparła i tyle. I koniec. Ten stary bratowej chyba chciał mnie zabić, że wszystko przez niego - nie na niego. Bo on niewinny. Bo po co ja żyję? A ta jego pizda? Po co zyje jak dzieci nie ma - tam niech zdupia do księdza i zrobi 5cioro dzieci bo wczoraj miałam na groby iść, a ja na grób nie zasłużyłam zdaniem KK. I tyle. No to w lesie mnie dziś chcieli złapać i zabić na grzybach. Ale wiecie ja i grzyby. Musicie wymyślić inne miejsce. Naprawdę. No moja matka - to nie jest moja matka. Gdyby to była moja matka... ale to jakaś baba z Rzymu i tyle. Rzymianka i tyle. Angielko-włoszka i tyle. Za rodzinę mnie chciała zabić. Ale wynieść to się nie mogła. Już ja tam wszystko o niej wiem. Ona mnie nie docenia. Ale rządzić to niech se rządzi bo chce mnie zabić bo ja jej rządzić nie będę. Ależ oczywiście - ale po co ja jej byłam w życiu to naprawdę nie wiem. Bo siostry się na mnie nie dorobiły. Nie - ja byłam na mieszkanie. Przestańcie. Nie dorobiły się - one mieszkały w wieku lat 15. One były po gwałcie zbiorowym. I tyle :( Także wiecie - zejdżcie mi z drogi bo wpierdu i tyle :(

Gość 16 lat problem
Ja myślę, że to zgwałcone przez niego prostytutki go zabiły :D 🖐️

No wiecie po amazon.de do ogrodnictwa? Dajcie spokój. A ja tego brata w Niemczech NIE ZNAM. Nie znam. Bo go chcieli zabić i tyle. I dalej chcą. proszę - beze mnie. Ja do Niemiec wracać nie zamierzam nigdy i tyle. Przez niego bo to KRÓL OTTO jest. Gdyby się nazywał Otto to ma rację a tak nie i tyle. I mój ojciec jest już wyżej od niego bo jest jebnięty. Miał się ożenić i mieć dzieci i by se mógł być król, ale mój ojciec ma dziecko. Kapujecie. I moja matka też jest wyżej od tego KRÓLA głupoty niemieckiej następnego i tyle. Bo ma dziecko. A on se miał zrobić na księdza co ma 2 dzieci i dajcie mi spokój z tym całym burdelem jego lesbijskim i nie wiadomo jakim! Czy ja to jestem? I tyle :( I niech se robi co chce. Kupi spluwę bo tyle mnie obchodzi. A ten drugi też. Tak mnie zawsze brat doceniał jak oni - a rodzina też. Żeby się nikt nie dziwił czemu nie chcę słyszeć o rodzinie. Temu. Ale kiedy sie wyniosę? Dobre pytanie. Miałam 10 lat temu, ale mnie oszukiwali. To wszystko. Po prostu posługiwali się mną, żeby zarobić. A skąd ja miałam wiedzieć o mojej matce? Ta kłamała - skąd ja to mogłam wiedzieć? Wiecie jaki tu był grób? Co mnie to obchodzi. I tyle :( To sie trzeba wynieść i samemu na mieszkanie zbierać. I koniec. A reszta. Ale ja nie rządzę - czy ja rządzę? Pierwsze słyszę. Ja se nawet książki 2 kupiłam dzisiaj. Rządzą rodzice. Bo ja dom wybudowałam - pierwsze słyszę. A napluć to już nigdy nie napluję. Wezmę i coś sprayem napiszę. Może będzie łatwiej zmyć. OGÓLNIE - niech was prowadzi Agnieszka Śmieszka i mój brat - BLIŻNIAK dosłownie. Oni są was godni. Ja nie :( Co prawda to prawda - Anety Krawczyk też nie jestem godna. Nie dorastam jej do pięt. Wiem to. Ale jednak jest osobą publiczną. W necie jest. I tyle. A nie? W wikipedii jest to jest osobą publiczną w związku z seksaferą. To się miała wpisać jako ZAŁOŻYCIELKA PARTII CHŁOPSKIEJ i tyle. Albo wystąpić do sądu, że nazwę partii wymyśliła ona. A nie? Samoobrona. Kto to wymyślił? Ona na pewno, nie? Niech rządzi!!!

I teraz wiecie napiszę wam tak - ten mój brat niech se idzie teraz do mojego ojca co zabił swojego ojca, a mnie niech zostawi w spokoju. Ja miałam ARTYKUŁ napisać, zeby zapierdalać fizycznie u jego wysokości. No cóz.... niech se sam napisze artykuł o czym chce. O tym jak mu sie dupa posi w pracy. I tyle mnie on obchodzi i jego MELINA. Żeby było jasne. Melina i koniec. Bo co o nich myślę? MELINIARZE i tyle. :( I oszuści , zbiry , zboczeńcy. I się nie dam. A wy sobie myślcie co chcecie. I ponieważ TAK UWAŻA KK to młodszy jest gorszy. No ale on to miał rodzinę... i tyle :( I rodzeństwo. A ten ma brata bliżniaka bo to wiem i co - brat żonaty a on? Jak on sobie to wyobrażał? I ksiadz dzieci i Ruska dzieci i Arab psychol a on? Też psychol, ale dzieci? Co on sobie nie myśli? Że ja będę sprechać bo jedna wariatka z Częstochowy mi tak ROZKAŻE? Albo on? Jeszcze czego. Jak mi Lepper tak rozkaże to tak. Bo on rządzi jedzeniem za syna ze sztucznego zapłodnienia. A ten mój brat w tych Niemczech niech uważa wiecie bo pewnego dnia jego własny ojciec pobierze mu nasienie i zapłodni nim ŻAKLINĘ bo taki on jest, a on se myśli, że on go kocha. No strasznie go kocha. Jak własne 4 litery. Jak Lepper swoje dzieci kochał. Aż sie powiesi i tak sie skończy i ZAS BĘDZIE NA MNIE. Bo mieli ogrodnictwa z lesbami nie chcieć. Ale wiecie - Niemcy to KANALIE - zapamiętajcie to sobie - czy ja sie zachowywałam w szkole jak on? No chyba wam wali. Ja miałam dobre manierki i tyle. Angielskie. No i do widzenia. A czemu on miał takie zbojnickie to mnie to nie obchodzi. Miał się modlić, żeby mieć dobre manierki. A że adoptek to wiedział, a ja? Co ja miałam zrobić? :(

Ja miałam miec bardzo złe manierki w szkole i maturka i wszystko by było. A tak matka się modliła, żeby nie było na Otto, że ja bez matury. Ale mogłam być Lepperem, a tak? Liceum bez matury? Jak ja się miałam tu nie dać. Coś strasznego i tyle :( Moja mamusia a wy wszyscy - bo jaka jest prawda. TAKA - moja mamusia a wy wszyscy. Nie dorastacie jej do pięt i tyle. Wykończyła ją wielka polityka, a was kto? Policjantka z Radomska. Bo tak co - oprócz tej Samoobrony - nudy na pudy. A tak? Zawsze sie coś działo. Niech żyje Radomsk! I tyle! :(

Gość maybelineNY
cholerny egoista,zostawil zone sama,chorego syna i od cholery długow :(

Gość Mam to wdupie
Kolejnego przypała mniej powinni jeszcze drugiego kaczyńskiego zlikwidować i tuska i innych był by św spokój takie moje zdanie

Gość jdjsfjkdshfsdiadsadiasdbdjhsad
post powyżej pisał jakiś idiota, żaden ojciec nie zostawia chorego dziecka, i rodziny od tak sobie, samobójstwa nie popełnia sie z dnia na dzień, poza tym nie podejmuje się go osoba która ma jakieś plany umówione spotkania samobójcy przecież nie chcą żyć a najwyraźniej osoba o której mowa chciała. dziwi mnie tylko że sprawa tak bardzo przycichła nie było emisji z pogrzebu, żadnych bieżących relacji w sprawie śledztwa żadnych info w internecie, a wszystkie które były juz są usuniete.

Gość jdjsfjkdshfsdiadsadiasdbdjhsad
maybelineNY cholerny egoista,zostawil zone sama,chorego syna i od cholery długow Andrzej Lepper nie był egoistą!!!!!!