Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anana22

Lepper nie popełnił samobójstwa

Polecane posty

Gość lepperniepopelnilsamobojstwa
ten CIA i FBI to na te DURNE WASZE POLSKIE PLOTY - wiecie. I jeszcze sprzątaczki - to też Polska. Firmy sprzątaczek na zachodzie. I tyle :( I wiecie - ja tam brata - Panie Jezu jaki przystojny - ale Aneta Krawczyk i po mnie. A w Niemczech Ilona K. I tyle. A jego ojciec kręcił filmy o Ani Shirley - biologiczny bo ma 3 ojców, a sam kurde też niczego sobą więcej nie prezentuje, ale jaki przystojny - taki aktor i tyle. I tam miałam pracować NA DNIÓWKI do dziś BO TO BARDZO WIDAĆ - nim rządzić niczym ta Aneta Krawczyk tym Lepperem ale niestety Iwonka mi przeszkodziła dostać tam stała pracę, przy czym sama jej nie ma i tyle. A reszta wiecie - to jest wszystko pół na pól i tyle. I koniec :(

Acha - jeszcze miał najlepsze oceny w szkole. A matka jego nazywa się... Maryja chciałoby się napisać - nic z tego Katarzyna się nazywa. I jest polską aktorką i ona was zajechała bo tak i już. Bo mój braciszek jest mądry a wy jesteście głupolki przy nim i tyle. Choć ma bardzo złą opinię w tej Holandii, ale co ta holandia jest warta. I dlatego siedzie w domu i nic nie robię bo on potrzebuje Anety Krawczyk i on mnie miał słuchać bo jestem starsza, ale głupi nasi i nic z tego i tyle. Aaa takie życie. Bo mi nie powiedzieli, że mam peta wpisanego 9 lat temu w biurze polskim bo bym od razu sobie stamtąd poszła, a tak? Nie wiedziałam co w pracy mówili, a ogólnie, że nie miałam prawka. Tak powiedzieli. No a palić to nie paliłam, żeby takie rzeczy wiedzieć i tyle. No i tak mi brata zajechaliście. Bo to był mój braciszek i oceny miał najlepsze w szkole i bez studiów i tyle. I taki miły, no ale z tą Iwonką trzyma to niech se ją zeżre, o pecie miał wiedzieć i powiedzieć , żeby mnie po tygodniu do dniówki albo gdzie indziej i tak by było wiecie, ale cóz... czym on się interesuje to ja już nie wnikam, ale gdyby nie ta Iwonka to jeszcze by coś z niego było a tak to nic i tyle. I szkoda bo by sie ożenił, ale teraz to już on się nie ożeni. Bo by ze mnie sie ożenił, a przez tę szmatę w życiu. I wiecie coś by była ona warta i ma tam stałą prackę. Czemu nie i tyle. A on cień honoru i go nie ma, ale ani 1% honoru. Taki brat. Ale w jednej rzeczy ma rację. Powie mi teraz ani tej racji nie ma ale no uważny jest i tyle. Lecz życie polega na tym, że gdyby nie ja to może się wieszać jak lepper przez Iwonkę i dlatego niech mi sie na oczy nie pokazuje bo jego poglądy są 30% słuszne. A te 70% to skąd? I teraz sobie powinien przemyśleć swoje życie i czy chce tak skończyć jak Lepper. I własciwie zostaje mu się unormować i zapomnieć o morzu choc SŁUSZNIE je ma i tyle. A to morze słuchajcie to właśnie mu ograł i teraz nie wiem kto - ojciec albo matka albo koledzy i tyle. Bo tyle wiedzieli i chyba tak było wiecie i tyle i koniec. ???

No to wiecie - ja już wiem wszystko. Bo w sumie po co mi taki brat i tyle. Ja już wiem jak on sie zajechał ten ojciec i tak dalej i tyle. Coś strasznego. No ale... i tyle. Jakby nie ja to do piekła. Jedynie jakby się zabił. Nie zabiłby sie pewnie i do pieca. Albo nie? Kto wie? On jak te dzieci fatimskie wiecie - wszystko będą robić to co w Niemczech bo w domu mówią w Niemczech to i tamto i tylko im ZAPOMNIELI powiedzieć, że za to idzie się do piekła na koniec bo ich nie zamierzali straszyć i tyle. I to jest takie samo myślenie, ale kto wstawił im te RYBKI w chałupie i tyle :( Kumple i tyle. Tak myślę. Albo ten ojciec sam se wstawił i tyle. I do dziś je mają i dopiero może iść pływać jak to akwarium wyrzucą. Bo co nas w sumie łączy - to akwarium i tyle. Ja też miałam akwarium jak byłam malutka. Jak byłam dzieckiem i tyle. Taki wspólny mianownik mieliśmy i tyle. A tu wiecie taka żenada w szkole była i moja matka się powiesiła na krowim łancuchu i to wiedział taki historyk i powiesił sobie ŁAŃCUCH na szyi jak mnie zobaczył i to miało być wesołe i tyle. A ja go zrobiłam COSA NOSTRA - tylko nie rozumiałam co on z tym ZŁOTYM ŁANCUCHEM MAFIJNYM w szkole robi. I po co założył ten łancuch ten morderca - przez niego nie mam dyplomowania a mówili na niego ZIOBRO HISTORII on jest ich i poszedł. Czy on jest mordercą? Muszę chwilę pomyślec - nie, ale w sumie tak. I nie dał rady i odszedł. A nie dał rady przez ten łancuch na mnie. Ale chyba chodziło że ze wsi, a ja mam matkę powieszoną w MIESĆIE na krowim łancuchu i co teraz? I przez tę dyrektorkę - nie zonaty on się może powiesić. On chyba se na mnie ten łancuch powiesił, ale nie wziął ood uwagę, że ja mam matke powieszona na krowim łancuchu i tyle. I co teraz? Żeby nie było, ze z miłości się pacnął jakis deb ze św. Józefa przeze mnie. On powinien jak Ania Shirley zostać bez wypłaty -kto wie czy tego nie wie i takie rzeczy robi - na pewno wiedział,że coś tam mam wspólnego z Anią Shirley i tak sie zachował. I coś tam jeszcze chciał, ale nie pamietam. Moja matka tu go lubiła - miała się z nim hajtnąć i tyle. Taki NIESAMOWITY - miły , kulturalny - jak Marchwicki. Bo Karol Kot taki nie był, nie? Karol Kot nie był miły i kulturalny. Wcale. :(

Wiecie ja bym tego brata w holandii szanowała jakby JUŻ MIAŁ 1 dziecko z lesbą. 1 dziecko z lesbą i taki lajf stajl i może być. Bo co naprawdę sądzę o moim bracie. Tyle. A tak to niech sie nie wygłupia i tyle. Jak on sobie wyobrażał swoje życie z najlepszymi ocenami w szkole bez ożenku przy braku studiów to ja nie wiem. Już jedno dziecko z lesbą i tylko teraz pomyślunek czy drugie czy jednak się ożenić. I to jest mój młodszy brat, a starszy jest jeszcze gorszy, a KK uwaza, że to moralny facet jest i tyle ( razem z ojcem i Arabem Haki oraz lesbami , które zatrudnia) i tyle w sumie bo co jeszcze? Wszystko i tyle :( No i taki jest moralny , że po prostu ZIOBRO człowiekowi wysiada, że nie powiem co innego. Tak wyleciałam na zbity bo se USIADŁAM i tyle. I koniec. A ogólnie miałam biegać dookoła stodoły - bo czemu ja tam wrócić nie chcę? Bo dokołoa STODOŁY ZE SŁOMĄ miałam biegać i tyle. Jak mi było ciężko żeby mi było lżej wiecie i tyle. A jak mi się nie podobały warunki życia to w tej stodole miałam iść mieszkać - na słomie bo ze wsi i tyle, żeby było łatwo wypalić i tyle. Bo co sie tak rzucam o studia? Oby się wypalili i tyle mam im do napisania - ci bracia i cały zachód. Bo Karol Kot miał kilka podpaleń na swoim koncie. A co on wypalił? Powiedzcie. Co on wypalił? Czy on palił? Bo za co on dostał karę śmierci w sumie wiecie? ZA PODPALENIA , za to, że palił papierosy i tyle :( Także teraz powiedzą, że jestem głupia i że on wcale wyroku śmierci nie dostał za morderstwa tylko za papierosy i nie wzięłabym tego pod uwagę i nie żyję bo tak się znam na prawie karnym, a z Ziobra wszędzie zrobię mordercę i tyle. I co wy na to? A jednak OD RAZU SIE DOMYŚLIŁAM że papieros. A jak? A to moja sprawa :(

Wiecie ten KArol Kot to jest taka historia - on tym dzieciom mógł zadać 11 ciosów nożem? Ja uważam 1 ciosa zadał nożem i to wszystko. A zrobili mu 11 ciosów i tyle. No chyba, żeby. Ale staruszkom w kościele 1 ciosa zadawał, a dzieciom 11 ciosów? No kto wie. W domu nie był akceptowany bo to każdy wiedział. A czemu? Bo palił. I ojciec go z tym papierosem nie chciał i tak go zrobili,że podpalił - co konkretnie i tyle. No i co? Bo zostaje Ziobro po takich oskarżeniach? Zgasić se peta w popielniczce. Bo taki był Lord Jim bo z kim ja trzymam że mi tak dobrze się pisze - z Lordem Jimem. Moja ofiara i tyle :( A reszta to nie. I Lepper moja ofiara bo Anetę krawczyk miałam rozpracować. Naiwna byłam to mam co mam i tyle. Długi i tyle :(

Wiecie oni go zabili że był taki głupi bo nie gwałcił i tyle. Bo tyle to warte. Żeby te gwałty nie wyszły na jaw to go zabili za to, że palił, zrobili podpalenia. Powiedzieli że podpalał i tyle. Na pewno tak było, pozbawili praw obywatelskich na zawsze i tyle :( I powie wam lepiej było w tym sądzie niż w tej szkole. Z TAKĄ OPINIĄ w tym sądzie był lepiej traktowany niż w szkole gdzie wszyscy się z niego śmiali, że nie pali i dopiero jak zaczął palić to mógł być i tyle. W okolicach średniej. Bo taka święta rodzina - a Karol to chyba przyszły papiez. Ale palił. I tak go zniosło i tyle. A rodzice nie wiedzieli i powiedzieli zaczęło się od palenia ale to nie wiedzieli. Bo co taka święta rodzina jak taki przestępca. I tyle. I że nie gwałcił to go powiesili bo miał gwałcić i tyle :(

Matka kazała go zabić bo sie bała że jak wyjdzie to ja wypalili i dlatego mu wpisali 4 podpalenia. I dlatego sie go pytali - co pan zrobi jak pan wyjdzie a on sie zaczął śmiać - co to za pytanie i tyle :(

Gość naparwde zamknij juz
ta głupią morde🖐️przestan pierdolic🖐️ jestes glupia do potegi:O🖐️

Gość zgredka-kredka
owca zlituj się i przestan :(

Na pociechę o pracy w Niemczech powiem wam, że BYDŁO ma tam lepsze warunki życia niz człowiek. BYDŁO rozumiecie. Muuu - ale niech wam będzie, że zachód jest fajny. SUPER! Też tak uważam. A nasi tam jeszcze lepsi. A ten Ziobro to niech se idzie do spowiedzi - bo czego on nie wziął pod uwagę. SPOWIEDZI!!! I tyle wam napiszę. I nie tylko on. Ja też. I róbta co chceta :( Tak napisał św. Augustyn "KOCHAJ I RÓB CO CHCESZ" - to jest KK w Polsce - kochaj i rób co chcesz. To jest ich FILOZOFIA tutaj. Tacy są - jedna miłość i ślub. Ale czemu nie leppera? Bo innym to wytykają wszystko, ale on nie prezentował sobą nic , żeby sie dowiedzieć OD jakiegoś PURPURATA, że nie ma ślubu kościelnego z zoną. Nie zasłużył na to. Dosłownie :(

Bo nie ma wiecie lepszych katechetek w Polsce i KANDYDATEK NA KATECHETKI niz żona Leppera i tyle. To ona po prostu musi uczyć w tej szkole NIE WIADOMO CZEMU W OGÓLE i tak dalej - nie ma innych i tyle. I koniec. A jego dziecko to tylko to drugie - je zaakceptuje jak sie ożeni z Ziobro bo zawsze mu radziła zeby dobrze żył z ...Ziobro. Bo czemu nie rodzina - temu. Bo w sumie - po co się powiesił, mógł coś dziecku doradzić - kto tu komu radził i tyle. Bo Ziobro ma po swojej stronie wszystkich dziennikarzy bo widać i tyle. I wiecie - taka rodzina to lepiej wcale, rzeczywiście powie wam Andrzej Lepper i nie ma to jak rodzina Ziobro - przeżył tylko WYBAWICIEL i tyle. No tego nie wziął pod uwagę. Ale Aneta Krawczyk jest jego . A MIKROFONY też. I tyle - bo Lepper i po śmierci sra na Częstochowę bo widać, a ja se za dużo myślę i marnie skończę - bla bla bla - wiecie kim on powinien być ten Ziobro? SYNEM SZEWCA i tyle. SYNEM SZEWCA nie wiem czemu, ale tak się go szewcy trzymają. Ale czemu to tego nie wiem i tyle :( Ale to będę wiedzieć? Czy on przeklina? Szewcy się go trzymają i tyle :(

Gość naparwde zamknij juz
ZAMKNIJ SIE DEBILKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO🖐️

Ale to wszystko jest prawda!!! A gdzie ten cały Ziobro ma matkę? Moim zdaniem on kogoś kropnął. He is a murderer. Dlaczego nie? Przemyślałam już temat na prawo i lewo - NIESTETY nic innego nie pasuje. Oczekiwano by Lepper się mu "poddał" , a tymczasem on nie chciał - myślał o przyszłych wyborach PREZYDENCKICH i się ustawiał pod nie - bo co - teraz nie miał szans, ale tak go szczuli, że coś strasznego. I nie wiedział co się dzieje. A jak mam prawo pisać takie rzeczy bo ten Ziobro to chyba ze Śląska jest - przynajmniej się tu wyedukował i co on sobie nie myśli wiecie. A pan Lepper - ten super przystojniak to powiem wam NIE MIAŁ SZANS, ale też się nie da. On był znany - imie i nazwisko. Niech Piotr Ryba osiągnie tyle samo albo jeszcze inne łosie, które go ZNISZCZYŁY. Co wy sobie nie myślicie? Skąd miał wiedzieć, że Aneta Krawczyk zabiła matkę, puszczała się z policją od dziecka, a dzieci w brygidkach - dzieci z księdzem - pomogli jej po samobójstwie ojca. Nie miał szans. A ten jego syn jego to niech se pobierze swoje geny i geny ojca porówna. Akurat jego. On dostał dziecko rolnika, żeby za daleko nie zaszedł. MOIM ZDANIEM jego jest ta córka - ale co - skoro ma już zięcia to po co jej Ziobro i tyle.Znaczy męża. Jej zdjęć nie ma - ale radczyni prawna. A ten syn - z I małzeństwa - tak pasuje i tyle. Ale płakał tylko on - reszta w szoku. A kto go znalazł słuchajcie nieżywego? Ziobro - tak uważam. Coś mu nie dawało spokoju - poleciał tam wiecie i zrozumiał , że stało się coś strasznego. Znaczy nie - nikogo nie było. Coś tam pacnął w telewizorze - i tyle. Oni są jak SZCZURY w tej Warszawie. O nich możnaby napisać książki SZCZURY Z WARSZAWY i tyle. A ten Lepper to jedną rzecz miał wziąć pod uwagę w tej Polsce, ale wiecie z taką żoną tym prezentem jak miał zostać? I miał se poczytać trochę więcej o tych prezydentach - bo chyba Narutowicz był kropnięty , także on niczym papież. Ale stara i przegrał... takie życie. A dalej to nie wiem - pasuje żeby dziennikarze hajtnęli teraz Ziobro. Za to co dla niego zrobili to z dziennikarką pasuje mu małżeństwo. A może nie? i tyle. A syna nie docenił - w końcu ma rodzinę , troje dzieci. A czemu nie chcą go NAWET NA WÓJTA? Bo wszystko na sztucznym zapłodnieniu i tyle. No wiecie - ta córka 27 lat , a ten syn - zapłakany, a w ogóle wiecie - fizycznie niepodobny. Przestańcie. I tyle wam napiszę i że biorę się za ksiązki z anglika i dziś NA WAGĘ kupiłam se 2 knigi to se poczytam - jedna nazywa sie Sprawy rodzinne - saga rodzinna, a druga - BEZWZGLĘDNy i i to kryminał na ulicach Londynu się dzieje. A sprawy rodzinne to bestseller brytyjsko-australijski. Takie 2 książki se dziś kupiłam i se je poczytam to już wam tu nie będę truła. Na Krawczyk 10 lat temu szans nie miałam i tyle. Obecnie nie wiem czy bym jej nie dała rady. Jedynie że ma 3 dzieci nie wiadomo z kim. I powinna mieć 4 dziecko i wojna z faceta - co se nie myślą. Zawsze tak jest - 4 dzieci to WOJNA i tyle. I co wy se nie myślicie? Ani grosza nie mam przy duszy a będzie mi skakać tutaj. Już ja wam podskoczę MAFIOZI komputerowi. :( ps. ...wam w d... i tyle wam powiem :(

Gość dodalabym jeszcze:
A gdzie ten cały Ziobro ma matkę? Na telefonie dziennie, bo ta kobieta jest toksyczna :classic_cool:

Gość dodalabym jeszcze:
Ty umiesz angielski? Wow!

Ale 4 dzieci i jak kuzynka Jani - nie da jej nikt rady. Nawet Ziobro. I jak wy wyglądacie z tym burdelem? I patrzcie seks taki, siaki, owaki - a ja 10 lat temu - zaledwie 25 lat i ZOOFILIA - koniec. Bo co im wszystkim zostaje żeby ograć seks aferę? Zoofilia. Bo jak ktoś chce wiedzieć jacy są ludzi w Warszawie - tacy. To są zoofile. Kraków to brygidki, a Warszawa zoofile - jak dla mnie. A Częstochowa to samo. TO SAMO - jedna zoofilia. I tyle. Radomsko to jak scyzoryki i tyle :( Ach szkoda gadać i tyle :(

No poprawiam swój anglielski - założę sobie nawet bloga bo co robić. I tyle. Powoli już mogę pisać ogłoszenia o pracę bo inaczej by mnie zabili. A może nie? Tacy są ludzie. RELENTLESS - bezwzględni i tyle. A co nie? Ależ dużo osiągnęłam w czasie tego roku, a wcześniej? Obiadów nie gotowałam - czwartkowych u ...prezydenta. Bo co oni teraz mogą robić? Czwartkowy obiad se uwarzyć w piątek. To Poniatowskiego ograją i tyle mnie to obchodzi. Bo PODOBNO byłam minister rolnictwa czy transportu - jak już to oświaty - to mogę być ministrem oświaty bo PODOBNO każdy następny głupi tak samo jak poprzedni. To tak akurat. A innych to nie przewiduję TEK MINISTERIALNYCH. Przynajmniej nie w tym państwie, którego obywatelką jestem już jedynie na papierze. JAK DLA MNIE bo tak i już. :(

Wiecie tak jeszcze wam napiszę POLITYCZNIE, ze z niemieckim paszportem i moim IQ bo jednak jakieś posiadam coś więcej niż KASA to mógł być jedynie AMAZON. CO.UK. Zapamiętajcie to sobie. Co niby miałabym robić na amazon.de? To samo co na amazon.co.uk mi powiedzą. No własnie - a tam kariery nie robicie z Polski? To se TAM ZRÓBCIE KARIERĘ i tyle. Jak dla mnie - zwłaszcza po amazon. de. A nie nie wiem gdzie. W księgarniach. To nie pasuje - pasuje - amazon.co.uk i się ode mnie ODWALCIE. I tyle. Na tych swoich zapoconych stołkach - lub nie. Bo to jest PRACA FIZYCZNA i ja nie mam żadnych szans na stałą pracę fizyczną - taka prawda. Żadnych. I tyle. I po pierwsze to mieliście wiedzieć gdy dzwoniliście na amazon.de i to jest wasze DRUGIE morderstwo istotnej osoby i co się wtrącacie w POLITYKĘ bo to co robią Niemcy to JEST POLITYKA, a wy co tam robicie? Wy robicie politykę tam? No cóz... :(

Własciwie wiecie z moim zdrowiem i w moim wieku zostawałyby mi jeszcze praca w Polsce w szpitalu. Może akurat coś by się znalazło. Kto wie? Może jak troche popracuję za granicę - jesli mi pozwolą... zobaczymy. I tyle. Ale amazon.co.uk nigdy sie nie cofnie - tyle książek - w życiu. Tam są tylko książki - i wtedy mogliby wycofać ich podręczniki ze szkoł i NAPRAWDĘ uczyć tego anglielskiego i z USA by bylyby ksiązki od nich - a Niemcy to przecież co - margines i tyle. Ilu jest anglistów a germanistów, odległości, historia - gdzie to. A inaczej to Polski nie ma , a co? To tylko książki i język i sobie to po prostu zapychacie i tyle. Moze Ziobro wam pomoże? Niech myśli - to jest coś do przemyślenia bo Lepper o nim nie myśli. On po prostu kilka błędów w zyciu i taki koniec :( Jak ja :(

połowa chodzi tam bez sensu - tak to miało być. I zobaczcie jaki ojciec - książkę napisał dla córeczek i tyle. A inny znowu zabije dzieci. A takie brygidki to książeczki dla dzieci powinny pisać. BAJKI brygidek czy wydawnictwo swoje mieć. Dlaczego nie? A Aneta Krawczyk powinna być nową przewodniczącą Samoobrony bo to jest jej 4 dziecko. I tyle. Wy tego nie rozumiecie i koniec. A czemu ona zniszczyła NORMALNĄ rodzinę? Bo CHYBA to dziecko Leppera ze sztucznego zapłodnienia chciała sprawdzić czy brygidkom by się nie dało go zostawić. I tyle. I w sumie by sie dało i niech się nie krępuje. Lepsze to niż sierociniec polski - tzw. bidul. I tyle. Bo co może zrobić Ziobro w tej sytuacji jak wszystko na niego. Może dać jakiś prezent na gwiazdkę dla dzieci w bidulu i tyle. Niemieckim najlepiej bo to by coś znaczyło, a tak to nie i tyle :( No co może zrobić Ziobro? Po prostu sie palnąć i tyle :( Podpalić się jeszcze... byle co on może. A nie? :(

To za duzo pani pieprzy - za mało pani mówi - to do Anety Krawczyk, tak? Bo to JEJ spodobał sie Lepper. A Lepper pomyślał - że ktoś go wreszcie docenił. I tylko 1 błąd - KK miał go docenić, ale NIE. Aneta Krawczyk doceniła Leppera, ale nie umiała z nim zajść. I to było cos strasznego - z księdzem tak, z Lepperem nie. Dramat i tyle :( A jednak dziecko jest - dzięki żonie i córce Leppera - tej najmłodszej.

A dzięki synowi tez - dlaczego nie? :( I TACy jesteście :(

Lepper uważał ją za geniusza - najwyżej pójdzie z nią do łózka. Co robić? Coś trzeba robić. 2 dzieci w brygidkach - najwyżej 3 i tyle. A ona myślała o ...pracy? Chyba o małżeństwie z nim. No ale wiecie - tak daleko nie zaszedł, ale Aneta wiedziała, że nie mają ślubu kościelnego, a po kursach katechetką przecież także mogła być i tyle. I tak myślała Aneta, a Lepper sie powiesił bo nie wiedział wielu rzeczy... o swojej żonie też. Żeby nie było, ze tylko o niej. A one wiedziały wszystko? Tez nie. Ale jedno wiedziały - że nie chciał być księdzem. I NIKT NIE ROZUMIAŁ CZEMU. Czemu? To pytanie dla UCZESTNIKÓW KAFE pozostawiam... :(

Najbardziej sie boi I komuni świętej - dziecko ze sztucznego zapłodnienia u I komuni świetej. Nawet moja matka nie miała takiego dylematu i tyle. Chrzest takiego dziecka? Co to znaczy? A dalej co? I tyle :( I koniec :(

jak wspominacie swoją I komunie świętą? ja miałam taką okropną żóltą sukienkę. Niby mogła być , ale taka żolta - bo innego materialu nie bylo. Wiecie - to było obrzydliwe. Ale u komuni bylam. Oni mnie zbeszcześcili przy chrzcie. Przez to ja jestem taka. A najlepsza jest spowiedz - wsadzili mnie do konfesjonału i jeszcze sie smieją z tego. Zoofile to są i tyle. Jedynie że mi wsadzili czegoś zwierzęcia zaraz po urodzeniu gdzieś tam. Takie towarzystwo - niech się wszyscy tu powieszą bo czego im dziś życzę gdy sie mają tak dobrze, a jak tak żle. Jak zwykle. ZEBY SIE POWIESILI - wszyscy. I tyle. :( I na mnie niech nie liczą te KOPULANTY wiejskie. Bo Zielnów a to... taka prawda :(

Gość dodalabym jeszcze:
Lepper wiedział, kiedy i jak umrze? Autor: admin dnia 8 Sierpień 2011 Brak komentarzy Andrzej Lepper (fot. Rafał Meszka / newspix.pl) Szykował się na śmierć. Wiedział, kiedy ona nastąpi. I w jakich okolicznościach. Jak to możliwe? Andrzej Lepper (+57 l.) jeszcze przed laty opowiadał przyjaciołom, że tragiczną datę własnej śmierci przepowiedziała mu wróżka. Traktował jej słowa śmiertelnie poważnie. Mimo że był głęboko wierzącym katolikiem, zaufanie pokładał również w siłach nadprzyrodzonych. Wiem, jak skończę powiedział kiedyś Lepper w Sejmie, z największą powagą. Na chwilę się zamyślił. Ale nic więcej już nie dodał na ten temat. Wiem, ale nie powiem powtórzył. Skrywana przepowiednia Andrzej często chodził do wróżek zdradzają jego znajomi. Były kolega z partii Zbigniew Witaszek (69 l.) wyjawił nawet, że lider Samoobrony regularnie fundował sobie seanse spirytystyczne, na które jeździł z dawną wicemarszałek Sejmu Genowefą Wiśniowską (62 l.). Czasem opowiadał o tym, co usłyszał. Ale jedną przepowiednię do końca utrzymywał w tajemnicy Lepper potwornie przestraszył się tego, co usłyszał od prawdziwej wróżki tuż przed największym zwrotem w jego politycznej karierze, czyli wybuchem afery gruntowej i wyrzuceniem do z rządu. Wiem, jak skończę powiedział do dziennikarzy. Wróżka mi to przepowiedziała. Wiem, ale nie powiem powtórzył tylko Lepper, dopytywany w Sejmie przez reporterów. Zwykle uśmiechnięty, pewny siebie i żartujący na każdy temat, wtedy był wyjątkowo poważny i zamyślony. Nie chciał już odpowiadać na inne pytania, tylko zniknął w kuluarach, by szybko przejść na salę obrad, gdzie dziennikarze nie mają już dostępu. Radził się jasnowidza Wódz Samoobrony był też częstym gościem słynnego jasnowidza, Krzysztofa Jackowskiego (48 l.). Od wielu lat byłem jego cichym spowiednikiem, często przyjeżdżał do mnie, do Człuchowa i pytał o wiele spraw opowiada Faktowi Jackowski. Poruszali przeróżne tematy. Ale ostatnio dominował jeden. Od roku pytał się o bezpieczeństwo. Czegoś się obawiał, miał lęki relacjonuje nam Jackowski. I od razu wyjaśnia: On się nie bał spraw sądowych związanych z seksaferą. Nie bał się też problemów finansowych kłopoty te miał od dawna, od wielu lat. Bał się tylko o swoje własne bezpieczeństwo zaznacza jasnowidz. On po prostu miał w pamięci tę dawniejszą tragiczną przepowiednię i najwidoczniej wszędzie, gdzie tylko mógł, drążył ten temat. Także u Jackowskiego mówią nam z kolei bliscy znajomi Leppera. W wizji była drabina Koniec, o jaki pytał mnie Andrzej Lepper, określałem jako „śmierć Samoobrony i Leppera. Samobójstwo jako przyczyna jego śmierci mi nie pasuje. Kiedy dowiedziałem się o jego śmierci, usiadłem, skupiłem się, czułem ból w mostku i zobaczyłem taki obraz: mur budynku i przystawiony rodzaj drabiny. Nie mogę tego nazwać samobójstwem mówi na koniec Jackowski. Przy kamienicy, w której znaleziono ciało Andrzeja Leppera, stało rusztowanie. Trwa tam remont Fakt.pl

Biuro miał mieć w RADOMSKU. A może nie? I dajcie mi święty spokój. Wiecie - może mogłam ten amazon.co.uk wymyślić wcześniej, ale NIESTETY myślałam, że za paszport niemiecki należy się mieszkanie i coś tam na dzień dobry, a jak nie to spadaka dalej i tyle. Okazało się , że nie. No ale tego muszę sie trzymać bo matka mnie chciała z domu wywalić, a mam co mam dzięki BOŻEMU MIŁOSIERDZIU. Czyli 1 zimmer. I wiecie mam swoje mieszkanie na zachodzie i zostajecie bez żarcia. Zeby wam zbyt wesoło nie było. Tak to głupio się wracać jak nie ma co żreć, ale nie będę musiała to nie będziecie mieć co żreć. Zobaczycie. Bo w jakiej jesteście sytuacji? Takiej. I tyle :( Czy to moja wina? nie wiem. No ale przeginacie tak, że sie nie da i tyle. Za kogo wy się uważacie? Za zwierzęta? Na to wychodzi :(

A dziś chyba chciała mnie zabić w lesie i tyle. No ale nie pojechałam z nią na grzyby żeby nie było, że ja na grzyby lubiłam jeździć. Nic z tego. No to kiedyś mieli mnie pacnąć. Dzisiaj? Hmmm i tyle wam napiszę - smutno i tyle :( Co robić? :(

Prokuratura wykluczyła już możliwość że potencjalny morderca dostał się do biura Leppera przez okno z rusztowania. Rusztowanie było za daleko. Obecnie prokuratura sprawdza czy ktoś mógł dostać się przez dach. Ale to już naciągane, bo na ten dach też by się musiał jakoś dostać.