Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anana22

Lepper nie popełnił samobójstwa

Polecane posty

Gość osobaniewirrtualnaaaa
Eee tam - ja swoje lata mam. Ja przegralam wiarą. A Lepper brakiem ślubu kościelnego sie dowiem - dlatego TRUMNA w przedsionku. A ten kościół to TYLE LAT nie mógł czegoś zrobic z tej sprawie? Jeszcze jak poszedł wyżej? Przestańcie. Doskonale wiedzieli z kim ma dzieci Aneta Krawczyk i jaka była matka. Że się nie da. BO MATKA... bo matka co? I tyle. I tak im zależało na Lepperze. Żeby nie bylo że komukolwiek na nim zależało. A co by było gdyby przeczytał kiedyś moje listy na forum wiecie Wirtualna Polska to było - taki kabaret zrobiłam tam. Widać był wesoły skoro nawet clowna zatrudnił. Wystarczyło, żeby to przeczytał i... nie po nim. Żyłby. A nikt mu nie powiedział, że taki TEATR napisano o nim w necie. Bo to był TEATR - role były - żonę miał Lepp - nie. Żony Lepp nie miał. Czemu? Bo tak pasowało. Żonę miał Łyzwiński. Ważną. Lepp był bezżenny. I wtedy nie mogło w KABARECIE wyjść, że Lep i jego żona są bez ślubu. Przestańcie. ALe syn ma przecież. I tyle. Dzięki komu? Nie można się było z tego pośmiać? Z tego wójta?

Przeczytałby wiecie te DZIESĄTKI moich listów o nim, Częstochowie, Polsce i... żyłby wiecie. Że tak piszą o nim w necie - żeby sobie to przeczytał. Bo to wiem. I wszystko byłoby inaczej i tyle. I ja go dobrze opisałam. Taki niedżwiedż. Tylko nie to zwierze. Ale tam prawie idealnie - żona mu sie kajś straciła i tyle. Inni mieli żony - tez nienajmądrzejsze, ale jego nie istaniała. Taki odludek. No wszystko tak jak było w życiu. No i tyle. A wszyscy na mnie - wariatka, pisze sama do siebie. A to była moja pierwsza sztuka. POLITYCZNA. I tyle. A póżniej poszłam... bo same zera. Jak i na kafe... :( Takie zycie...

Ten Lep czy by mnie wiecie w szkole wkurzał to nie wiem. Ale taki co mi się pacnął - ale to tyle ile. Ja się do tego nie poczuwam - to ryba się zrobił i tyle. Rybą się na mnie zrobił. On się poddawać miał. Ale to przestępca seksualny nieletni był i tyle. I się pacnął i na mnie. No wiecie - tego juz miało nie być. Bo to był przestępca i tyle. Nieletni. A wnerwiał mnie, że szkoda słow. Ale obecnie nie ma kar cielesnych i tyle. Już ja tam dobrze o tym wiem. Bo czemu nie chcę wrócić do szkoły - temu. Kara cielesna i koniec :( Moje zdanie.

Ale patrzcie jakiego ja miałam nosa. Wszystko na Jasnej Górze się działo. Dosłownie w klasztorze paulinów - konfesjonał był, spowiedz, sianko - bo szły święta i tyle. Niezłe to było, ale poczucie humoru miałam tylko ja - nauczycielka szkolna 2 przedmiotów się dowiem - niestety jednego i tyle. Bo się dowiem , że dwóch, w papiery wszystko można wpisać. O to już się nikt nie da bo godziny obetną z przedmiotu a to nie może być TAK i tyle. Bo ogólnie robia co chcą , ale tak sie nie dadzą, zeby jakaś brygidka im rządziła. Bo sie dowiem, że Kręglicka z brygidek. Ja też i tyle. A ja z innego państwa, a ona skąd? Z Rumuni bo tak wygląda. Bo ja z Rosji - skąd ja? Z Rosji i tyle. I koniec gadki szmatki i tyle. Ot cała historia. Nie pasuje? Wszystko pasuje... :(

Po larach pamiętam tylko Leppa, Stanisława Wołodyjowskiego i jego żonę Kundzie. I tam mi mieli dopisać - ej - zrób no policjanta jakiegoś. I co by było? PO NICH WSZYSTKICH. I był chyba policjant czy milicjant. Teraz nie pamietam - Wołodyjowski był nauczyciel, ale policjant czy milicjant też był. Ale kto nim był już nie pamiętam. tylko pamiętam jak Kundzia warzyła na święta i tyle... takie pierdy, ale dużo racji miałam - wszystko spod Jasnej góry towarzystwo jakieś. Nie całkiem ale...

Tam chyba był milicjant i na koniec wszystkich zgarnął co to za cyrk pod tą Jasną Górą. I nad tym mieliście się zastanowić. CO ta pieprzona policja wyprawia? I w moim teatrzyku policja do kicia ich chyba wsadziła i się bali ile będa siedzieć bo przecież coś bym sie zainteresowała tym leppem , ale nic. Nic. Po co? Nikt się nie śmiał, wszyscy na mnie i był koniec. A póżniej zapomniałam o tym, ale wszystkich zgarnęła policja. No wybaczcie takie szopki. Ale to jeszcze nie było najgorzej i tyle. Zeby nic nie było na mnie. Tam wszyscy mieli od razu siedzieć. Jeszcze się nie zaczęło a już sie skończyło, a tu nic. 10 lat za dużo i tyle :(

Wiecie ile oni mieli dostać? 10 lat za to i tyle. Ach bo zrobiłam że Kundzia coś tam warzyła i poszli to sprzedawać bo oni TAK UWAŻAŁAM mieli coś z tego uwarzyć i sprzedawać to i zaczęła ich łapać policja MILICJA pisałam chyba, że coś tam... a nie wiem -że biznes robi lewy Lepper - tam mi szło o handel wiecie - kazdy se handluje gdzie chce i w końcu był u spowiedzi - takie rzeczy i na koniec nikt się nie śmiał jak dziś i zamknęli wszystkich w pierdlu i poszłam. I tyle. Czy były zabójstwa nie wiem. Ryby zabijałi. Generalnie kopulacja z bydlem była - to na pewno. W szopce na pewno się walili na Jasnej Górze z bydlem. Ten Wołodyjowski niejedno miał na sumieniu - wojnę przeżył. Ze starą też. Takie rzeczy. I by żył moim zdaniem gdyby to przeczytał. Jeszcze z clownem se siedział. Pasowało to, a teraz.... powiesił się i tyle. I wszyscy że od zwierząt.

A patrzcie taki kabaret jakby ktoś zrobił. Bo ja uważałam ze nawet WYŚMIAĆ go nie umieli i tyle. Że on rozwala wszystko, a biznesu nie umie zrobić. I widzicie taka byłam i tak skończyłam w tej Polsce - tam mieli coś z tego robić i spierdalać jak ich nikt nie chciał, a co, nie? I tyle. Dobrze myślałam. Nikt się nie śmiał - wsadziłam wszystkich w kić za kopulację z bydłem i poszłam. Patrzcie ile miałam racji - NIKT MI RACJI NIE PRZYZNAŁ. No a co zrobili z tym rozrzuconym zbożem? Chleb upiekli i sprzedali? Albo biednym dali? Przestańcie. NA zachodzie za to by im dali 10 lat. taką partię to w pierdlu jak siedzieli to mogli wymyślić i bez znaczenia. Z kryminału oni mogli być. Srednie - odpowiedz Polski. I sie nie dadzą. Bo wykszałceniem w nich. No chyba, żeby... ale wątpię. Ale może...

Nie - dobrze to wymyśliłam - nikt się nie śmiał, wszyscy czytali jakieś brednie. To w koncu MO - MO ich wsadziło wiecie do pierdla za to, że z bydłem z szopki na Jasnej Górze kopulowali wszyscy. Nawet Kundzia tam latała. A stragany mieli nielegalne - wszystko mieli nielegalne - wiecie - jeszcze kompem sie przejmowali - z czego to gotują? Jakim prawem? Takie rzeczy i ci ludzie nic. I na koniec zrobiłam ze poszli se ulżyć z bydłem i za to ich MO zamknęlo. Jeszcze się z tego spowiadali. Przeciez to było śmieszne, a ludzie na mnie tam wszyscy - wariatka, co ona pisze. A ja pomyślałam - a sami się idżcie leczyć. Przecież to było takie wesołe - Kundzia nie umiała ryb zabić na święta. Wołodyjowski miecz przynosił. Ale morderców to nie wzięłam pod uwagę. jedyny błąd i tyle :( No i taki koniec :( Gwałty na zwierzętach były, ale morderstwa nie - może i były, ale nic takiego STRASZNEGO że do samobójstwa, a takie jest zycie I może ktoś mi miał napisać - weż i zabij tego durnego Leppa bo to sie nie da. Do kicia go zawarłam za współżycie ze zwierzetami. Te 3 postacie pamiętam, ale tam było dużo ludzi i jakaś policja - MO było też i tyle :(

Gość majka...1
o kurva owca spadaj

I patrzcie bo wiecie ktoś stanąłby tam po mojej stronie i BYŁOBY że mam rację. NIE MAM. No to jak należy myśleć w życiu? Jak? Dupą? Oni mieli ich zamknąć za te stragany i za to, że rozsypywali, gotowali i robili piknikl pod Jasną Górą a oni za zwierzęta - to sie spowiadali z tego. To było mniejsze zło - gorsze było złodziejstwo ich, oszustwo - no nie marnowali niczego, ale nielegalnie tam stali. Postawili se budy i sprzedawali. I tyle. I nikt mi racji też nie przyznał. Miałam zabić Lepa i by żył, a tak? I tak by wiecie nie było. A ja go nie zabiłam - wsadziłam go do kicia na 10 lat. Dosłownie tyle dostał za te stragany i tyle. I nikt nie stanął po mojej stronie a to był rok 2001 i tyle A teraz 2011. 10 lat patrzcie - takie proroctwo to było i tyle :( A na mnie wszyscy w szkole, że ja nie gotuję. Może i nie gotuję , ale takiego czegoś to 10 lat pierdla - gotował czy nie i teraz za to se mógł wyleżć i z Anetą Krawczyk dziecko robić bo TAK BYŁO, wszyscy to widzieliście i koniec. A takie dzieci robić to lepszy już ZOOFIL bo jakie mam poglądy w 35 roku życia. Dobrze napisałam - krowie w żłonku wsadził. W ŻŁOBKU BOZONARODZENIOWYM - akurat bym tak napisała jakby tak nie było. Wszystko idealnie napisałam i tyle :(

A teraz o kim by było tak samo śmieszne wszystko - o którym polityku. O tym który ogral leppera. jedyny. Czyli? O Wałęsie. O LECHU. Naprawdę i tyle. A o Mieszku - i legendzie krakowskiej też śmieszne i tyle. Ale o Wałęsie to bym wam napisała kabaret niezły. Wiecie ja te teksty chciałam nawet gdzieś wysłać, ale pieprznęłam. A teraz pomyslcie - co by sie stało gdyby Lepp na najbliższe spotkanie z KRAWCZYk przyszedł ... no własnie. Co by musiał na nią mieć żeby ja ograć. I MIAŁBY RACJĘ. Ale kto by mu to wymyślił. Doradca clown. Ale dużo się nie pomylił. Dużo sie nie pomylił. Z czym miałby przyjść żeby z nią wygrać? JAK? I jak myśleć i po niej - do piekła. I spławiona. Jak miał myśleć. Nie umiał tak myśleć. Ta jedna wartość go zgubiła. JAKA? I ten Wałęsa to rozumiał a on nie.

Wiecie ten zachód to zera. Oni sie z niego śmieją - nie dał rady matkobójczyni i tyle. A wy byście wygrali z matkobójczynią? Po prostu nie miało być ZADNYCH ZNAJOMOŚCI - tej policji nie miało być, że co zrobią. Wy tego nie rozumiecie. Jedyny błąd bo zaraz kić i koniec. A przyszli - bo co robił? Siedział na klopie i tyle. Miał być chory i tyle. I w sumie co zostaje Anecie teraz? WŁASNA PARTIA . Przed wyborami własna partia jeśli jest uczciwa. Bo wiecie - on jej się podobał. On to wiedział, ale dwoje dzieci i tyle. I być może byliby małżeństwem, ale te 2 dzieci miała i tyle. Z kim ona mogła je mieć i POWIEDZIELI MU , że w brygidkach se zrobiła. No i 1 rzeczy se nie przemysłal. JAKIEJ? I tyle :( Ze dzieci z KSIĘDZEM po prostu. Nie w brygidkach tylko za matkę dzieci, że straciła się matka. I tak przegrał z nią. Kurde ja go miałam zabić. Nie umiałam zabijać ludzi wtedy. Głupia byłam i tyle. I miałam myśleć WYŁACZNIE o jedzeniu i dawno mnie nie ma, a ja? SZKOŁA, OŚWIATA - ło matko. już dawno by mnie nie było. I tak byłam ograna innymi państwami, ale czym ja sie łudziłam. Eee szkoda życia na Polskę, ale tak to jest :(((

Wiecie ja w tej szkole widziałam obiad, ale nie miałam widzieć polskiego obiadu tylko obiad amerykański i jestem normalna i dawno mnie nie ma. Amerykański obiad miałam widzieć - a ja polska kuchnia, kuchary. I tak przegrałam i jeszcze na mnie że nie gotuję, a ja takie teatry pisałam. Jestem oburzona i tyle :((( No ale takie jest życie - takie jest życie. Troszkę polityki i już bym była wykształcona a tak to nie i tyle :( Taka Polska jest... :(

W sumie wyleciałam za ten polski obiad jak przyjdę do domu. Bo miałam widzieć obiad AMERYKAŃSKI i po was wszystkich, a ja wam tak stałam o jedzenie i jeszcze że nie gotuję. A jakbym stała od razu o jedzenie w USA? Ja miałam widzieć też tak - kuchnię polską, produkty polskie, ale całość w USA i tak też nie po mnie i robić wiecie wszystko co robiłam, ale wszystko w USA - w sensie na USA się kierować BEZ ZACHODU. JEDYNY MÓJ BŁĄD. I bym nie wyleciała a tak wyleciałam z tej szkoły. Pozbyć się mnie nie umieją ale wyleciałam. W sumie? Może z tym USA też bym wyleciała, ale by na Zachód nie dzwonili, a tak pojechali sobie po mnie jak po gównie z tyłka. To ja na nich i tyle. Takie zycie. Tak się robi żeby NIGDZIE nie wylecieć. Ja GENERALNIE USA skreśliłam - za wojnę , za Irak. I tyle. I żle. Ale wiecie - nie miałam rodowodu na nich wtedy. Teraz mam - teraz kombinejszyn. I na Chiny mam. Z Polski i tyle. A wtedy? Co było robić? A w szkole British English - jak tu stać? I tyle. A tak może nie byłoby Uni - choć to wielki sukces. Ale o USA też stałam - pół o GB, pól o USA. ????

Gość lepperniepopelnilsamobojstwa
Witajcie dziś - myślałam, ze ktos tu coś napisze. Nie - jednak nie. Po co? A mnie przypomniał się że mężem Kundzi był Stach - to może bez znaczenia, ale on nie był nauczycielem - nauczycielem był Stanisław Wołodyjowski. Zapomniałam jak to napisałam wiecie. Męzem Kundzi był Stach - Lepp był to jego kumpel - mieli znajomochy na policji. TO był były milicjant ten Lepp. Bo zaraz było, że normalnego by wsadzili za coś takiego i tyle z zycia wiecie. A on? I teraz jeszcze nie byłam w Holandii a za seks ze zwierzętami wszyscy poszli siedzieć, a teraz słuchajcie co robił Stach - nie wiem był mężem Kundzi. I patrzcie - nie pasowało? Łyżwińscy, Lepp - sam i Stanisław Wołodyjowski - JEGO ZABRAKŁO bo taka prawda. Bo byłby Stanisław Wołodyjowski i nie po Lepperze, a nie było i po Lepperze. I znajomochy na policji wymyśliłam dobrze. Tylko Kundzi nie umiałam odgadnąć i tyle. Kundzi czyli frau Łyżwińskiej. Kundzia, Stach, Lepp - nie pasowało? Komu pasował Stanisław Wołodyjowski? I tyle. I z wszystkim miałam rację, ze straganami też - z wszystkim i tyle :( Taka prawda :( I tylko miałam tym obiadem LEPIEJ pomanipulować i dawno mnie w Polsce nie ma, ale to wina rodziny patologicznej i patologii od dziecka bo bym NORMALNIE tyle wymyśliła bo tak. W sumie nawet to wymyśliłam tylko musiałabym mieć paszport USA i TYLE MOŻNA MI ZARZUCIĆ że w międzyczasie nie zrobiłam sobie passu USA - bo nie miałam kwalifikacji do pracy w szkole i robiłam doktorat. Jakbym go miała to pass bym dostała bo nie był zły doktorat. Ale szanse na niego miałam marne bo nie miałam stałej pracy. Łaziłam od szkoły do szkoły. A czemu? Żeby się nie wydało i nie było na matkę wiecie, że PRZEZE MNIE - MNIE CHRONIŁA - 20 ludzi w szkole się zabiło. Jakie ja miałam szanse na stałą pracę w szkole po tym samobójstwie DO KTÓREGO SIĘ NIE POCZUWAM DO DZIŚ i tyle. A oni mnie powinni przeprosić za ten list i jeśli ktokolwiek coś wiedział to WIDOCZNIE miał mi powiedzieć i tyle. Bo ja nie wiedziałam NIC. To po co się urodziłam łosiem się dowiem? To mam co mam i do widzenia. A co? Bezdomość i 50 zł na benzynę - to jest Polska dla mojej matki tu , żeby nie było, że ja wam budownictwo zasrałam. To jest myślenie matki mej - kierowca. Zebym miała kierownicę na twarz. Po wytrysk na twarz to niech sobie ona idzie - akurat dla niej to jest rozrywka i tyle. A ja? No co ja - ja muszę pilnować mojej matki. Tam też jak w Niemczech poszło o imię. Dlaczego takie imię - nie powinna się ta dziewczynka tak nazywać. Bo o co tam poszło? Że dziecko było żle nazwane, ale nikt nie rozumiał czemu. No wiecie ... to jest chamstwo idlatego do dziś szkoły w Szkocji są takie głupie. I wiecie - jeśli nauczycielki są takie mądre to miały iść do urzędu po prostu i nazwać tę moją matkę inaczej. Tak jak sobie zazyczyły one. I tyle. I taką mają szkołę na jaką zasłużyły wiecie, a policję też bo chyba nieraz już PRAWIE wzywały, ale nic z tego. I tyle :(

Wyśmiałam kiedyś Stanisława Wołodyjowskiego co ryby ciął Kundzi na święta bo się wielce bała i tyle z całości. Miałam sie z niego nie śmiać bo za chwilę - 3 lata pózniej ZA TO też oberwałam bo spotkałam taką jędzę STanisławę Wołodyjowską, która mi kazała do Auschwitza iść umierać z uczniami jak Janusz Korczak i taka pizda mi całe zycie zasrała, w to jeszcze kuratorium - doprosiłam się :( Jeszcze sama na studia se musiałam płacić i tyle. Bo dyry nie było stac. Czemu ja nie dostałam stałej pracy? Nikt nie zamierzał na mnie płacić. Ale tę pierwszą dyrke i każdą następną KAŻDĄ miałam niszczyć. I ten doktorat by był? NIe też widzicie - jak ta koleżanka się w tej ciąży powiesiła w 2004 to po mnie. I TROCHĘ ŻYCZLIWOŚCI i też spadam z tego doktoratu - robię następną podyplomówkę albo spadam. Jakie ja szanse miałam na ten doktorat jak się taka wybitna nauczycielka w ciąży powiesiła? Przestańcie. Ja sie mogłam ZABIĆ i nic. Samobójstwo popełnić też i tylko w ciąży by mnie ratowało. Bez sensu zupełnie. I widzicie czemu ja taka jestem - zdrowie sobie rozwaliłam na tym doktoracie i to nie jest istotne, istotne jest, że się w ciąży nie powiesiłam. No tyle mi zostawało jakbym zaszła tak - powiesić się w tej ciąży w tej szkole. Jak i teraz. No ale wiecie - do dziś nie zamierzam się kropnąć bo w ciąży nie jestem. Jak będę w ciązy to się z dzieckiem powieszę bo co tu robić. Na razie nie. Bo tak was ogram, a tak? Nigdy was się nie pozbędę jesli sie w ciąży nie powieszę. I tyle :(

Te dyry patrzcie jak popierają Anetę Krawczyk - sztucznie zapłodniła się i ją popierają. A katechetka bez ślubu uczyła - żona Leppa - po roku 1990 i TEŻ JĄ POPIERAJĄ. Ja pierdolę - ale ja miałam szanse w tej szkole wiecie. I tyle. Ze sztucznym zapłodnieniem nie wygra nikt i tyle :( Bo to wiem. No cóz... taki jest KK. Tylko płać i wszystko gra. A Kowalski w Chorzowie i chodził i płacił i nawet sie spowiadał. I ja myślałam wiecie - bo takie wrażenie sprawiał, ze to taki Stanisław Wołodyjowski. Swoje lata ma, z kościołem se trzyma. Kiedy to wszystko na pokaz. A takie coś PIOTR RYBA - on tego nawet nie wiedział wiecie, a tak nienawidził kościoła. Bez sensu. To po co tam łaził i płacić. Bo przegrałam jedynie, że na kościół nie płaciłam i tyle. A teraz to wam wszystko rozwalam już bo co robić? Co robić? Nie da się nic wymyślić i tyle. Bo wszyscy by sie śmiali jak sie GŁUPIEJ MATCE dałam pociorać. Też, ale wiecie - chodziło bardziej o mojego starego BIOLOGICZNEGO i o to,że on mnie pociorał. Bo najważniejsza jest niemiecka matura I DLATEGO miałam nie isć do liceum. Może i jest - tym bardziej technikum. I że poszłam do liceum PRZEZ MATKĘ , nikt nie pierdnął nawet na to, wyszłam na kretynkę to rozwalam całą Polskę bo by się ze mnie śmiali a co ja mam mówić gdzieś w świecie? Co ja robiłam w tym liceum? Ja miałam rodzinę? Mieszkania załatwiałam siostrom na przyszłość? A moje? Co ja sie zabić miałam - gdzie matka? I wiecie to mi mieli przynieść powróz i tyle. I bym się powiesiła tyle mnie Polska obchodziła co szpital psychiatryczny. A teraz możecie się śmiać i tyle :(

A wiecie dlaczego nie umiał wymyślić TECHNIKUM TEN DEBIL Z AMERYKAŃSKIM PASZPORTEM? Bo został wysłany do liceum NA PRACĘ PO OJCU i tyle. I tak zaczął się mądrować że ojciec się powiesił. To się miał mądrować, że sobie pójdzie do technikum i głupiego ojca osra i tyle mnie obchodzi on i jego SYN. Jego bo go porwał - to w ogóle jego myślenie nie jest. A ja mam matkę i go sram parampampam bo jedynie, ze się nazywał jak nazywał bo miał się z Lucy żle nazwaną nie zadawać bo tyle narobił w życiu. 2 baby powiesił i tyle. A dalej to nie wiem. i ojca. I to dostał studia z kościoła za to w Niemczech wiecie, że ojca powiesił. Moja matka pozbawiła go praw rodzicielskich, moją starą tutaj też. Bratowej jeszcze okna wybiją nie tylko oplują - ja sie kulturalnie zachowałam i tyle. Bo wiecie - nie byłoby mnie i domu by nie było? Ale ja miałam mieć mieszkanie albo wyjechać. Po co matka mnie posłała do liceum - ja chciałam iść do technikum ogrodniczego. idźcie do tych , którzy mnie do liceum wpakowali. Ja nie chciałam iść do liceum. Przykro mi bardzo. A praca po ojcu po technikum nie mogła być? No ale rok krócej żeby rodziców nie obżerać to poszłam do tego liceum. A po co to sie zapytajcie mojej matki. Najmądrzej kobiety na swiecie. Po co ja tam poszłam? Baby zapładniać sztucznym zapłodnieniem? No to medycyna mi zostawała. Ale nie byłam w stanie to miało być technikum i tyle :(

I wiecie po 35 latach dalej w tej rodzinie to samo NIE MOJEJ i tyle. Czyli co? Dalej do liceum i IM JEST CIĘŻKO - jak srają i tyle. To nie moja sprawa w ogóle jak im jest ciężko wiecie... tacy są - tak im ciężko, że coś strasznego :( A mnie jest lekko - mnie jest lekko , że to aż trudno uwierzyć. Tak mi lekko... :(

Czy ta moja matka była NAPRAWDĘ żle nazwana to nie wiem - ale coś trzeba było powiedzieć. Z sensem. Nie - coś trzeba było wymyślić, żeby wszystko miało sens i tyle. I... wymyśliły. Tak sobie jechały. Jak ona sie miała nazywać żeby było dobrze. Na pewno nie tak. Może i miały racje, ale CZY MIAŁY I JAKIE MIAŁY PRAWO te nauczycielki takie oto hobby? sobie mieć i tyle :( Ale i tak są inteligentnie od parafii św. Józefa bo tam to tylko opłatem mnie wykończyli, a one jednak były inteligentne. I Piotrem Rybą i TAM MNIE nie ma. Absolutnie - święty Józef, mąż Maryji i nie usuną mnie nigdy. Żeby nie było, że tam poszło o to, że żle lekcje prowadzę. Święty Józef mąż Maryji - ISTNIAŁ MOIM ZDANIEM. Bo Piotr Ryba uważa, że NIE ISTNIAŁ. Bo na tym polegają brygidki i dzieci tam - ŚWIĘTY JÓZEF TO BAJKA. Bo na czym polegają brygidkI? ŚWIĘTY JÓZEF TO BAJKA - zostaje wiecie Piotr Ryba i tyle. I kto wygrywa? I tak człowiek samobójstwo popełnił POLITYCZNE. A na zachodzie od zwierząt. Kto myśli lepiej?

I zobaczcie jakie pizdy to były - poszło jedynie o to , że nie gotuję. Takie zera,że głowa mała. I tyle. A ta dyra nielepsza. I to był koniec. Napisałam pismo do kuratorium - za długie, ale o CZYMŚ i mieli mi odpisać DO WIDZENIA. A oni? I co? Czemu? Żeby nie wyszło, ze Stanisława Wołodyjowska to gorzej niż zero. A niby kto ona jest? Nie gorzej niż zero? Przykro mi - jak można komuś taki punkt stawiać - idż i zabij się w Auschwitz jak Janusz Korczak z tymi uczniami. Czy ja aż taka byłam? Mnie chodziło o wypłatę. Ale argument :(

Wiecie jak się spławia takie GŁUPIE baby? Bo one są głupie - mówcie sobie co chcecie. Że mają dzieci ZE SZTUCZNEGO ZAPŁODNIENIA najpewniej. I tyle. Jak już gdzieś jest Piotr Ryba to sztuczne zapłodnienie i ...ich nie ma. Nie wiem czy mają dzieci ze sztucznego zapłodnienia czy nie, ale po co popierają Anetę Krawczyk. Po rozwodzie? Z kim - powinno pisać i tyle :( Chyba z buchajem i tyle :( Albo z bizonem... :( A księdzem się dowiem... którym? I tyle. 2 nazwiska i moze być. 1 nazwisko - nie pasuje i tyle :(

Wiecie dlaczego jej pasuje rozwód? Bo ma 2 dzieci z jednym. Ale wpisała 2 rozwody. To ile tych rozwodów. Bo wiecie rozwód to jest jednak dramat człowieka i to ile tych rozwodów. ? No ile? Pani Aneto proszę soie policzyć rozwody a takze kolekcję fiolek z nasieniem. Bo co ona może robić? Taka może trzymać bank spermy. Bo wiecie to juz nie jest śmieszne. Za plecami teraz byle komu mogą pobrac nasienie i sztucznie zapładaniać laski na kasę i co? I wrabiac niewygodne osoby w ciążę. Jak się tego ustrzec. W ciążę jak w ciążę - w romanse i tyle. I dzieci nieślubne. Ktoś nie widział kogoś w ogóle na oczy, a tu nagle do prasy przychodzi laska z brzuchem czy wręcz malutkie dziecko i badania genetyczne wskazują że to dziecko jest tego polityka - a przecież macie takich i tyle. Nie obawiacie się o to, że wskutek intrygAnety krawczyk I TAKICH JAK ONA możecie sie ich pozbyc? Wskutek bruutalnych i bezpardonowych afer seksualnych? Nie boicie się o to? To o co się w sumie boicie? ??? :((( Bo ktoś wiecie zapyta - co wynika z tej całej Anety Krawczyk? TYLE. Dosłownie tyle. Że pewnego dnia żona swojego męża również - jakaś taka normalna żona może się dowiedzieć wiecie, że jej mąż - o takiej nienagannej opini ma dziecko z inną. I co wtedy? On się do niczego nie przyzna? Co zrobi? Będzie żonie współczuł jak np. z żoną nie będzie miał dzieci? Co zrobi? A przecież wszędzie media. Tragdia gotowa. A nie? :(

Wiecie bo tu gdzie mieszkam PRAWDOPODOBNIE skrzywdzono malutkie dziecko. I tyle. Przez Anetę Krawczyk. Przez to. Dziecko było normalne, z żadnej fiolki. I oddali je NA PEWNO przez Anetę , ze nie ich. Bo pani żona posła miała romans - nawet wiem z kim - jedynie, że tam mnie nie było nigdzie z... mikrofonem i kamerą oczywiście. I tyle. Żeby nikt mnie tam o nic nie posądzał. Z kamerą jak z kamerą - wystarczyłby dobry dyktafon - mikrofon to do wywiadu bo to nie wolno bezcześcić tego kropidła a reszta? I wiecie - bo się mnie zapytają - co bym robiła gdybym była dziennikarką w Polsce. Odpowiedz - TROPIŁABYM AFERY SEKSUALNE po samobójstwie Leppera. Bo takie zagadnienie może się pojawić - co zrobić można dla Leppera bo wszystko wina dziennikarzy w sumie. No tyle można zrobić - podjąć np. na uczelni na wydziale dziennikarstwa temat dzisiejsze dziennikarstwo a temat afer seksualnych w polityce. I wiecie - on się wybronić CLINTONEM i tyle. Jak ten Clinton jednak doszedł do tego stołka, ale dalej to samo i tak zrobiłby karierę być może prezydenta, nie? A nie pasuje? A resztę sobie dopowiedzcie kto w sumie go zabił i czy zrobił dobrze? Nie wiem :( Ja jestem po jego stronie - po stronie Leppera. Jakbyście chcieli wiedzieć. Bo tak - bo szanuję rodzinę, a najbardziej zwierzęta. Sztucznego zapłodnienia nie szanuję, ale rolnictwo nowoczesne popieram i szanuję. A resztę sobie przemyślcie bo może za dużo piszę, ale mam rację. Niestety :(

I słuchajcie patrzcie - po tym Komorowskim nie pasowało mu być prezydentem? I siedział w tej Warszawie i tyle. I widzicie - ile dzieci starczyło Lepperowi Z TAKĄ ŻONĄ. No cóz... sami sobie odpowiedzcie. A ten syn to też niech sobie zrobi badania genetyczne wiecie bo ŻONA LEPPERA ZASZŁA a moja bratowa nie. No ale kto chciał wielki ślub kościelny? Czy Lepper miał wielki ślub kościelny? I wiecie czemu oni go szczuli? Żeby nie został prezydentem - 4 razy próbował - została mu następna próba. I wiecie - dlatego miał lezeć w Warszawie. Czemu nie? Mąż stanu by to był - w końcu coś ci rolnicy dostali. Nie - bo syn nie jest jego i tyle. Dlatego na wsi, żeby se poszedł na wójta - tyle temu synowi mają do powiedzenia widzicie po takim ojcu - na wójta i koniec. I z wójta dalej. I tyle :( I nie w Warszawie żeby ich nie zajechał - ale wiecie oni se sami zajeżdżają. I dlatego PIS i PO i nikt go nie rozumiał a on chciał być prezydentem no ale... choć po tym Komorowskim miałby szanse. I wiecie - dlatego on sie zabił bo widzą, ze mu nie dadzą, a przecież dlaczego nie? No w sumie dlaczego nie?

Wiecie po tym samobójstwie kropidła dziennikarze mają ograne. NIESTETY dla mnie to nie może być tak , że jakaś ŻENUJĄCA dziennikarzyna robi sobie co chce i tyle. KROPIDŁA - choć to było znane. I to sobie mieli ci politycy przemyśleć i wiecie tego syna dać na tego wójta bo co dalej? Nie pasowałby Lepper na prezydenta? Pomyślcie. Idealnie i tyle. Już bez tej katastrofy, z afer by sie oczyścił - kościelny , nie kościelny, a tak? A tak se idźcie do Rosji i tyle. I zaś se wybierzcie Komorowskiego i zaś się sprzedajcie i tyle. Bo w sumie ta Samoobrona ale prezydent. A po co ten grób ma w tej wiosce swojej to już naprawdę pojęcia nikt normalny nie ma. No to znaczył coś albo nie i tyle. I osiągnijcie w Polsce więcej wam powie i ma was wszystkich gdzieś. A dziennikarze jakby egzekwowali prawo i na prawników to by mieli rację, a nie trzymają , każdy robi co chce i koniec. I nikt nie ma racji JEDNA SENSACJA. Bo tu znowu ja mam rację - wszystko bez sensu i tyle. Jakby go zamknęli albo przynajmniej pisało ile kicia za to to też by było inaczej. Bo czy oni są kompetentni na zachodzie? Nie za bardzo po tym. I wszystko w sumie będzie na dziennikarzy. W Polsce - sie dowiem - na razie - a z czasem dojdą do wniosku, ze media go zaszczuły. A nie jest tak? i tyle :(

I widzicie znowu mogą się wesoło puszczac w Warszawie - Leppera zabili, ale nikt nie wie za co i tyle. Mogą se wesołe miesateczko zrobić i tyle. Tacy są. I zaś to samo - Białoruś widzicie - obywatelstwo białoruskie. Nie łudżcie się tymi zerami i tyle. Nawet go nie pochowali w tej Warszawie - jeden skandal. I tyle :(

Gość Kościół nie potępia samobójców
Kiedyś tak było, że osoby które popełniły samobójstwo nie miały normalnego pogrzebu i nie chowano ich na cmentarzu, bo Kościół zakładał że popełnili oni grzech ciężki i tym samym sami siebie wykluczyli z Kościoła.... Dzisiaj jest inaczej... Przyjmuje się, że samobójca mógł w ostatniej chwili (gdy już było za późno) zdać sobie sprawę z tego co robi i szczerze żałować. A tu cytat z Katechizmu: "KKK 2283 Nie powinno się tracić nadziei dotyczącej wiecznego zbawienia osób, które odebrały sobie życie. Bóg, w sobie wiadomy sposób, może dać im możliwość zbawiennego żalu. Kościół modli się za ludzi, którzy odebrali sobie życie." Jak ktoś sie nie zna, to najpierw trzeba niektóre rzeczy doczytać a nie głupoty opowiadać... A Owca niech spada - każdy topik zepsuje. Proponuję omijać jej komentarze.

Wiem, że KK nie potępia samobójców. Mojej matki też nie potępili. Nawet ma zdjęcie na grobie. Kto wie co to oznacza, że dadzą człowiekowi zdjęcie nagrobne i tyle. A tak pozostając w świecie żywych - czy nie macie współczucia dla Ziobro, że stracił ojca? Czy on jest żonaty? Bo moim zdaniem dziennikarze POWINNI wywrzeć NA NIEGO NACISK żeby sie NATYCHMIAST ożenił. I tyle. Nie uważacie? On zabił kobiecie ojca. Bo w sumie powiem wam dzieckiem Leppera jest ta 27 letnia córka. Ten syn nie jest jego - ta córka. I po co jej zrobili zięcia? Głupia matka. Żeby się wydała. No to niech się wyda Ziobro bo po prostu doprowadził do samobójstwa Leppera , zeby nie był prezydentem i to się kwalifikuje pod KODEKS PRAWA KARNEGO. A ja mam takiego ojca BIOLOGICZNEGO jak on - że zabił MATURĄ swojego ojca i co? Liceum go zabił. Miał se iść Otto niemiecki do zawodówczki, moralnie się ożenić w wieku 20 latek i dziecek narobić i pracka by była. Żebyście nie myśleli , że gdzie indziej jest lepiej i tyle. A on? Maturka ŻEBY SIE NIE ŻENIĆ, tak? Bo matka głupia. Ale co to - to skąd te dzieci? I tyle :( Żeby nie było, że takie zerska popieram. Pan Ziobro dla mnie zaszedł za daleko, za dużo se myśli w SUMIE lewak, a tego ojca to wykończył on. Moje zdanie. A reszta to wiecie jest zagadka - kto sobie rodziców wykończył i tyle. I to jest całe zycie - co jeszcze jest? A TERAZ jak sie ten Ziobro MORDERCA dla mnie bo ja jestem po stronie Leppera tak siak i opowiadam się za Polską - państwem policyjnym. Żadne Ziobro mi potrzebne nie jest, ale policja tak - jak w USA i Australii. BO W SUMIE to są państwa policyjne i tyle. No i koniec. I współczuję CÓRCE Andrzeja Leppera - radczyni prawnej i tyle z całości. Zabójstwa ojca, który OK był i GDYBY WIEDZIAŁ CO SIĘ DZIAŁO to przecież by sie wycofał, córce by NA ZIOBRA pomógł. Co ten Ziobro se nie myśli. I tak miało być, ale ta Krawczyk. A ja wiecie - mam go swojej stronie bo też z morderczynią przegrałam - z matkobójczynią w świętym Józefie - bo ta Krawczyk sie dobrze będzie miała, ze matkę zabiła. Dlatego Polska państwo policyjne dla mnie albo wcale. W SUMIE - przydałoby wam sie tu CIA, FBI - tacy jesteście. Od morderstwa do morderstwa. Bo jak was widzę? Tak. I tyle :(