Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doggy_style

wesele

Polecane posty

tak wesele to darmowa imprezka - nadal tak uważam tak jak każda imprezka kiedy jesteś czyimś gościem ja też parę kurw na kafe poslałam i to nie raz, ale nie piszę w jednym zdania ze "jestem kulturalna" i "wy szmaty pierdolone" nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek napisała ze jestem kulturalna. Ja na ciebie nie naskoczyłam. To Ty zaczęłaś rzucać mięsem. Ja wyrazilam tylko moja opinie. W skrócie: "Duże prezenty mile widziane, ale jak kogos NIE STAĆ i da stówę albo komplet filiżanek za 40 zł z rynku to też będzie ok i nie uznam go za wieśniaka/chama/prostaka/naciągacza/ itp."

"wy szmaty pie**olone" i znowu fantazja.Nigdzie tak nie pisalam.Wyzej wymienilas wszystkie moje cenzuralne wyrazy i nigdzie tam tego nie znajdziesz.ja pisalam dlugo do was jak do ludzi(min. do ciebie i do "smiechu kurva warte").Nie bede teraz kopac w tym watku,bo nie mam czasu.Ale przypominam moj pierwszy post. "i znowu walkuja ten temat! Juz kilka tygodni temu byl taki watek na tym forum... i tam znowu argumenty sie pojawiaja z doopy wziete,ze jak kogos nie stac na wesele to niech nie zaprasza gosci.Tak samo mozna powiedziec,ze jak sie nie ma pieniedzy to nie wybiera sie do kogos na wesele(jesli to tylko jakis znajomy).Bo jak juz gdzies pisalam duzo osob przychodzi tylko po to,zeby nawpie**alac sie,naj**ac i zakrecic biodrem za free.Ja rozumiem,ze czasami ktos moze nie miec pieniedzy i to jest zrozumiale.I jesli obecnosc takiej osoby na tym weselu jest naprawde porzadana to nie widze problemu,zeby na nie poszla mimo braku pieniedzy.Sa jednak takie osoby,ktore mimo,ze maja pieniadze to w koperte wsadza pociete gazety.Koszt takiego wesela to zapewne cos kolo 30 tys zl i nie wyobrazajcie sobie,ze ci ludzie licza na calkowity zwrot tych kosztow,bo to zazwyczaj nigdy sie nie zwraca.Koszt jednej pary na takim weselu to cos kolo 400zl.Przeciez nikt tyle w Polsce na weselach nie daje(no chyba,ze rodzina jak ma).Mysle,ze 200zl to nie jest majatek,a jesli ktos nie ma nawet tyle,a jest tylko jakims tam znajomkiem to niech nie idzie na wesele! Nie traktujcie wesela jak darmowej imprezki!" i tak wielce ci sie nie podoba,ze nie traktuje wesela jak imprezki.I wiercilas dziure w brzuchu.To jest moj poglad! Dla ciebie to darmowa imprezka dla mnie cos innego.Po co dyskutujesz dalej.To,ze masz inne poglady to nie powod,zeby tak obsesyjnie narzucac komus swoje poglady! Po moim poscie zaraz pojawily sie komentarze skierowane do mnie wiec odpieralam ataki.

a w tej chwili twoim jedynym argumentem jest to,ze bluzgalam na forum.W tej chwili dyskusja jest juz jalowa i nie na temat wogole. "Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem... " najpierw mnie sprowokowalyscie wiec was zbluzgalam.Teraz chcecie pokonac mnie swoim doswiadczeniem dalej walkujac temat i pokazujac wszem i wobec jaka to ja jestem niekulturalna(cytujac moje mieso,ktorego w sumie sie nie wstydze).Tylko dlatego,ze napisalam,ze jestem kulturalna i nie wyzywam ludzi na weselach.Odpusc sobie,bo nawet nie wiesz,ze to ty sie kompromitujesz.

Mi jakis czas temu kolezanka powiedziała, że daje sie u nas tak średnio 50zł od osoby...... :-0 z tym ze u nas są inne stawki niż gdzieś na zachodzie Polski... odpowiedx prawidłowa brzmi tak: daj tylko tyle, na ile cię stać i aż tyle, żeby nie było ci potem przed nimi głupio.. A koperty u nas mało kto podpisuje.....