Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona ja

Czy ktos odmowi dla mnie litanie?

Polecane posty

Gość Zrozpaczona ja

To nie jest zart, tylko powazna prosba. Czy ktos poswieci 3 minuty i odmowi litanie do swiętej Rity w intencji naprawy mojego zwiazku? Zycie mi sie wali na leb, wszedzie szukam pomocy,a tutaj juz tylko modlitwa pomoze..

Gość Zrozpaczona ja
Pomóżcie :(

Gość tfdsfg
dziewczyno, zrób coś sama aby naprawić swój związek, myślisz że modlitwa pomoże?? rozbawiłaś mnie

Gość mądrala nie wiadomo skąd
. Litania do Św. Rity Kyrie Elejson, Chryste Elejson, Kyrie Elejson, Chryste usłysz nas, Chryste wysłuchaj nas, Ojcze z Nieba, Boże, zmiłuj się za nami, Synu, Odkupicielu świata, Boże, Duchu Święty, Boże, Święta Trójco, Jedyny Boże, Święta Maryjo, Matko Dobrej Rady, módl się za nami, Święty Józefie, Święty Augustynie, Święta Moniko, Święta Rito, Orędowniczko w sytuacjach beznadziejnych, Pocieszycielko zasmuconych, Obrono i ucieczko opuszczonych, Wierna orędowniczko we wszystkich potrzebach, Przykładzie łagodności i pokory, Wzorze posłuszeństwa i wyrzeczenia, Wzorze cierpliwości i oddania się Bogu, Ozdobo Zakonu augustiańskiego, Różo miłości, Miłośnico Jezusa ukrzyżowanego, Oblubienico Jezusa cierpiącego, Święta Rito, cierniem z korony Chrystusa zraniona, Święta Rito, raną na czole ozdobiona, Święta Rita, pełna ufności w Opatrzność Bożą, Święta Rito, w pełni Bogu poświęcona, Święta Rito, potężna orędowniczko u Jezusa, Święta Rito, cudami przez Boga wsławiona, Święta Rito, zawsze przez Boga wysłuchana, Abyśmy wyrzekli się miłości własnej, uproś nam św. Rito Abyśmy ćwiczyli się w pokorze, Abyśmy nasz krzyż cierpliwie nieśli, Abyśmy Boga ponad wszystko kochali, Abyśmy Jego wolę zawsze wypełniali, Abyśmy naszym winowajcom chętnie wybaczali, Abyśmy bliźnich jak samych siebie kochali, Abyśmy twoje cnoty naśladowali, We wszystkich prośbach wspomagaj nas św. Rito We wszystkich niebezpieczeństwach, We wszystkich potrzebach i uciskach, W każdym smutku i przeciwności, W krzyżu i cierpieniu, W godzinie śmierci, Baranku Boży, który gładzisz grzechy świata, przepuść nam Panie. Baranku Boży, który gładzisz grzechy świata, wysłuchaj nas Panie. Baranku Boży, który gładzisz grzechy świata, zmiłuj się nad nami. K. Módl się za nami święta Rito. W. Abyśmy się stali godnymi obietnic Chrystusowych. Módlmy się Ojcze niebieski, Ty dałeś świętej Ricie udział w męce Chrystusa, udziel nam łaski i siły do znoszenia naszych cierpień, abyśmy mogli głębiej uczestniczyć w misterium paschalnym Twego Syna. Który z Tobą żyje i króluje w jedności Ducha Świętego, Bóg przez wszystkie wieki wieków. Amen. -------to tak dla innych gdyby też chcieli pomóc ........

Gość Zrozpaczona ja
Robię, co się da. Próbuję rozmawiać z moim facetem, przekonać go, że damy radę. Gdybym nie wierzyła w siłę modlitwy, to nie prosiłabym o wsparcie. Dziękuję wszystkim, którzy pomogą mi w tym trudnym dla mnie czasie..

Gość Zrozpaczona ja
dziękuję Ci mądrala nie wiadomo skąd

Gość kim23kim
odmowie

Gość Zrozpaczona ja
Dziękuję kim23kim. Naprawdę wiele to dla mnie znaczy i daje mi nadzieję, że jeśli więcej osób poprosi w mojej intencji, to damy radę.

Gość kim23kim
juz. jakie macie problemy? opowiedz cos

Gość kim23kim
nie odmawia sie modlitwy komus, kto o nia prosi. n ie ma za co, bardzo prosze. moze ktos i za mnie odmowi, zebym wyleczyla sie z depresji i wyszla z tego stanu :(

Gość Zrozpaczona ja
Nie ukladalo sie od dluzszego czasu. Przez jego matke,ktora w styczniu kazala mu ze mna zerwac,bo stwierdzila,ze mam w sobie szatana (kobieta rekreacyjnie odwiedza wszystkich egzorcystow w Polsce i wmawia im,ze jej corka jest opetana,mimo ze kazdy mowi,ze nie jest). No i on nie wiedzial,co robic, matka straszny nacisk psychiczny na niego wywierala. Ale jakos przetrwalismy. A teraz, po 8 miesiacach od tego, kiedy byla kolejna mala sprzeczka, jakich wiele, on stwierdzil,ze to sie nie uda. Tak po prostu.. Jestem zalamana, bo naprawde go kocham, mimo ze jest ciezkim czlowiekiem. Wybaczalam mu wiele, zawsze przyjmowalam przeprosiny. A on nawet nie chce dac nam szansy na odbudowe zwiazku. Powiedzial mi przed chwila przez tel, ze na 99% nie bedziemy razem. Ze on tego nie chce. Od tygodnia sie nie widzielismy,nawet nie potrafi mi powiedziec tego w twarz :( A ja wciaz wierze..

Gość Zrozpaczona ja
Odmowe i ja za Ciebie, za to, ze mi pomoglas. Naprawde, wiele to dla mnie znaczy.

Gość waspomnę
wspomnę w Twojej intencji

Gość a może Tobie nie jest
pisane być z tym mężczyzną? Chyba nie jest zbyt fajny, z tego co piszesz. Może spotkasz kogoś wartościowszego

Gość Zrozpaczona ja
moze nie jest zbyt fajny, obiektywnie patrzac.. wiem o tym. Ale mimo to.. ;(

Gość seaaaatow
ja sie modle zeby Bóg Cię pokierował najlpeszą dla Ciebie ścieżką, nieważne jaka będzie, Bóg wie co dla Ciebie najlpesze

Gość Zrozpaczona ja
Dziękuję Wam z całego serca. Piękne to, że obcy ludzie potrafią pomóc w potrzebie.

Gość Zrozpaczona ja
Może ktoś jeszcze zechce mnie wesprzeć modlitwą.. ? :(

Gość kaska padaska
jaki zwiazek małzenski czy konkubencki

Gość Zrozpaczona ja
Związek normalny, między chłopakiem i dziewczyną. Zaręczyny były w planach, ale teraz nic z tych planów. Zostały tylko piękne słowa w pamięci..

Gość puppie
Może poczekasz i zobaczysz jak się wydarzenia potoczą ? Trzymam kciuki i życzę powodzenia :)

Gość jenk
spełniłam też Twoją prośbę -powodzenia

Gość vfnfjnvfj
O kurde ale będziesz miała stukniętą teściową. Jesli ona teraz widzi w tobie szatana to jak się pobierzecie zupełnie zwariuje. Przygotuj się na ostrą walkę. Zdaje mi się że to baba która nie cofnie się przed niczym, byleby tylko zatrzymać synusia przy sobie. W dodatku psychiczna. Ale życzę wszystkiego dobrego.

Gość Zrozpaczona ja
Dziękuję Wam z całego serca! Wiem, że będę miała z nią ciężko. Właściwie to nie utrzymuję z nią kontaktu odkąd kazała swojemu synowi mnie zostawić, ale wiem, że ona zawsze gdzieś tam w cieniu będzie. Syna zawsze traktowała gorzej niż córkę. Ona dostaje od matki wszystko, a on niczego. Potrafiła przy mnie wyzywać go od 'chuj*w' i 'jeb*nych alkoholików', bo na grillu rodzinnym wypił sobie piwko. Wiem też, że to przez nią i przez niesprawiedliwe traktowanie od małego ma on ciężki charakter, ale mimo to go kocham i mam nadzieję, że Wasze wsparcie pomoże mi odmienić jego serce.

Lepiej poświęć więcej czasu swojemu mężowi, albo szkoleniowo poczytaj kamasutrę :) modlić sie będziesz jak mąż umrze bo wtedy inne środki już nie pomogą

Gość pisto
jedz kutasa

Gość Zrozpaczona ja
To nie jest mój mąż, tylko chłopak. Kamasutrę już dawno przeczytałam, dzięki za radę.

Gość lepiejniemowicnicddddd
Swięta Rita nie jest patronką w takich sprawach. Nie należy sie do niej modlić w sprawie naprawy związku. Bez sensu. Ona została WCIORANA W MAŁŻEŃSTWO przez rodziców. To jedynaczka, która chciała iść do klasztoru, ale tak jej truli, tak jej truli, że w końcu wyszła za mąż i tyle z tego dobrego. I koniec. A jeszcze przed narodzeniem przyszedł do matki Anioł jak się ma dziecko nazywać i tyle. Także jak cię WCIORAJĄ w głupie małzeństwo to sie możesz do niej modlić o to byś nie cierpiała i tyle. I z miłości takie coś, a inne rzeczy to wszystko praktycznie i tyle np. zwłaszcza wyjazdy, przyjazdy - nie chcesz np. gdzieś jechać. To się módl tak - święta Rito ratuj mnie przed tym wyjazdem, nie chcę, boję się - coś takiego. Inne rzeczy - raz jej tam kwiatek zakwitł to jakieś kwiatki i była dobra dla ludzi. Ona NAJBARDZIEJ działa od spraw beznadziejnych w wierze. Np. nawróć sobie chłopaka, męża, dzieci, żeby nie skończyły marnie, a także jest pomocna w takich róznych kłopotach codziennych, ale miłość to wątpię. Koło wiary wszystko. Ogólnie MOIM ZDANIEM małzeństwo to Maryja i tak się należy modlić. Do Maryji i to jest poprawne a reszta do kitu i tyle. Choć te przyjazdy to jest niezła - śmierć niespodziewana też. Choroby jakieś, bieda - to wszystko do niej, a miłość to nawrócić kogoś - takie coś.

Gość Zrozpaczona ja
Czytałam różne świadectwa i wielu ludziom pomogła, w różnych sytuacjach. Jest patronką spraw beznadziejnych, a moja sprawa właśnie tak wygląda.. Oprócz tego odmawiam nowennę pompejańską..