Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrzemierzamPolaLasy

Szukam fajnego męża:) - rozdział 2.

Polecane posty

Gość małżeństwo jest to państwowe
eeee ale ja wam naprawdę nie chcę przeszkadzać :D pogegusiajcie sobie w spokoju :D

uciekł w 1984 r za komuny do Włoch.Póżniej dalej do kanady.TYewraz jest milionerem.Opłacil przelot i się byczę:D

ja alkoholu prawie nie pijam , ale jak juz , to lubie czerwone wino , canadian vodka chyba jest niezbyt dobra , no ale nie mi to oceniac

Desznikuś- jeżeli prawda z tym wyjazdem, to jest ci teraz dobrze, że aż zazdraszczam :D

Tylko piję z żyta royal nie ma się kaca.W samolocie trzeżwiałem 3 razy ochydne świństwo podawali:D

Nie masz czego , tu dzisiaj jest nieciekawa pogoda , wiekszosc Polakow nie utrzymuje z soba kontaktow , szczegolnie jak sie wybija ponad przecietna .

To dzisiaj u nas piękna pogoda była. A Polacy wszędzie za granicą są dla siebie nieprzyjaźnie nastawieni a szkoda.

Jestem zaproszony do Węgra ,który najczystszą p-olszczyzną włada az wstyd:Dże nie znam tubylczego jezyka:D

To prawda co piszesz , wiesz tu jest takie powiedzenie " jak Polak Ci nie zaszkodzi , to znaczy , ze pomoze ". Ja tu juz jestem sporo lat , mam wlasna firme , dom na Karaibach ,do ktorego wyjezdzam na pare miesiecy zima , z j.angielskim nie mam problemow , ale strong akcent mi pozostal .

Wiecie co? Podoba mi się w mężczyznach to, że potrafią robić rzeczy, o których ja mogę tylko pomarzyć:). Budują domy, mosty, łączą kable, podnoszą ciężary, programują, kochają i uwodzą kobiety! Odmienność jest pasjonująca;).

'rozszerzają nogi podczas seksu i to jest fascynujace.' Ahahahahahaha! Cóż za niecodzienny opis kobiecej aktywności;). Coś jeszcze powiesz o kobietach, offermo, czy to już wszystko?

offerma-- zaraz dostaniesz intelektualnego kopa i się popłaczesz:D

Pakujesz sie sam w kabałe ,działaj już jestes na dnie:D

Gość coście tak wczoraj uciekli od
rozmowy, tak bez pożegnania?

Gość coście tak wczoraj uciekli od
Tylko kobiety potrafią rodzić dzieci. Do kobiet czują mężczyźni pożadanie seksualne. Gdyby nie te dwie rzeczy, to mężczyźni zapewnie zniszczyliby kobiety, biorąc je za odmienny gatunek :o