Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrzemierzamPolaLasy

Szukam fajnego męża:) - rozdział 2.

Polecane posty

wcale sie nie dziwie ze jestes sama,obejrzalampierwszy post i ostatni i wialabym od ciebie przez pola i lasy ,gdzie pieprz rosnie bedac facetem :D

Brrry! Co za pielenie? Jesień wprawdzie tuż tuż, ale to nie powód, żeby ogródek zasychał. Kandydaci z Pomorza wsch. i okolic - kolejno wystąp i odlicz :P

Haha! Nie dosc, ze kretynka, to jeszcze idiotyczna!;) Niech zyje twa gburowata gburowatosc. Nananana:). Chwasty usuwam, bo pozyteczne rosliny maja za malo slonca. Potem owoce bede zbierac:).

Wszystko ze mną tak, a tutaj się jedynie bawię. Ostatnio nie ma z kim, więc wpadam rzadziej. Śmieszą mnie próby analizowania mych rzekomych przypadłości przez kafeteryjne 'mózgi'. Napotykam na swej drodze mnóstwo ograniczonych osób, które nie są w stanie zrozumieć, że świat rzadko bywa tylko czarny, lub tylko biały. Mąż, w zasadzie, nie jest mi potrzebny, jeśli ma to być półgłowek. Życie z takim byłoby jałowe nie do zniesienia:). Tak samo, jak niektóre rozmowy tutaj;).

Skąd wiesz, że lipa, że tu nie prowadzę rozmów, nie znaczy, że nie prowadzę, gdzie indziej;). Kilka fajnych osób tu poznałam i to jest budujące, na przyszłość:). Analizy mi nie szkodzą;).

Temat jest odstraszający i na wielu działa jak płachta na byka:). To jest bardzo ciekawe, bo, bez czytania treści, wydają wtedy sądy. Mężczyźni zakompleksieni, pokrzywdzeni przez los lub zranieni przez kobietę atakują mnie bez powodu. Moim celem było ściągnięcie tu elfów wielkiej pięknośći, a takowych egzemplarzy jest niewiele, a co dopiero tu. Wiem, że nie wszyscy mężczyźni lękają się małżeństwa. I cel swój osiągnęłam:).

weź ty się kobito zdecyduj o 13:50 osoby z forum to dla ciebie bezwartościowe mięso z kością a o 14:19 zmieniasz zdanie i piszesz, że jednak kilka osobników przedstawia jakąś wartość

Ale na co mam się zdecydować? Na wrzucenie wszystkich do jednego wora? Napisałam przecież, że ostatnio nie miałam z kim tu się bawić, więc zajmowałam się innymi sprawami. Co nie wyklucza faktu, że wcześniej, przed kilkoma dniami, czy tygodniami, prowadziłam tu fajne rozmowy z ciekawymi mężczyznami:). Nigdy nie napiszę, że wszyscy na kafe są tacy, czy siacy, bo są różni. Pozdrawiam.

Gość no to pisz se maile z nimi
hi hi hi hi. Nie zapomnij poprosic o foty panów :-D

Gość dziewczyna igrająca z ogniem
09:16 [zgłoś do usunięcia] PrzemierzamPolaLasy Aktualnie nie, ale nie doskwiera mi to jakoś specjalnie, gdyż, w sumie niedawno, zakończyłam poważny związek i łapię oddech . Bardziej interesuje mnie teraz obserwacja związków, świata i mężczyzn, niż ładowanie się od razu w nowe coś.

Zbulwersowany trochę się zraził do PPL, jak na innym topiku wyszło kolejne jej kłamstwo :D

zresztą Zbulwersowany zarywa do Lena9087 na innym topiku.

Którym topiku i jakie kłamstwo, bo ja nie w temacie? Dopiero co wpadłem:D Dziękuję za uznanie w kwestii Leny. Tak czy owak jednym sążnistym postem laski nie rozkocham, ale pomóc i wesprzeć jak najbardziej mogę ;) Co do właścicielki niniejszego ogródka, mam z nią bardziej intymny kontakt niż myślisz :classic_cool:

Gość zaliczyłeś ją
?? Gratulejszyn Zbulwersowany :D chodziło o kłamstwo z mieszkaniem

Gość PPL robi loda Zbulwesowanemu
Robi loda mu, bo lubi. Robi loda mu bo musi. Robi loda mu bo zupa była za słona. Robi loda mu bo błysk jest tym, co ją podnieca. Wyginaj śmiało ciało, bejbe. na na na na na :)

Gość żaaaaaaaaallllllllllllllllllll
5.08.2011] 00:29 [zgłoś do usunięcia]PrzemierzamPolaLasy . A ja mam czerwoną jarzębinę w wazonie, a Wy nie, nananana . Idiotka i to rasowa. Mamy w doopie Twoja jarzębinę :o:(