Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwator...

co mnie denerwuje w Kobietach

Polecane posty

Gość obserwator...
niech każdy się wypowie, tylko tak aby nie obrażać innych

krycha888- a ty jestes facetem? ja pozwalam sie wypowiedziec, bo nie hamuje "zrywami', chyba ze na sliskiej nawierzchni, nie gasnie mi samochod przy ruszaniu, nie krytykuje( pieknych, zgrabnych i seksownych ;)) kobiet, nie pije piwa- wogole.

Gość i co ja mma niby zrobic ?????
ciekawy temat. Nigdy nie przypuszczalam, ze w piciu piwa z puszki jest cos nie tak. Gdy jest impreza, wszyscy piją piwo z puszki (kobiety tez) to jak bede pila ze szklanki to bede lepsza????

ale naprawde nie jest mozliwym, aby podobala wam sie kobieta w spodniach alladynkach? ja tez w takich nie gustuje, ale zdarzaja sie kobiety, ktore nawet w takich wygladaja apetycznie

Gość niestety odpadam
lierowke zrobilam::D

Gość niestety odpadam
ubieram sie jak chce i tak jak mi wygodnie, czasem tez zaloze obcasy i rozpuszcze wlosy, zachowuje sie tez jak chce:) na szczescie wali mnie opinia innych🖐️

Gość obserwator...
picie piwa z puszki przez kobietę nie wygląda apetycznie- jesli już w warunkach polowych to tylko butelka, najlepiej jak najmniejsza 0,3 lub 0,25 Osobiście mi i kilku moim znajomym (rozmawiałem o tym w męskim gronie popijając piwo) nie podobają się spodnie alladnyki. Temat szybko przeszedł na "benzyna w układzie rzędowym czy v-ka"

Rozumiem, że kiepska jazda samochodem może irytować (swoją drogą, mężczyźni też tak robią, a swojego sąsiada osobiście przejadę jak się nie nauczy parkować). Pisownia z błędami czy przeklinanie co drugie słowo też razi i to u każdego. Za to nie potrafię pojąć w czym przeszkadza Ci picie z puszki przez kobietę, zwłaszcza na grillu, tatuaże czy sposób ubierania. Poza tym napisałeś to tak, jakby krytykowanie, zbyt duże mniemanie o sobie czy palenie przeszkadzały tylko u kobiet.

Gość obserwator...
oczywiście, że każdy ma prawo się u bierać jak chce ( w granichach przyzwoitości) chodzi o to by powiedzieć -jakie zachowania i ubiory nie podobają się facetom

wy rozmawiacie na takie teamty jak trendy mody? no..tego to o was nie wiedzialam :) a takie lekko przymarszczane na biodrach moga byc?

Wiesz, nie wydaje mi się, żeby jakakolwiek sensowna kobieta idąc na grilla ze znajomymi zastanawiała się czy sposób spożywania piwa wydaje się jej znajomym mężczyznom apetyczny. Nie zrozum mnie źle, ale kto normalny pijąc piwo zastanawia się jak dobrze wypada w kategoriach kobiecości w oczach innych?

Gość obserwator...
wiem,trochę utrudniłem bo pomieszałem temat gustów( ubrania, tatuaże itp) i ewidentnie złych zachowań i manier ( smiecenie ,przeklinanie ,palenie)

Gość obserwator...
faceci naprawdę potrafią rozmawiać o czymś więcej niż o piłce nożnej, samochodach, polityce Można gadać nie tylko o modzie i zachowaniach , ale także o zjawiskach ekonoimicznych, historii( idealny temat przy flaszce), budowaniu domów z czego i w jakich warunkach, jakości ubrań dawniej a teraz it itp

Swoją drogą, są mężczyźni którym podobają się tatuaże. Chociaż fakt faktem, nie spotkałam fana alladynek ;) Paleniu, przeklinaniu itd. w sumie się nie dziwię. To drażni u wszystkich, nie tylko u kobiet. Ciężko, żeby ktoś kto nie potrafi złożyć jednego zdania bez przekleństw i do tego śmierdzi mógł przypaść do gustu, a gdzie tu mowa o kobiecości czy atrakcyjności. Tak z czystej ciekawości - wspomniałeś o piwie z puszki, powiedz mi więc czy chodzi o puszę jako taką czy o piwo (bo niby lepiej wygląda z butelki).

Gość obserwator...
chodziło mi o puszkę, szkło jest materiałem bardziej wyrafinowanym niż cienkie aluminium, poza tym wygląda wg mnie oczywiście dużo lepiej. samo pice piwa- w umiarkowanych ilościach i odpowiednich odstępach czasowych i w sytuacjach adekwatnych do sytuacji i miejsca, przez kobiety nie jest postrzegane przynajmniej przeze mnie jako złe i odpychające

Gość autorze rozwaliłeś mnie
"-picie piwa z puszki- nawet na grilu -SPODNIE ALLADYNKI -palenie -bałagan w pokoju gdy u niej się gości" już nawet nie pojedyncze te przytyki ale to wszystko składające się na jedną całość to brzmi jakoś śmiesznie ale te aladynki najlepsze :DDDDD

Wiesz, mnie się wydaje, że już lepiej wygląda kobieta sącząca piwo z puszki niż pijąca z "gwinta". Poza tym gdzie tu mowa o wyrafinowaniu skoro sprawa dotyczy picia piwa do tłustej kiełbaski z grilla. Poza tym z tej teorii wynika, że colę też lepiej pić w butelki.

Gość obserwator...
choć tu można się spierać bo aluminium jest chyba bardziej ekologiczne - ponieważ puszki u nas są stystematycznie zbierane z róznych miejsc a nawet smietników i oddawane na skup metali kolorowych. Argument traci na znaczeniu jeśli ktoś segreguje odpady i butelki wrzuca do pojemników na szkło wizualnie i w określonych sytuacjiach lepiej wygląda łądna mała finezyjna butelka niż zwykła pucha w kobiecych dłoniach

i wywiazala sie fajna dyskusja pomiedzy plciami :) Obserwatorze a czy jestes w stanie wypowiedziec sie w imieniu meskiej spolecznosci jaki stroj i styl kobiety jest najbardziej przez Was pozadany? Zawsze zastanawialo mnie czy jakkolwiek facet zwraca uwage czy kobieta jestubrana zgodnie z trendami..aaa! i pytanie podtawowe- jak wg Ciebie wyglada kobieta w butach na obcasie z "czubem",z takim szpikulcem, wiesz o co mi chodzi?;)

Gość czarne gacie
najciekawsze jest to, ze autora draznia bledy w pisowni u kobiet a sam ma problemy z interpunkcja :o:D

Gość obserwator...
Pomijam kwestję smaku - jeśli miałbym mówić w tych kategoriach to już tylko szkło Przecież np. wina nikt ( no może prawie) nie pije z plastikowych kieliszków a sam napój nigdy nie występuje w puszkach. Drink w plastiku też wg mnie ma mocno gorszy smak i wygląda po prostu nieapetycznie- tak samo jak jedzenie na tależykach plastikowych fujjj Szkło jest dla mnie bardziej szlachetnym materiałem, i jesli w kobiecych dłoniach ma być piwo to tylko w odpowiednim szkle Tak przynajmniej wg mojego skromnego gustu

Gość niestety odpadam
i tu cie mam autorze topicu na taleŻykach:D:classic_cool:🖐️

To powiedz po prostu, że jesteś z zielonych, a nie mów o walorach estetyki aluminiowych puszek i plastikowych talerzy.

Gość robótkaaaa
Obserwatorze skoro już piszesz o kobietach to chciała bym ci zadac kilka pytań i proszę o odpowiedz:) Dopisuję sie do pytania przedmówczyni o butach na obcasie ze szpikulcem, jestem ciekawa czy wolicie szpic czy raczej okrągłe noski. Ja akurat noszę okrągłe lub migdałki bo uważam że szpice wyszły już z mody a po za tym nigdy ich nie lubiłam. Drugie pytanie skoro odraża Cię widok kobiety sączącej piwo to co uważasz o piciu kobiety wódki z "kieliszka"??

Gość hahabuhahah
hahahahaha! dobre!

Gość czarne gacie
...i tak o to temat zmusil mnie do ruszenia dupska z lozka i siegniecia po debowe mocne... oczywiscie w puszce !

Gość niestety odpadam
moim skromnym zdaniem, jesli przebywa sie w dobrym towarzystwie znajomych zarowno mezczyzn jak i kobiet to nie zwraca sie uwagi na szczegoly takie jak z czego i co kto pije:O a i ubior kazdy ma swoj indywidualny, jesli mezczyzna jest normalny to nie powinno mu az tak bardzo przeszkadzac to jak kobieta sie ubiera, kazdy powinien czuc sie w swoim gronie najlepiej a nie przejmowac sie tym ze wlosy mu stercza czy tez ma krzywo zapiety guzik:O