Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwator...

co mnie denerwuje w Kobietach

Polecane posty

Gość obserwator...
Tak mam problemy z pisownią z powodu starej ie oraz inych czynności wykonywanych równorzędnie. Ponoć męzczyźni mają gorszą podzielność uwagi;) Ja jak najbardziej zwracam uwagę na strój kobiecy. Myślę, że nie tylko ja;) Nie chodzi a to aby ślepo podążać za modą,ale po prostu dbać o siebie poprzez: -ubiór adekwatny do okoliczności -rzeczy odpowiednio dopasowane do figury, koloru włosów, fryzury -rzeczy przede wszystkim dla kobiet - pefrumy - nie w nadmiarze i też dopasowane- lato /zima pomijam takie oczywiste sprawy jak zadbane dłonie, ząbki, dbanie o kondycję i sprawność fizyczną Wogóle można sporo o tym poczytać... Tak juz zupełnie na marginesie ja np. uwielbiam delikatnie( !) opaloną skórę posmarowaną balsamem/kremem z takimi drobinkami złota- nie brokat, ( nie znam się super na kosmetykach damskich) oczywiście w odpowiednich okolicznościach;)

Gość golasnumer1
z tego wszystkiego wynika jedna strasznie zastanawiająca rzecz- dlaczego kobiotom prawie nic nie wypada?

Gość robótkaaaa
Moorland no jasne, kieliszki są "eko" hehe :D Obserwatorze nie odpowiedziałeś na to pytanie mój facet za to nie cierpi kiedy jestem posmarowana balsamem z drobinkami nawet jak ich jest znikoma ilosc

Gość czarne gacie
w ogole :o:D

Gość golasnumer1
zapomnij! szpikulec? przecież to nie dość ze deformuje stopy ( kobieta nie moze mieć zadnych deformacji na ciele! ma być piękna i zadbana!) to dawno już wyszło z trednów mody ;/

Gość obserwator...
Kobieta wogólne nie powinna pić wódki;) poza tą zawartą w drinkach Trudno mi się wypowiadać na temat butów kobiecych ze szpikulcami, ale osobiście za nimi nie przepadam...Nie wspomnie o butach z odkrytymi palcami so strojów wizytowych na waże spotkania/uroczystości. Oczywiście buty na obcasie w tym spilki są bardzo kobiece jak dla mnie i kobiety wyglądają w nich bardzo fajnie- o ile harmonizują z resztą stroju

szpikulec deformuje-zgodze sie z tym, ale buty na obcasie tez deformuja stope, co prezklada sie zazwyczaj na pozniejsz halluksy, a one juz na pewno nie sa dla nikogo pociagajace

Gość obserwator...
Wybaczcie mi drobne błędy- za dużo ostatnio czytam kafe;) Kolejną rzeczą która mi się przypomina ale dotyczy już raczej obu płci to na szczęscie sporadycznie już spotykane palenie przy stole - nawet tym na dworze

Gość robótkaaaa
a jak kobieta ma blizny na nogach (bo się przewracała albo zaliczyła spotkanie bliskie z asfaltem) to czy to jest dla ciebie odrażające??? :p

Gość golasnumer1
zatem może kobiety powinny zrezygnować z tego rodzaju obuwia? kobieta zadbana to ta, która przede wszystkim dba o zdrowie.

Gość Nataliaaaaaaaaaaaaaaa
obserwator, kochanie, pisze się uderz, a nie udeż ;)

Chwilka, mówiłeś, że historia to dobry temat do wódki, czyli mężczyzna jak najbardziej może sobie na flaszkę pozwolić, ale kobieta już nie?

Gość i co ja mma niby zrobic ?????
wodki pic nie mozna, piwa z puszki tez, wygodnie sie ubrac tez nie mozna, bo to niekobiece.... nic nie mozna!!!!!

a mnie na przykład bardzo razi, gdy mężczyzna popełnia błędy ortograficzne :) siedzę na kafe od ponad 6 lat i nigdy nie zaczęłam sama ich popełniać z tego powodu :D:D:D:D:D:D 🖐️

Gość golasnumer1
denerwujecie mnie tym gadaniem co jest odrażające a co nie. wyglad zewnetrzy odgrywa bardzo wazną role, a przede wszystkim pierwsze wrażenie! ale na Boga- każdy facet ma inny gust... "obserwatora" mogą odrażać blizny na nogach a dla drugiego mogą one nie mieć żadnego znaczenia. ja kochałbym swoja dziewczyne nawet bez ręki czy nogi, nie tylko wyglad sie liczy a poza tym, wolałbym żeby kobiety były sobą, a nie żeby siliły się na "kobiecość" podczas grilla w lesie...

Gość słuchaj, mialam identycznie!!!
co gorsza, sa na swiecie kobiety, na tyle glupie, że będą zmienialy swe zachowanie, by faceci o nich lepiej mysleli....

i co ja mma niby zrobic ????? - można, moja droga, jest naprawdę niewielu facetów, którzy mają takie dziwne wymagania w stosunku do kobiet. Przeklinanie, nie sprzątanie - jak najbardziej rozumiem i pewnie większość facetów nie spojrzy przychylnie na taką osobę... ale reszta to zdecydowana przesada i podejrzewam, że autor jest jednym z tych facetów, którzy myślą o kobietach jak o jakichś zwiewnych, ulotnych stworzeniach, słodko trzepoczących rzęsami i zakrywających usta, gdy chichoczą, pewnie się nigdy nie załatwiają,nie pocą i zawsze pięknie pachną :) istnieją mężczyźni, mający taki obraz kobiet, bardzo trudno znaleźć im kogoś na dłużej,bo wszystkie kobiety okazują się później babochłopami dla nich :D

Gość golasnumer1
oczywiscie ze są! autor tematu w takich własnie gustuje ;]

Mężczyźni też wiele "nie mogą" - nosić klapek/sandałów do skarpetek, na głowie mieć brudne włosy/nie mieć włosów wcale, ubierać się w "co się nawinie", pić wódki, pić piwa w nadmiarze, palić, przeklinać... Jednak mężczyźni mają to centralnie w dupie, więc wydaje mi się, że też mam prawo napić się coli z puszki, zjeść kiełbaskę z plastikowego talerza, zrobić błąd ortograficzny i mieć tatuaże, o! :P

no wiem, wiem, to byla ironia swoja droga widzialam na necie gdzies screen z jakiegos forum dla nastolatkow, gdzie jakis chlopiec zupelnie serio pytal, czy to mozliwe, ze dziewczyny pierdzą...

Gość golasnumer1
dokładnie, kobieta to też człowiek- musi załatwiać swoje potrzeby fizjologiczne przykro mi mężczyźni, ale uswiadomie Was teraz do najobrzydliwszejr zeczy na świecie! KOBIETY TEŻ ROBIĄ KUPE!

Gość obserwator...
Wódka to typowo męski alkohol -tak uważam. Przeznaczona do meskiego grona- gdy jest pita z kieliszków a głowy biesiadników są mocne, aczkolwiek ja osobiście preferuję w drinkach. Oczywiście dodawana do drinków może być jak najbardziej podawana w gronie mieszanym, gdzie tematy rozmów mogą być rózne, a biesiadowanie jako swogo rodzaju tradycja historyczna Naszego Kraju, może być także tematem rozmowy;) Tak to widzę ja.

a wiele kobiet nie umie czytac ze zrozumieniem, autor nie mowi co kobieta POWINNA, tylko temat jest o tym co sie mezczyznom nie podoba w kobietach i kazdy ma prawo przedstawic swoje zdanie

Gość robótkaaaa
golas nr 1 ale ja wlaśnie chciała bym wiedziec jakie jest OBSERWATORA zdanie, bo niczym mnie juz nie zadziwi, jestem ciekawa. :D Jasne że kobieta pijąca wódkę to nie jest za mile widziane ale na Boga, kiedy jestem w towarzystwie mojego chłopaka, jego kolegi i kolegi dziewczyny to pijemy wódkę we czwórkę i to nawet UWAGA z kieliszka! Jesteśmy w swoim towarzystwie, siedzimy w przytulnym domu i w swoim gronie, dla mnie nie jest to jakieś odrażające że kobieta pije wódkę w towarzystwie dobrych przyjaciół. Co innego kiedy robi to przy obcych żeby się "pokazac".

Gość czarne gacie
z tym nie mieciem wlosow wcale to nie przesadzaj :D mysle, ze raczej nie maja na to wplywu :D

a ja pije wode rowno z facetami i mam mocniejsza glowe niz niejeden z nich, interesuje sie historia i wiem wiecej niz niejeden chlop. I co, mam wasy z tego powodu? :D