Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwator...

co mnie denerwuje w Kobietach

Polecane posty

Gość obserwator...

Pozwolę sobie odwrócic jeden temat z kafei zapytać o to co Wam się nie podoba w Kobietach. Wiadomo temat rzeka, ale można pisać na luzie i krótko i ogólnie bez głębokiego wnikania w temat bo mogła by książka powstać. Piszcie to co Wam przychodzi do głowy w ciągu pierwszych 20 sekund: - przeklinanie i używanie małego zasobu słów - ubieranie się jak facet -szarpanie biegami jak się jedzie wspólnie samochodem i szarpane hamowanie przed światłami -nie omijanie dziur w drodze podczas jazdy samochodem - błędy ortograficzne podczas komunikacji pisemnej -nadmierne mniemanie o sobie i chwalenie sie wiedzą której się nie ma w rzeczywistości - mało dyskretne krytykowanie wyglądu - ubioru innych kobiet , gdy razem się idzie np. w galeri handlowej -picie piwa z puszki- nawet na grilu -SPODNIE ALLADYNKI -palenie -bałagan w pokoju gdy u niej się gości

Gość obserwator...
a no i jeszcze tatuaże- szczególnie w większej ilości i w widocznych miejscach

Gość aha i achhhhh
weź no odczep się chociaż od tego picia piwa z puszki, co??? :o

Gość taki jeden niezalogowany
chodzenie z nimi na zakupy :o a jak sie z nimi nie pojdzie to sie obrazaja

Gość Martyna ahahaihsid
nie każda kobieta robi błędy ortograficzne

Gość obserwator...
ewentualnie z butelki w polowych warunkach -ale nie z puszki i jeszcze ostentacyjnie, fujjjj

Gość obserwator...
udeż w stół a nożyce się odezwą haha oczywiście są to zachowania raczej marginalne , ale występujące z rózną częstotliwością, często mozliwie, że robione nawet nieswiadomie;)

Gość taki jeden niezalogowany
a najgorsze sa jak kobiety klna to je skresla w moich oczach totalnie :o takie to tylko sa workami na sperme

Gość Navya
Ja jestem kobietą ,ale czesto inne kobiety mnie denerwują tym ,że: - każda sie chwali jakie to ma powodzenie choć nie zawsze sie to pokrywa z prawdą ( tez bym się miała czym chwalić ,ale uważam ,że to jest dość puste) - że są zawistne ( jak np któraś ma większe powodzenie w klubie to staje sie wrogiem czesto) - że mają zmienne nastroje np przez okres - że często sa wredne i by się pozabijały

Gość obserwator...
przeklinanie jest straszne u kobiet

Gość Navya
faceci też są niefajni nie raz ,ale mają jakiś taki większy dystans do swiata ,lepiej się nie raz z nimi dogadać itd a kobiety traktują cię jako potencjalną rywalkę nawet jesli są twoimi koleżankami

Gość obserwator...
A razi mnie poniżanie( nawet subtelne o ile można to tak nazwać) swoich koleżanek- często jest to widoczne w grupach kilku kobiet

Gość Navya
no jest niestety.. szcególnie jeśli ta koleżanka czymś im podpadła np faceci wyrywali do tanca ją ,a nie jest koleżanki to zaczynają się delikatne dosrywki sama się z tym spotkałam nie raz np raz wygrałam konkurs na twarz lata w moim mieście to koleżaneczka się spytała jak to mozliwe ..

Gość obserwator...
Ciebie widać na pewno nie

Gość dfsdgergre
obserwator wez se kurwa zamow dziwke z odlotow i wyruchaj jej bobra zamiast tutaj gledzic

Gość Navya
choć są i takie co dobrze życzą ,ale to naprawdę rzadko się zdarza. zwykle wszystkie się uśmiechają ,są milutkie ,mówią komplementy a jakby co potrafią byc też i wredne

Gość obserwator...
Nie zrozumcie, że Kobiety mnie denerwują. Chodzi o pewne zachowania które czasami się pojawiają,ale oczywiście nie u wszystkich i nie wszystkie na raz Bardzo lubie Kobiety i nie wyobrażam sobie życia bez Nich;)

Gość Navya
a najbardziej to mnie denerwują grube kobiety bo ,że jestem szczupła nie moga tego zniesć i tez często słyszałam od nich docinki jaka to niby jestem chuda a mam wage prawidłową wg BMI ..

Gość obserwator...
pozwolę sobie jeszcze dodać: - nieodnoszenie szklanek i tależy po sobie - smiecenie w miejscach publicznych

Gość obserwator...
nieopuszczanie deski w toalecie niemycie rąk po skorzystaniu z toalety ( czasami zaobserwowałem masakra)

a kobieta moze sie wypowiedziec? mnie denerwuje w innych kobietach zawisc i nieudolne proby dowartosciowania sie, polegajace na niedorzecznej ironii i sarkazmie :O przyklad:" no tak..ja mam tyle lat co ty, ale juz dwoje dzieci urodzilam ":D :D:D

Myślałam, że faceci mają sie wypowiadać, jak zawsze musicie dodac cos od siebie podkreślając przy okazji, że jestescie szczupłe,ładne,coś tam wygrywacie,macie powodzenie, itp. :/

Gość niestety odpadam
bo chodze w Conversach czarnych- czyli jak facet:( przeklinam na innych wkurzajacych mnie kierowcow ale omijam dziury jadac samochodem nie chamuje gwaltownie nie pije piwa z puszki bo akurat takich co lubie w puszkach nie ma- pije z butelki:D 🖐️

Gość obserwator...
postaraj sie jeszcze popracować nad pisownią