Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwator...

co mnie denerwuje w Kobietach

Polecane posty

Gość takasiakaiowaka
Ulżyło Ci?

Obserwator - w moich oczach wódka pita "na raz" z kieliszka nie służy niczemu innemu jak temu, żeby się po prostu spić. Drinki z dużą zawartością wódki nie różnią się wiele, a to nie pasuje nikomu.

Gość robótkaaaa
Obserwatorze czasy się zmieniły, ja wiem co ty lubisz a czego nie ale piszesz to wszystko i mam wrażenie że jakbyś widział piękną kobietę na grillu, ze świetnym charakterem i pijącą piwo z puszki to podejrzewam że właśnie to że pije je z puszki już była by u ciebie skreślona??? Przecież to nie świadczy o człowieku. Było by nie apetyczne?? Puszka to puszka, tak samo kiedy pije kobieta coca colę z puszki to też marnieje w twoich oczach?? Dla mnie picie z puszki to zupełnie coś innego jak picie z plastikowego kubka!

Czarne gacie - a czy ja mam wpływ na to, że jak idąc w swojej bardzo kobiecej sukience zostanę opryskana błotem to wyrwie mi się wulgarne określenie kobiety trudniącej się sprzedażą własnego ciała? :P panna M bede - gusta i sposób spostrzegania pewnych zachowań przez mężczyzn też bywa różny i szczerze mówiąc zdarzyło mi się usłyszeć od mężczyzny właśnie, że kobieta pijąca z gwinta wygląda jak "lump", dlatego tak dopytywałam się o te puszki.

Gość golasnumer1
jedyna rzecz, która najbardziej mnie u kobiet odstręcza to " hałaśliwość przekraczająca pewną granice wytrzymałości, a wszystko po to, by zwrócic na siebie uwage" tylko młodym wyrostkom to imponuje

Gość czarne gacie
Moorland...no wiesz...kobieta powinna panowac nad soba i swoja buzia a taki lysiejacy to co ?? ma sobie te wlosy co mu wyszly zbierac i raz w tygodniu na super glue przyklejac ?? :P

No dlaczego nie :P Albo perukę nosić. I wiesz mi, są takie sytuacje, gdzie ciężko nie zakląć pod nosem. Wiązana, nawet wymamrotana nie przystoi ani mężczyźnie, ani kobiecie, ale wyładować się czasem trzeba.

Gość obserwator...
A i jeszcze kolejne;) niestety nie jestem facetem który lata i otwiera drzwi w w samochodzie w każdej sytuacji ( ale takowe sie zdarzają). Nawiązując do powyższego strasznie mnie drażni jak ktoś trzaska drzwiami w samochodzie- dotyczy obu płci Nie lubie także, jak Kobieta która gości u mnie na salonach zostawia włosy w umywalce, lub co gorsza na moim grzebieniu,a broń Boże na mydle fujjjjjjjjjj. "Znaczenie terenu" w taki sposób jest niedopuszczalne;)

zostawianie włosów jest obrzydliwe i to się tyczy wszystkich (wybaczyć można gubiącym sierść zwierzakom)

Gość czarne gacie
Moorland...zawsze mozna sobie wymyslec inne slowko zastepujace przeklenstwo, np. 'cukiereczek'...to takie slodkasne :o;) obserwator to chyba powinien do zakonu jekiegos wstapic bo moze miec problem ze znalezieniem tej jedynej :o:D

Gość czarne gacie
:D:D:D i tak oto ta co lata po lasach i polach zarzuci preceder picia wodki z menelami pod osiedlowym sklepem 'alkohole 24 h' :o:D

Gość obserwator...
"znaczyć teren" można ewentualnie pozostawiając jakiś kosmetyk lub kolczyk;) choć może to mocno zaszkodzić wolnemu facetowi gdy bywa roztargniony i ma kilka przyjaciółek...ale myślę, że nie jest to źle widziane przez samego faceta, choć może wkurzać i pewnie słusznie niektóre Damy

Oczywiście, pewnie jak Ciebie błotem ochlapią to wcale przekleństwo Ci się nie wyrwie. Nie będę wymuszać na sobie kultury w momencie, kiedy mam ochotę kogoś udusić.

Gość obserwator...
przeklinać facetom czasami wypada o ile jest to sensownie użyte, ale z ust kobiecych mi się nie to nie podoba... Hałasliwość też, a szczególnie głośne smiechy i popiskiwanie w miejscach publicznych jest mało pociągające. |Dotyczy to raczej tylko najczęściej bardzo młodych dziewczyn

Gość czarne gacie
hehehe powaliles mnie obserwatorze :D piszesz tu pierdoly mowilace o tym jakie to niby powinny byc kobiety a sam przedstawiles wlasnie faceta majacego iles tam przyjaciolek....o Moorland...na cale szczescie jestem z kobieta z rodzaju normalnego u kurwne se czasem nie pylko jak mnie ktos blockiem ochlapie :)

Możesz mi powiedzieć w jakiej sytuacji WYPADA przekląć facetowi (podobnie jak pić wódkę)?

Gość czarne gacie
:D:D:D przyklad wodkowy : facetowi rodzi sie syn wiec sie uwala z kumplami kobieta w tymczasei.....steka i stara sie wypchnac to parokilowe stworzenie (planujac juz plastyke pochwy)

Gość obserwator...
Dłuższe lub częste rozmowy przez telefon -poza uzasadnionymi przypadkami ( 2%) podczas wspólnego spotkania- strasznie irytujące-traci się szacunek do rozmówcy Tak jak więcej niż 2 sms dzienie, lub częste dzwonienie bez konkretnego powodu-straszne -poza stanem skrajnego zakochania z obu stron;)

pol biedy jak jeszcze mysli o swojej pochwie w kategoriach przydatnosci dla mezczyzny, gorzej jak od zaplodnienia, jej narzady rodne zaczynaja sluzyc tylko do jednego..a rola faceta to na czym ma wtedy polegac wg was?

No patrz, a mój partner do mnie dzwoni kilka razy dziennie, bez powodu do tego wysyła smsy. Nie każdemu to widać przeszkadza.

Gość obserwator...
a czy wolny facet nie może mieć "przyjaciółek"? jeśli szukasz kogoś (zarówno kobieta jak i mężczyzna) to można przecież sprawdzić wzajemne dopasowanie;), bądź po prostu spędzić miło czas przy akceptacji dwojga partnerów

obserwatorze myslalam, ze jestes wysublimowanym mezczyzna, ale kazdym ostatnim wpisem zdanie moje o Tobie diametralnie sie zmienia, a w zasadzie po jednym wpisie Twoja teoria przestala miec znaczenie- owszem wymagania masz gornolotne co do kobiet, ale zadna taka kobieta nie bedzie chciala byc dla kogos przyjaciolka. Takie madre i wywazone kobiety zazwyczaj maja jeszcze jedna podstawowa ceche- SZANUJA SIEBIE I SWOJE ZYCIE.

Gość czarne gacie
takie co to sa przyjaciolkami wielu facetow raczej zbyt wysublimowane nie sa :D

Czarne gacie - jak piją piwo ze szklanej butelki i na grilla noszą ze sobą porcelanowe talerze to są :P

Gość obserwator...
nie mówię o sytuacji gdzie człowiek spotyka się co tydzień z inną kobietą w tylko jednym celu. Można np spotkać się z kimś na kawę po pracy, bądź być odwiedzonym przez znajomą, nie znaczy to, że każda z tych kobiet je rano z nami śniadanie, idąc dalej nie znaczy, że jesli jest znajomą z 2 częsci Polski to będzie spała z nami w jednym łózku. Czasami takie spotkanie - gdy teraz na wszystko jest ogromna presja czasu jest jedyną mozliwością pogadania na żywo, z kimś kogo się nie widziało np. od roku... Czy np znajoma która jest PH i bywa czasami w wawie nie może mnie odwiedzić i gdy się fajnie gada zostać na noc i spać np w salonie?

Skoro to takie niewinne spotkania to czemu miałaby mieć pretensje o czyjeś włosy na szczotce czy kolczyk na półce?

Gość czarne gacie
nie pograzaj sie chlopie :D Moorland...nie wiem czemu ale picie z bezposrednio z butelki kojarzy mi sie z obciaganiem dlatego wole puszke :D

Gość obserwator...
bo włosy na grzebieniach są po prostu nieestetyczne... tak jak podawanie swoim gościom na talerzach z plastiku;) nawet na grilu w ogrodzie