Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfdsf ghht

jak ktos robi impreze o 20-stej, to na ktora przychodzicie ?

Polecane posty

Gość dsfdsf ghht

zalozmy, ze wasi znajomi robia impreze dzisiaj na 20-sta, taka domowkje dla ok 10-12 osob staracie sie przyjsc punkt na 20-sta, czy tak jak wyjdzie, albo moze celowo przychodzicie dopiero godzine pozniej ?

Gość jowita22
zaczynam wydzwaniać od 15 pytając czy mogę już przyjść

z mojego doświadczenia mogę ci powiedzieć, że gości możesz się spodziewać gdzieś koło 21.. owszem, na pewno znajdzie się ktoś, kto przyjdzie punktualnie, ale pewnie znajda sie tez tacy, którzy przyjdą celowo godzinę później, bo wg nich dopiero wtedy impreza zacznie się rozkręcać, więc nie ma sensu przychodzić wczesniej.. Jeszcze może się tak zdarzyc, że np. zdzicho z maryska umówią się za 15 ósma, żeby razem wyjść do ciebie, a po drodze zadzwoni do nich Franek, żeby na niego zaczekali, potem w trójke pójda po Wacka i Mariana.. itd.. aż cała dziesiatka trafi na 21 do ciebie.. bo będą się tak zbierac po kolei do kupy.

Ja zawsze przychodzę punkt 20... Dopuszczalne spóźnienie 5 minut przed lub po. I tego spodziewam się też po swoich znajomych.

no ja tez zawsze przychodze punktualnie, ale nie spodziewam się tego po moich znajomych :D

Gość dsfdsf ghht
:)

Gość dsfdsf ghht
...

Gość leniwa evelline
przychodze punktualnie lub chwilkę po, nigdy wczesniej. sama tez bardzo nie lubie jak umawiam sie z kims na dana godzine a ten przylazi mi juz 20 min przed czasem jak ja jeszcze w kapciach itp :P