Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wole czarna sukienke

małżeństwo? znacie jakieś SZCZĘŚLIWE małżeństwo?

Polecane posty

ja nie. ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, prosze sie zgłaszać. prawda jest taka że mezczyzna zeni sie zeby miec gdzie umoczyc kija, bo mu sie nie chce szukac gdzie indziej małżeństwo- POWINNI TEGO ZABRONIĆ!

E tam, generalizujesz, sa tez tacy, ktorzy potrafia dokonac odpowiedniego wyboru, dla obu stron, wowczas taki zwiazek przetrwa wszystko a milosc, ktora na co dzien im towarzyszy, sprawia, ze chce sie zyc, dzialac, ot co - dodaje skrzydel.

powiedz, ZNASZ takie przykłady? czy tylko naoglądałeś się bajek disneya?

pewnie oboje mają już demencje straczą :-P to dlatego i w takim wieku już bardziej sie opiekują sobą jak jedno ma aizkhelmera i zacznie mazać kupą po ścianach to drugie je ogranie.

Nie znam, bo ludzie, ktorych "znam" nie kontroluja wlasnego zycia, nie potrafia dokonywac odpowiednich wyborow i nie maja zielonego pojecia na czym zycie polega. A nie zawsze trzeba miec na uwadze wlasne dobro, jesli jest sie w zwiazku to liczy sie wspolnota, a nie jednostka.

ahaha no własnie! a księżulek na to przytakuje bo sam jest facetem! solidarność jąder

Gość hm............................
Znam, teraz przychodzą mi do głowy tylko 4... ale jak pomyślę dłużej to pewnie więcej:)

Gość ladaco po mutacji
cze awe

Gość where is clitoris
znam :-P moje

SERIO? takie w którym nadal są w sobie zakochany on wciąż się o nią stara i sypiają ze sobą a seks trwa dłużej niż sekunde?

Gość ladaco po mutacji
znów bo mi pomarańczowe ladaco zablokowali:D

Gość tennikala
Nie znam! Nie ma szczęsliwych małżenstw... Ani moi rodzice nie byli ze soba szczesliwi, ani moi dziadkowie, ciotki i wujkowie już po rozwodach, siostra juz po rozwodzie, mi sypie się dlugoletni związek....:-( Tragedia, nie wiem po co ludzie biora sluby:-(

Tak. Właśnie takie .Aż miło na nich popatrzeć :) Ladaco - znów narozrabiałeś;)

Gość karolynnnka
znam jedno:) ok 50tki oboje,sa ze soba ponad 20 lat,sex mega nadal,swietnie sie dogadują etc.. jedyny mankament słabo u nich z kasą

z tobą :-D slownik: szczęśliwe małżeństwo- związek z masą dorbego seksu, pożądaniem, dziećmi i wspólnym mieszkaniem i OBRĄCZKĄ

Gość tennikala
A jedno malżenstwo które wydawało mi się za idealne to okazało się ze kobieta puszczała sie na lewo i prawo i w koncu też się posypało po 15 latach małżenstwa. Nie ma czegos takiego jak miłość az po grób. Nie da się stworzyc udanego związku dwojga ludzi. Zycie polega na ciągłym użeraniu sie ze sobą i udawaniu:-(

tennikala bo jest pogląd ŻE KAŻDY MUSI i potem ludzie po 30 wpadają w panike i biorą pierwszego lepszego

Gość njkfher
znam. moi rodzice :D

aja znam dużo szczęśliwych małżeństw, tzn. kłócą się czasem ostro a potem kochają znów, albo odchdozą wracają może wg was to nie jest szczęśliwe małżeństwo ale jak są razem to jest git XD mnie się wydaje że kupie ludzi jest ze sobą dobrze

Może być związek na całe życie . Tylko trzeba dobrze wybrać , umieć iść na kompromisy , dbać i szanować swoją partnerkę / partnera i cieszyć się z tego ,że los sprawił ,że się spotkali. Brzmi idealnie ? Być może ? :)

prawda jest taka że tylko ONI znają prawde moi starzy tez BEZ PRZERWY udawali że wszystko jest zajebiście jak się rozwiedli wszyscy mówili- boże takie świetne małżeństwo... ojciec miał romans 6 lat :-)

Nie każdy potrafi udawać .Ja nie umiem .A Twój ojciec ( sorry) jest żałosny :(

Dużo! Moi pradziadkowie żyli ze sobą bardzo długo i szczęśliwie... Paru wujków ma szczęśliwe małżeństwa juz przeciętnie od 15-20 lat. Właściwie wszyscy z rodziny mojego ojca mają szczęśliwe małżeństwo.

Gość tennikala
A ja powiem wam tak.... Jestem pewna że gdyby nie to że małżęnstwa mają dzieci, kredyty i wspólne zobowiązania to byłoby 90 % rozwodów! Jestem przekonana ze ludzie staraja się jakos ze soba wytrzymywać bo: - trzeba wychowac dzieci - facet boi sie odejsc bo żona zakaże widywac się z dziećmi - kredyty - wspólny dom ( nie ma gdzie się pozbyć małżonka w razie rozwodu) Takie jest smutne nasze zycie niestety....:-(