Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wole czarna sukienke

małżeństwo? znacie jakieś SZCZĘŚLIWE małżeństwo?

Polecane posty

Gość Pierdolenie, drażni tylko
Życie nie składa się z samych przyjemności, a natura nie lubi próżni. My kiedyś też zabieraliśmy czas naszym rodzicom i dzięki temu dziś sami, możemy cieszyć się życiem. Zresztą dziecko się samo na świat nie powołuje, więc jak można je za to wyzywać, że wymaga opieki i czasu, ponieważ jest bezbronne? Ale jak tam chcesz.

Gość ale wy glupie jestescie i obse
czarna sukienko - ale nie mierz innych swoja miarą. mi spokój daje szczescie a tobie nie. i nie mowie o nudzie w sypialni, tylko cenie to, ze nie musze juz sie bac, czy on mnie chce, czy nie - mamy wyjasnione pewne sprawy i jest ok - zyjemy razem i nam swietnie. jestesmy dla siebie oparciem, mamy w sobie bezpieczenstwo - co by sie nie dzialo w swiecie, jestesmy dla siebie zawsze takim bezpiecznym miescem, bez problemow

Gość wole czarną sukienke
koorva, nie bij! zaraz sie tu zbiegną wszystkie "szcześliwe mężatki" i mi dadzą w ryj, o ty niedobra niemężatko bo MOJE małżeństwo jest szczęsliwe! takie rozmowy to ja w piaskownicy prowadziłam

Ale ja cały czas odczuwam ten dreszczyk. Uważam męża za wcielenie seksu i czasem jak wraca z treningu mam ochotę go zgwałcić w progu :classic_cool:. Już nie będę mówić bo robię na co dzień, ale na pewno moje pożycie wybiega daleko poza sypialnię i jedną pozycję :). Także da się.

dziecko sie nie powołuje samo na swiatm dobrze że wiesz :-P wiec mówie tylko że nie będę JA go powoływać za wcześnie i niszczyć sobie życie ok, każdy lubi co lubi. o gustach sie nie dyskutuje.

Nie ma sensu dyskutować z frustratami. Mogła z tego wyjść ciekawa i pouczająca dyskusja, jak zwykle musi wyjść szambo. Zmywam się[ czesc]

no, pierdolenie, ok. ale NIE MACIE JESZCZE DZIECI- haczyk ale powiedz- ILE JEST TAKICH MAŁŻEŃSTW? ps- tak w ogole gdzie poznalas takiego boga seksu?

frustratką bym była jakbym jednak wyszła za mąż. teraz to na szczęście zwykłe chwilowe wkurwienie na tą OBŁUDE. i tyle

Gość lhooq
wole czarną sukienkę jest strasznie sfrustrowana. wez sie dziewczyno za coś zabierz, dom posprzataj, pobiegaj zamiast wylewać swoje niedowartościowanie na kafeterii. aż żal czytać.

Gość lhooq
o, ktoś mnie juz uprzedził. ;)

Gość lhooq
czyzby Cie ktoś kiedyś pięknie kopnął w tą sfrustrowaną d*upę? :)

może i tak. denerwuje mnie że wszyscy mnie naciskają na pieprzoną obrączke jak JA NIE CHCE! ale wszyscy jak zwykle lepiej wiedzą jak JA mam żyć.

"może i tak"- to o frustracji nie o dupie w dupe kopnęłam ja, bo się nie zgadzam na bycie legalnym niewolnikiem i tyle.

Gość upsssssssssss
gt

Gość gość
są ja znam szcześliwie małżeńtwo, i sam cchciałbym takie stworzyć wieć są, a to co zle widac najbardziej wiec mysli sie ze takich nie ma

Gość gość
Po co odpowiadasz na temat z 2011 roku ?

Gość gość
Skąd wiecie, że to szczęśliwe małżeństwa? Bo wam tak mówią czy się za rączki trzymają i obejmują? A w domu po cichu leją się i zdradzają. Oto tajemnica udanych małżeństw czyli udawanie.