Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś z szafy

Wszyscy faceci to dzieci

Polecane posty

Gość coś z szafy
facet szczerze odpowiada, całkiem niesłusznie zarzucasz mi egoizm, jak tylko znajdę "zdechłego psa na ulicy" podzielę się nim z Tobą :) Jeszcze tylko dodam, że ten temat założyłam z przekory :). Ja bardzo lubię w mężczyznach tych małych chłopców ze swoimi zainteresowaniami, zabawkami...:) to jest urocze, jestem wyrozumiała dla ich zdziecinnienia

Gość Misiowa Ewunia
Ja uważam, że każdy powinien mieć swój mały świat, taką odskocznię od codzienności, od siebie wzajemnie też. Każdy tj. mężczyzna i kobieta. Mój miś uwielbia piłkę. Ogląda mecze, ja mam wtedy czas dla siebie i biegam na aerobik lub zajmuję się innymi rzeczami. :) Cenię go. Za jego pasje i nie tylko. On ceni mnie. :) O to chyba chodzi. :) Nie mam nawet nic przeciwko wszystkim gadżetom, które miś znosi do domu: mamy pendrajwy z piłką, ręczniki piłkarskie, podkładki pod szklanki z maskotkami Euro... na zajączka miś dostanie do kompletu jeszcze to: http://mrjoygadzety.blogspot.com/2012/04/spot-ball.html :) Już widzę, jak się cieszy! :)

Gość gość
To raczej dojrzale kobiety biora sobie za meza jakiegos dziecinnego faceta. I sie zala. Ja np. Jestem dziecinna babka mam 23 lata, a nadal mam jakies glupie irracjonalne marzenia, wygkupiam sie, mam idoli swoich i obwieszam pokoj plakatami a juz mi cgyba nie wypada, nie umiem sprzatac ani gotowac, jem co popadnie, chodze na rolki na basen . Zyje jak dziecko. Ciagle pozyczam kase od rodzicow. Nie mam wiele ale zyje skromnie. Nie mam ochoty na dzieci ani na legalizacje zwiazku. Nie czuje sie dorosla . Czuje sie jak dziecko moich rodzicow. Tak jest. Nie wiem kiedy dorosne. Po 30??? Kiedy bede miec dzieci.po 40?,?? Przeraza mnie to. Jednak tak lubie mlodosc ze nie mam ichoty na zadna odpowiedzialnsc. Coz poradzic. He he