Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emanuelwawa

dlaczego tak trudno mi to zrobic???

Polecane posty

Gość Alicja 000
Puławy, ale tylko chwilowo, aktualnie studiuję w Wielkiej Brytanii :)

Gość 17:15
no to próbuj dalej, w końcu trafisz na wartą siebie dziewczynę. Mój kolega walczył o swój ideał bardzo długo, ona nie była co do niego przekonana, nic mu nie obiecywała itd. ale on się nie poddawał, zabiegał o nią tak długo aż doceniła kogo ma w pobliżu i aktualnie są zaręczeni, z tym że ona raczej jest typem takiej typowej księżniczki, grunt że chłopak osiągnął swój cel (zaznaczę że wizualnie na początku został przez nią skreślony)

Ha, nie wiem jak jest z autorem..ale ja mam uraz do facetów bo wybieram złych i takich..hmm.. mało przejrzystych. Z nim pewnie jest podobnie - widząc po tym jak się kąsamy tu. On szuka mojego przeciwieństwa (tak mu się wydaje, bo ma dość takich jak ja) Ja szukam jego przeciwieństwa.. czyli bez takich baśni..

Jasssne, że siebie BARDZO lubię i doceniam.. Jestem niezwykle dobra i cierpliwa osoba z natury. Denerwuje mnie jedynie takie biadolenie, że olaboga nie ma dobrych dziewczyn - sa, tylko je skreslasz ... Może podświadomie.. może celowo... No i mam uraz. Do takich TYPKÓW:P

Gość Ależ...
Idę robić kolację, nic tu po mnie..:(

Gość emanuelwawa
oczywiscie, ze wyglad jest wazny. pisze o wygladzie glownie przeciez :D i opisuje go wlasnie, ze mam dosc sztucznych kobiet. kazdy wie chyba, kto to jest naturalna kobieta:) no:) uwierzcie mi, ze wole naturalny zapach kobiety, chocby ten calodniowy, od tych wszystkich perfum i wod toaletowych!!! nawdychalem sie tego juz dosc!! wiecie, ze moje byle perfumowaly sie nawet przed spaniem, po kapieli????? pytalem "kochanie, czego Ty uzylas w kapieli?' a ona udaje, ze nie wie o co chodzi i to jej naturalny zapach ;D

Gość fufla
może poszukaj takiej dziewczyny uprawiając swoje sporty? Co tam ćwiczysz? Tenis, rower?

Gość emanuelwawa
Nadia sa naturalne dziewczyny, tylko ze mam PECHA i nie moge takiej spotkac, naturalnej, WOLNEJ, chetniej mnie blizej poznac.... tak czasem bywa, ale wierze ze niedlugo taka spotkam:) a jak bedzie miec dluugie wlosy i nosic warkocze to juz padne do stop:)

Gość emanuelwawa
fufla jezdze na rowerze, baaaaardzo duzo..czesto z moja paczka znajomych, a jak mowilem...choc bardzo lubie moim przyjaciol i znajomych, sa wsrod nich kobiety, ktorych wlasnie unikam - jako partnerem na zycia na zawsze. bo ja takiej juz szukam - zony. w sumie nie musi miec nawet studiow, ale chcialbym aby byla ambitna i madra.

Gość 17:15
mi też udało się spotkać swój ideał: miły, spokojny, wartościowy chłopak oczarował mnie w mgnieniu oka i tak już trwamy 5 lat. Myślę że i ty znajdziesz swoją połówkę bo normalne dziewczyny doceniają właśnie takich facetów.

Ja też mam PECHA i tacy jak Ty okazują się właśnie największymi draniami:P hahaha ja uwielbiam warkocz kłos..no i inne upięcia... włoski mam do pasa:) I też lubię dziewczyny z długimi włosami. A faceci najlepiej łysi:D

Gość emanuelwawa
Nadia hoduj wlosy, faceci uwielbieja kiedy sa dlugie. nie wiem, czy jestes draniem, jak sie objawia taki stan rzeczy? :D nikt mnie tak nie nazwal jeszcze, mam nadzieje, ze nikt kogos znam, tak o mnie nie mysli.

Musisz zrobić coś, aby właśnie wybrać sobie taką dobrą dziewczynę. Nie daj się zwieść swojej podświadomości - która najwyraźniej złe decyzje podejmuje:P Poszukaj może właśnie takich uprawiających sport.. może spacer nad brzegiem Wisły w parkach? Wiem, że dobre dziewczyny i spokojne wybierają nieco inne miejsca nizeli knajpy i dyskoteki. Ja osobiście właśnie rower preferuję.. biegi i kajaki:)

Gość emanuelwawa
moj najblizszy cel - kolezanka (jeszcze nie, bo nie znamy sie;p) z pracy. jutro wracam do pracy i....podejde do niej:) chyba nie moge doczekac sie jutra! :)

Ładne gadki szmatki, a potem z tego wychodzi .... szydło z worka, że tak powiem:P Nooo obowiązkowo zapuszczam:) Szczerze mówiąc, moje kudełki najlepiej prezentują sie gdy są długie... Bo jak krótkie to sterczą na wszystkie strony i są nie do ujarzmienia:P Ja juz trace nadzieję, że znajdę dobrego faceta.. Tzn. niby takiego poznałam..ale nie ma dla mnie czasu, nie angażuje mnie w swoje życie.. jestem tylko rozrywką.. a mi to nie pasuje . Docenia mnie, jednak nie do końca właśnie. Dlatego mam silne postanowienie postawić w najbliższym czasie na swój osobisty rozwój:D Jako singielka:P

Naprawdę uważasz mnie za jadowitą?:( Oj, chyba ja taka jadowita jak Ty drań:D:D:D No atakuj, byleby tym razem to był dobry cel..:)

Ale mnie ubawiliście z tymi włosami. Mam już 23 lata a czasami chodzę do pracy w dwóch warkoczach - nabawiłam się przez to przezwiska Pocahontas:) Aha i autorze ja należe do tych kobiet naturalnych, jedynym mankamentem jest to że farbuje swoje włosy bo zaczełam siwieć:) I nie uważam żeby meżczyźni byli zachwyceni kobietami naturalnymi i krąglejszymi - sama taka jestem.

Gość emanuelwawa
Nadia no nie, dla mnie zwiazek to angazowanie sie w zycie drugiej osoby i wzajemnie, moje wszystkie dziewczyny poznaly moich rodzicow i obie babcie ;D mimo, ze wiedzialem ze raczej kazda kolejno nie bedzie moja zona. ale dopiero po pewnym czasie trwania zwiazku to rozumialem. nie wiem kogo szukasz, ale jak tylko teraz Ci cos nie pasuje w zwiazku, to zrob cos z tym, bez sensu to. zalezy tez, ile masz lat

Gość fufla
chodziło mi o to żebyś znalazł sobie dziewczynę spoza twojego kręgu znajomych, np przy okazji uprawiania jakiegos sportu. Może (raczej na pewno) są w wawie jakieś kluby rowerowe-zapisz się, tam na pewno będzie jakaś naturalna laska.

:) Ja jestem naturalna... I właśnie też nie zauważyłam takiej zależności. Abyście doceniali kobiety naturalne. Niby deklarujecie, że takie preferujecie...Ale dobre dziewczyny naprawdę mają pod górkę;/ Dobre i często ładne na dodatek.

Gość emanuelwawa
Patrycjo dwa warkocze?? toz to fetysz dla mnie :P jestes z Warszawy?? :P hehe moze mezczyzni w Twoim otoczeniu nie dorosli do poszukiwania powaznej dziewczyny, nie wiem, nie oceniam, tylko moge mowic za siebie:) kraglejsze kobietki tez sa ok :) w ogole nie mam wymagan co do wagi, kobieta musi miec to "cos" i tyle... kraglejsze tez mi sie podobaja, oczywscie w granicach rozsadku tzn powiedzmy zeby nie przekraczaly 70 kg, bo to juz troche niefajne dla kobiety:)

"Nadia! Ja jestem naturalna... I właśnie też nie zauważyłam takiej zależności. Abyście doceniali kobiety naturalne. Niby deklarujecie, że takie preferujecie...Ale dobre dziewczyny naprawdę mają pod górkę;/ Dobre i często ładne na dodatek." Totalnie popieram twoją wypowiedź Nadio :)

Gość emanuelwawa
fufla to jest jakas mysl! w sumie zawsze sie umawialem z moich kregiem znajomych, ze tak to nazwe... pomysle, pomysle...:)

Mam 20 lat. Jestem młodziutka... Kocham... Jednak brakuje mi od tej drugiej osoby krzty zaangazowania.. Próbuję coś z tym zrobić, jednak..hmmm to daremne w tym przypadku. Nie da się uprosic kogoś o więcej czasu, jesli on faktycznie go PODOBNO nie ma.. Taki styl zycia i nic się nie poradzi.. W ogóle zamotane..

Gość emanuelwawa
Nadia no to....coz moge powiedziec, jedynie to, ze wlasnie, facet musi dorosnac do naturalnej kobiety, sam wiem, ze jak bylem szczylem i mialem 18 lat, rajcowaly mnie babki z playboya, jak kazdego napalonego chlopca, ktory mysli ze tak wyglada kobieta w realu :P teraz kreci mnie co innego i chce, byc tak zostalo:) czekajcie dziewczyny az sie doczekacie na fana waszej urody.

Ja też noszę dwa warkocze!!!!!!!!!!:D Haha, dziewczyna na randkę z Tobą powinna przychodzić tylko w takiej fryzurze:D

Gość emanuelwawa
Nadia 20 lat, bedziesz jeszcze w niejednym zwiazku, a jesli Ci w tym zle i jak uwazasz o sobie - jestes idealem ;) - to dlugo sama nie bedziesz:)

Pati, podpisuje się pod twoim podpisaniem się pod tym co ja napisałam:D emanuel, super.. Oby więcej takich oświeconych :D Nie wierzę, że nie możesz takiej dziewczyny znaleźć jak piszesz...bo według mnie takich jest wiecej... ale nie przyciagają one waszej uwagi..