Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emanuelwawa

dlaczego tak trudno mi to zrobic???

Polecane posty

Właśnie, facet jest bardzo fajny.. I pisze podobnie do Ciebie bardzo.. Ma świetne podejście.. Tylko mnie w swoim życiu ma za mało:( Nie ma dla mnie miejsca w jego napiętego grafiku:(

Gość emanuelwawa
Nadia ja tez nie wiem, gdzie ona sa hehe. tak to jest, jak czegos/kogos szukasz, nie ma:) jak szukalem teraz na wyjazd wakacyjny KROTKICH PRZEWIEWNYCH MESKICH SPODENEK, kolor obojetny, to byly same obcisle, albo dlugie i to w dodatku czarne :) eh..zycie:)

Gość emanuelwawa
Nadia jakbym byl kobieta, na Twoim miejscu, od razu kopnalbym takiego w zad , ze sie tak wyraze :) Patrycjo pisalas skad jestes, czy przeoczylem?:) masz 23 lata?:)

Jeśli mam być szczera jestem dość wysoka 174 cm wzrostu a ważę obecnie 82kg, więc raczej nie wchodzę w twoje gusta i jestem z południa Polski:). Z wielu powodów sporo schudłam przez ostatni rok. Ale w tym "fetyszu warkoczowym" coś jest:). Znam kilku panów mających podobny problem - może założycie jakąś grupę wsparcia:) :P

Gość emanuelwawa
Patrycjo haha, warkocze sa faaaajne, mozna za nie ciagnac...:) nie uogolniam wagi, pisalem, ze nie lubie grubych kobiet (no dobra, kto lubi?) , wazne jak wygladasz, mozesz wygladac fajnie, bo jestes wysoka.

Nie kopnę w zad...bo boję się być sama.. Zresztą mam jednak nadzieję, że coś z tego CUDEM wyjdzie fajnego. Może powinnam zacząć więcej wymagać? Ja ważę 62kg i mam 173.. ale mnie nikt o to nie pyta:D Kolega lubi krągłości...więc kto wie;)

Ciągnąc za warkocze.... żebym ja Ciebie za coś nie pociągnęła;DDDDDDD Pzdr:D

Gość ddfdfdfdfsdsd
strasznie obludny dwulicowy koles. wyruchal juz tyle kobiet, z ktorymi nie chcial sie zenic, mial je tylko do ruchania, i to pewnie tych kobiet "zrobionych", a teraz ma 28 lat i szuka naturalnej a moze jeszcze dziewicy? co za obluda. strasznie smieszy mnie ten temat, tego dziwkarza, ktory robi z siebie porzadnego kolesia co szuka żony. czemu nie ozeniles sie 5 lat z dziewczyną z ktora wtedy sypiales? smieszne i obrzydliwe

Gość bo ja wiem
"jak facet widzi taka wystylizowana lale, od razu mysli ile ona spedza czasu przed lustrem i ile kasy wydaje na siebie i musi byc taka "oh i ah", a jak widzi naturalna prosta (ale z z klasa) ubrana dziewczyne od razu wzrok sie zatrzyma" Uwierz mi: ubranie się prosto, naturalnie, ale z klasą - to dopiero jest kupa kasy :D

Gość emanuelwawa
Nadia to chyba raczej jestes szczupla, niz kragla :P jak mozna bac sie byc samemu? pisalas, ze tak bardzo siebie lubic i doceniasz, wiec to chyba jasne, ze byloby Ci dobrze samej. samej - pod wzgledem zwiazku. lepiej byc samemu, niz z kims na sile, kto MOZE sie zmieni, MOZE Cie pokocha, MOZE bedzie Twoj...

Gość emanuelwawa
Bo ja wiem z klasa mialem na mysli ze nie odblaskowo i jakos tandetnie...nie wiem...brzuch na wierzchu, czy wystajace stringi? nie patrze na metki ciuchow.

Autorze dziękuje za miłe słowa:). Zagadaj do tej koleżanki z pracy i napisz jak poszło:). Nie masz nic do stracenia a możesz tylko zyskać. Tylko nie mów jej o swoim fetyszu - to mogło by ją wystraszyć :):P

Gość emanuelwawa
ddfdfdfdfsdsd a moze to te dziewczyny mnie wyruchaly , co? :D haha, nie, nie szukam dziewicy :D

MOŻE.... może i tak, może nie... Może jestem tylko przystankiem.. może początkiem drogi.. Sama na to pozwalam... Zależy mi na nim, zadużyłam się.. może z wiekiem zmądrzeje.. może poznam kogos kto mi się w 100% odda.. Na pewno nie będę opłakiwała go do końca życia:) Mam zamiar coś zrobić z ta sytuacją..

Gość emanuelwawa
Patrycjo a zebyscie wiedzialy, ze napisze jak mi poszlo:) ja tam jestes optymista :P

W takim razie życzę powodzenia i będę trzymać kciuki :). Ps. Jestem okropnie wielką optymistką i uważam że ci się uda:P :)

Gość Sekret89
Hehe, ja też mam długie włosy. Warkocza nie noszę, ale zawsze można to zmienić. I jestem malutka..:P

Gość Sekret89
Zawsze możemy wprowadzić nowy trend..:)

Gość emanuelwawa
do wszystkich :D tak, ma dlugie wlosy, prawie czarne. nie nosi warkoczy haha, ale przeciez to nie wymog;p kazdy cos lubi bardziej a cos mniej:)

Gość pork
ktoś tu ma pedofilskie ciągoty

Gość emanuelwawa
hehe, o ile okaze sie, ze jest zainteresowana spotkaniem;)

Opytaj czy wolna i do dzieła. Jeśli się nie uda na pewno pojawi się jakaś inna na Twojej drodze:)

Ciekawie sie czytalo. Pomyslec , ze sa jeszcze troche normalni faceci. Ja tez nie cierpie tych wszystkich dodatkow , o ktorych pisal autor. Sama jestem kobietka (35) i ma luzny styl. Jestem soba i jak najbardziej naturalna. Nie dbam o stanie przed lustrem a nadmierne dbanie o swoj wyglad to dla mnie choroba. Powodzenia autorze....

Gość Sekret89
Jeśli nie wyjdzie z koleżanką z pacy, to ja jestem chętna..:) Myślę, że po części pasuję do tego co tu pisałeś.. A tak na marginesie, to życzę powodzenia. Z tego co tu czytam, myślę że jesteś facetem, który pisze prawdę i naprawdę zasługuje na super kobietkę..

Gość emanuelwawa
dzien dobry:) jako ze po urlopie mialem nawal pracy, nie miales okazji usiasc spokojnie przed komputerem i naopisac co i jak :P sam nie wiem dlaczego pisze na kobiecym forum, ale mam ochote sie wywnetrzyc :) na drugi dzien w pracy, owej "kolezanki" nie bylo. byla za to w kolejnym:) po pracy widzialem jak szla na przystanek autobusowy - podbieglem lekko i zagadalem cos w stylu "hej, samochod zachorowal?" i usmiechnalem sie;p chyba sie jej spodobalo bo odwzajemnila usmiech i odparla ze sprzedala i jest na kupnie nowego. pomyslalem - genialnie! - oby nie miala nikogo kto by mogl jej w tym pomoc, bo ja bym byl chetny. pogadalismy chwile na tym przystanku, po czym zaproponowalem ze przeciez ja moge podwiezc. o dziwo - zgodzila sie! okazala sie strasznie fajna kobietka, taka... pociagajaca w rozmowie. droga do domu trwala jakies pol godziny. pozegnalem sie i ....na drugi dzien spedzilismy razem przerwe na obiad w kawiarni niedaleko miejsca pracy. wiem juz, ze jest wolna od niedawna... aczkolwiek nie jestem pewien, jak ona mnie traktuje. wydaje mi sie, ze rowniez jej sie wizualnie podobam (ona mnie BARDZO) . ona wlasnie od dzis poszla na urlop. mowila mi, ze pierwszy tydzien spedza w miescie, drugi - wyjedza na mazury z jakas kolezanka. i teraz mam ochote odewac sie do niej i zaprosic na kolacje dzisiaj.... sadzicie, ze to dobry pomysl?