Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emanuelwawa

dlaczego tak trudno mi to zrobic???

Polecane posty

Gość fufla
zadziwiające ze facet jest przed trzydziestką a jedyne o czym mówi to wygląd przyszłej partnerki. Nie pomyślałeś że laska która nie chce cie przytulić bo jej się włosy zburzą ma porąbany charakter (!) a nie wygląd? Jak można skreślić człowieka w ogóle go nie znając tylko dlatego że zaczął się opisywać od zarobków?

Gość emanuelwawa
moja przyszla zona powinna byc przede wszystkim wierna, lubiaca dzieci , lubiaca spedzac czas na lonie natury, zeby nie gnic przed telewizorem calymi dniami, nie lubie zbyt glosnych imprezowych kobiet, wolalbym aby byla spokojna , wyrozumiała, lubiaca wspolnie gotowac...im wiecej rzeczy wspolnie, tym lepiej:) chcialbym aby dbala o mnie, a ja o nia.

Gość 17:15
te kobiety ze zdjęć wrzuconych przez Ciebie też mają makijaż, a ta blondynka ma farbowane włosy. Ale oczywiście perfekcyjnie wykonany makijaż nie rzuca się aż tak w oczy, sprawia wrażenie jakby go nie było:)

Gość Ależ...
Ja odpowiadam Twojemu typowi, tylko niestety nie zgadza się przedział wiekowy.. Jestem za stara.:P Nie, no żartowałam...

Fiku mikuu - > przecież Niewiniątko pisze, że nie wymaga nic prócz naturalności.. najwyraźniej może być każda .. Byleby Wielmoznemu odpowiadała..

Gość Alicja 000
Ty szukasz takiej kobiety, a ja takiego mężczyzny. Bez żelu na twarzy, szpanerskich okularów i tych wszystkich zbędnych dodatków.... Szukam faceta dojrzałego do stworzenia stabilnego, trwałego związku. Chcę by był dobrze wychowany, szczery, opiekuńczy, inteligentny i zaradny. Chcę by był wykształcony i... tak, chcę żeby dużo zarabiał, jeździł dobrym samochodem i prowadził dostatnie życie. Dlaczego? Nie dlatego by to samo zapewnił mi, ale dlatego, że ja sama zapewniam to sobie i chcę by on był na tym samym poziomie. Szukam partnera - przyjaciela. Czy znajdę? Nie wiem. Ja oferuję wszystko to, czego wymagam.

Gość emanuelwawa
czemu jestescie takie jadowite? troche tak same nie wiecie czego chcecie kobiety... wszystko wam nie pasuje. jakbym napisal ze chce kogos na imprezy to byscie sie darly ze taki jestem stary a tylko o imprezach mysle :D cokolwiek sie nie napisze, to wam zle jest. ale spoko , przywyklem juz:) nie szukam potulanej gaski:) wiem, czego chce.

Ech... to juz nie te czasy stary, że kobiety lecą na takie rewelacje... Ale mi przypominasz mojego byłego:( może to Ty, co?:D

Gość emanuelwawa
hehe eh dziewczyny...potraficie czytac? ja nie jestem slepy. wiem,ze one maja makijaz:) tylko taki, ktory nie rzuca sie w oczy. Nadia - Ty jestes taka jadowita kobieta, ktorych wlasnie unikam. szczekasz jak piesek na lancuchu, a nie masz o co:) ze dam takie porownanie. jestes taka glosna, typowa dziewczyna, dobra na przelotny zwiazek, nie na zone.

To się umówcie. Ja jestem pasująca do twojego opisu, co z tego jak wiem co za tym wszystkim się kryje.. :D

szukasz normalnej dziewczyny, takich moim zdaniem jest o wiele więcej niż tzw."lampucer", więc masz szerokie pola działania również w realu, nie wiem w czym problem, może w tym że skromna, kulturalna, spokojna dziewczyna czeka zazwyczaj na pierwszy krok ze strony faceta.

Gość Ależ...
Ja będę Twoją żoną..!:)

Gość emanuelwawa
Alicja, no dokladnie,w koncu ktos, kto idelanie ujal czego szukam. tez chce kobiety ktora cos chce osiagnac w zyciu, amibitnej - a nie tak jak pisale wyzej - gapiacej sie w telewizor i oczekujacej na cud z nieba. chce sie nie opiekowac i ja kochac, i byc kochanym. chce zeby byl madra ale skromna. moze akurat ta nowa kolezanka z pracy da sie zaprosic na kawe, o ile jest wolna, wyglada na bardzo fajna kobietke.

Nie, nie jestem jadowita ani szczekająca;D Po prostu za dobrze znam życie i do naiwnego spojrzenia na relacje damsko-męskie mi daleko:) Jestem idealna, taka jak opisujesz.. Bardzo skromna do tego:) Szarej myszki, która pod miotłe zagonisz szukasz?:) To racja - to na pewno nie ja:D

Gość Nadia! dziewczyno
Ciebie to chyba ktoś strasznie skrzywdził. Nie rozumiem czegoś się na tego autora tak uwzięła?!

Gość emanuelwawa
nadia , mysl sobie co chcesz, ja Cie nie chce:)

Gość emanuelwawa
a gdzie ja napisalem ze szukam szarej myszy? bo kobieta lubiaca dzieci, to szara mysza? kobieta ktora lubi wpsolnie gotowaz ze mna i uprawiac sporty na powietrzu to szara mysza? eh..Nadia... :)

dlatego powinieneś się odważyć i spróbować z tą koleżanką z pracy na początek, nawet gdyby odmówiła to jeśli ma wskazane wyżej przez Ciebie cechy nie urazi Cię zbyt mocno.

Ona napisała czego ONA szuka. Uważam, że powinniście się umówić i sprowadzić na ziemię swoje wybujałe fantazje o sobie nawzajem:) Dobra... jestem jadowita...ale umiem byc też słodka:) I dla swojego mężczyzny jestem taką słodko-kwaśną nagrodą:D Z tym, że Trafiam na nie takich..w sumie to dopiero dwóch..

Gość Ależ...
Ohh dziewczyny, wszystko widzicie w czarnych kolorach. Jak się nie spróbuje, to się nie będzie wiedziało. Nie można z góry zakładać jaki kto jest i jak to będzie z nim w związku. Każdy człowiek jest inny..

Gość emanuelwawa
17 :15 tak dokladnie, kobiety czekaja na pierwszy krok, ale ja je robie, bo jak pisalem na szczescie mam taki chakrakter, ze nie raza mnie porazki i zawsze probuje kogos poznac nowego. czemu nie spotykam naturalnych dziewczyn? nie wiem. w gronie przyjaciol, owszem, sa singielki, ale takie typy, z ktorymi juz bylem wczesniej w zwizkach, i choc bardzo atrakcyjne, zadbane (az nadto) , nie pasuja mi. jedna niedawno wszczepila sobie (czy jako tak, nie znam sie) botoks w dolna warge....wyglada okropnie!!! nie chce takiej kobiety...

Gość Alicja 000
Ja daję sobie spokój, jak się zjawi taki 'ideał' w moim życiu to będę najszczęśliwszą kobietą na ziemi. Jak nie - jakoś sobie zorganizuję życie :) Pozdrawiam.

Takich kobiet o jakich szanowny pisze jest mnóstwo... Jak ktos wyżej napisał, o wiele więcej niz tych tipsiar. Także, również nie wiem gdzie widzicie problem. To WY z natury jesteście zdradliwi i oszukańczy:P i to z wami jest problem:P

Gość emanuelwawa
Nadia to nie pisz, ze jestes idealem, bo ja mam juz fosc jadowitych kobiet, jakichs gierek, czy slodko kwasnych charakterkow. chce prosta kobieta - prosta, czyli taka ktora ma w nosie jakiekolwiek zlosliwoscia i udawanie. jasne, w zwiazku sa klotnie i nie zawsze sielanka, ale jak dziewczyna ma oglnie fajny chakrakter, to klotnia jest calkiem inna niz z taka jadowita bestyjka, ktora moze zrobic pieklo z zycia.

A Ty nie masz przypadkiem ADAM na imię ? :D Jak tak, to wszystko jasne:)

Jestem ideałem:) I mogę to powtarzać dowolna ilość razy:) Szukaj, szukaj... powodzenia..

Gość emanuelwawa
Alicja 000 ja rowniez ma nadzieje, ze spotkam taka kobietke. skad jestes?:) z tego co piszesz, wydajesz sie byc taka ....fajna:) tak po prostu:) Nadia wlasnie - fajnie, ze wrzucasz do jegno wora facetow, wszyscy sa oszukanczy i zdradliwi. taaaa...powodzenia. i nie, nie mam na imie Adam, mam na imie Robert:)

Gość emanuelwawa
Nadia wazne, aby siebie lubic, ciesze sie, ze Tobie sie to udaje:) nie ma na swiecie nikogo idealnego, i kazdy normalny czlowiek o tym wie:) fiku miku ale gdzie napisales, ze szukam potulnej? hm? nie, nikt mnie nie zranil