Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emanuelwawa

dlaczego tak trudno mi to zrobic???

Polecane posty

Gość i klapa...:(
ależ się najeżyłeś.. i mi tu nie "paniuj" kochany, bo to strasznie jest irytujące. Po prostu odrzuca mnie od facetów, którzy swoje jestestwo rozpoczynają od określenia statusu materialnego. Nic poza tym. I widzisz - może jestem jakaś dziwna, ale nie obgaduję z koleżankami facetów ani nawet innych panienek. To znaczy one obgadują, ale ja się w to nie mieszam. Kiedyś za przeproszeniem jechałam dupę z góry na dół i wydawało mi się, że to jest ok, ale kilka razy się nacięłam. I na chwilę obecną, wierz mi lub nie, nie narywam się z innych ludzi, choćby to był koleś w sandałach i skarpetach z garfieldem lub laska, która zatrzasnęła się w solarium a kieckę porwała jej kosiarka. Więc sam widzisz chłopczyku, że odbiegam od przyjętych przez Ciebie standardów, za to Ty robisz wszystko, by nie odbiegać zbytnio od ogólnie przyjętych kanonów :)

jestem z lublina, ale zajęta. dowiedz się coś o tej, o której piszesz i... atakuj! a nóż, widelec :D. ty jesteś z wwy?

Gość emanuelwawa
tak, ja jestem z warszawy. eeee to jak zajeta, to nie bedziesz mna zainteresowana:)

poza tym mimo wszystko zastawia mnie czy naprawdę byłbyś w stanie być z kimś kto wygląda naturalnie... ubieram i maluję się normalnie bez zbędnych ekstrawagancji (nie mam potrzeby zwracać na siebie uwagę wyglądem), tak jak pisałeś żadnych tipsów (moje naturalne są całkiem ok), dziwnych fryzur i kolorów na włosach (delikatne pasemka), wysokich szpilek nie noszę, bo nie lubię i mi nie wolno (zakaz od ortopedy, max 5cm). futerka, panterki i cekiny zdecydowanie odpadają. solarium 2x w roku na "wielkie wyjście" (ale delikatnie). torebek mam 2, butów... no cóż.. .trochę więcej, ale nie mam bzika na tym punkcie... poza tym nie na widzę zakupów! jesteś w stanie mieć obok siebie taką kobietę? aha i najważniejsze: kasą mi nie zaszpanujesz, wręcz odwrotnie. mam swoje mieszkanie i sponsora nie szukam.

Gość emanuelwawa
hehe mońcia 80, a czemu myslisz w ten sposob "czy bylbys w stanue byc z taka kobieta?" . przeciez ja takiej chce. wlasnie ja nie jestem w stanie byc z kobieta sztuczna! to co piszesz brzmi ok, po co mi duza ilosc torebek u kobiety? zeby zapychala szafe ?

poza tym jak zauważyłam, to właśnie te cekinowe lale mają największe wzięcie w klubach. nie, żeby mi przykro było- mam mojego ukochanego i nie szukam wrażeń. a potem faceci narzekają, że wszystkie kobiety lecą na kasę. skoro ma koło siebie dziunie wyglądającą na prostytutka to czego on niej wymagać?

mnie nie pytaj, ale podobno kobiety tak mają z tymi torebkami ;) zastanawiam się, bo sam pisałeś, że twoje poprzednie kobiety tak wyglądały... to był twój wybór...

Gość emanuelwawa
klapa... no ok, Ty jestes cudownym wyjatkiem, ktory nie komentuje innych ludzi;) wszyscy inni komentuja, nie rob z tego teraz grzechu ciezkiego ok?:) bo to troszeczke smieszne:)

Gość przed chwila czytałam coś
wstaw swoją fotę to ocenimy czy rzeczywiscie jesteś taki przystojny za jakiego się uważasz

Gość emanuelwawa
tak, moj wybir, byly atrackcyjne, ale po kilku miesiach z nia spedzonych, okazywaly sie troszke puste i zbyt przywiazujace uwage do wygladu. po prostu nie dopasowywalismy sie. teraz wiem, ze nalezy szukac skromnych dziewczyn

Gość emanuelwawa
przed chwila czytalam cos... nikt powazny nie wstawia swojego realnego zdjecia na kafeterie:) oto kobieca zawisc - jak powiem ze jestem przystojny wg mnie - zle jak powiem, ze jestem brzydki - dobrze. czyli mam mowic ze jestem nieladny, wtedy bedziecie mnie lubic..ehhhh..kobiety:)

lepiej późno niż wcale :) ale w wwie będzie chyba ciężko. mój kolega szuka fajnej kobiety na stałe i ma problem...

Gość A jak ktoś ma
Niezupełnie, ale jeśli ktoś pisze, że jest przystojny, to każdy chce to sam ocenić:)

Gość tajfun zwany ja
emanuelwawa --> ja taka jestem i wierz mi ze czasami mnie samą to wkurza, ale jakos po prostu cenie sobie naturalnosc. ostatnio na basenie jakas laska oceniala mnie na 25 lat- a mam niestety 32 :)

Gość XaklCa
"hehe mońcia 80, a czemu myslisz w ten sposob "czy bylbys w stanue byc z taka kobieta?" . przeciez ja takiej chce. wlasnie ja nie jestem w stanie byc z kobieta sztuczna! to co piszesz brzmi ok, po co mi duza ilosc torebek u kobiety? zeby zapychala szafe ?" Ale to nie jest twoja szafa, więc co cie obchodzi czy jest ona zapchana czy nie? To nie tobie potrzebne te torebki tylko kobiecie. Wiadomo że jedna pasuje do stroju sportowego, inna do szpilek, inna do szkoły czy pracy. Kobieta naprawdę musi ich mieć co najmniej kilka. To nie znaczy że od razu się lansuje czy jest blacharą. Ja na przykład mam pełno ciuchów, torebek, butów i kosmetyków, ale zawsze ubieram się "normalnie". Po prostu lubię mieć wybór, mieć zawsze na siebie co włożyć. Raczej się nie maluję a kosmetyki służą mi głównie do pielęgnacji. Nie lubię się opalać, sztucznych paznokci czy włosów nigdy nie miałąm bo mam swoje długie i mocne. Odpowiednio się odżywiam żeby mieć takie niektórzy myślą nawet że moje paznokcie są sztuczne! Trzeba podchodzić do wszystkiego z głową i nie oceniać ludzi po pozorach

Gość A jak ktoś ma
"Kobieta naprawdę musi ich mieć co najmniej kilka." Nie, wcale nie musi:)

Gość XaklCa
a ty masz jedną? czy wcale? można portfel i dokumenty nosić w reklamówce , albo i wcale nie nosić ale nie w tym rzecz :O

Ja jestem taka. Naturalna, ładna, mądra... Śliczne, puszyste włosy... Warkocz, koczek... Ładne ciemne.. Czarna oprawa oczu.. Ładne usta..Zgrabna.. Co z tego, jak faceci chcą ode mnie tylko jednego?:P Nie szanują mnie... Dla żadnego nie znaczyłam więcej. Każdy stawia mnie na dalszym planie.. Pięknie mówi.. ale nic nie robi, aby mi to udowodnić. Nie ma dla mnie czasu.. To znaczy ma, ale tylko na jedno...ech... Ładnie piszesz, ale nie wierzę w większość Twoich słów:( Słyszałam takich śpiewek wiele.. :( Mam momentami serdecznie dość... Pracuje w Wawie.

Gość A jak ktoś ma
"a ty masz jedną? czy wcale? można portfel i dokumenty nosić w reklamówce , albo i wcale nie nosić ale nie w tym rzecz" Mam dwie - jedną do kostiumu, drugą do rzeczy sportowych. Mogłabym nosić i w reklamówce, nie lubię torebek, bo nie lubię jak coś mi zwisa z ramienia. Więc nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego wora.

Gość emanuelwawa
jak nie wierzysz w moje slowa, trudno, mam nadzije, ze znajdzie sie taka kobieta, ktora w to uwierzy i pozwoli mi ja uszczesliwic.

Gość emanuelwawa
a warkocze u kobiet strasznie lubie akurat!!! :)

Gość emanuelwawa
szczególnie te między nogami

Ha! Spoko.. Jesteś wybredny, szukasz swojego ideału niedoścignionego - powodzenia. Sam sobie takie lalunie wybierasz.. siebie wiń.. Każda kobieta lubi o siebie dbać, docenisz to jak znajdziesz jakiegoś brudasa;/ Opisane przez ciebie przypadki to przegięcie..ale to twoje wybory. Analogicznie w mojej sytuacji.. Sama sobie takich wybieram;/ Zniż troszkę progi a znajdziesz fajną dziewczynę.. Za surowe masz kryteria..

Gość XaklCa
jak masz dwie to znaczy kilka, bo więcej niż jedna to już jest kilka nie wrzucam nikogo do jednego wora, pisałam ogólnie o kobietach, z resztą do autora nie do ciebie

Gość emanuelwawa
Nadia za wysokie kryteria? normalna, nie stylizujaca sie laska to wysokie progi? obojetny mi kolor wlosow, wzrost, spory przedzial wiekowy, i inne takie duperele i ja mam wysokie wymagania?

Nie wmawiaj mi, że wygląd nie ma znaczenia - BO MA:) Dla rozważniejszych charakter liczy się bardziej.. Skoro nie dostrzegasz wokół siebie dobrych, pracowitych i mądrych kobiet, no to coś tu musi być nie tak:D Nie musiałbys szukać pomocy na tym forum, aby znaleźć taką dziewczynę..

Gość emanuelwawa
nie bede rozmawiac z jadowitymi kobietai, takimi jak ty. robie ci cos? daj mi spokoj, zajmij sie swoim zyciem, a nie jechaniem po mnie.

Nie jestem jadowita:D Strasznie wrażliwy jesteś...:P Znam takich jak Ty i wiem jakie to z was niewiniątka na pozór.. Biedactwo.. Publiczne forum i będę uzewnętrzniac swoje frustracje tak długo jak będę miała ochotę, ot co! Ja jadowita Szczera i nie głupia:)