Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karollllla

udało się???kto ze mną czeka na 2 kreski???:)))))))))))

Polecane posty

Gość kitka 35
hehe dobre co

Gość kitka 35
eee tam,mi sie podoba poczekaj i zrób test,badz dobrej mysli,ja kciuki trzymam

Gość kitka 35
nno no czekamy

Gość kitka35
dziewczynki ktoś użył mojego nicka,to nie wkleiłam to paskudztwo.

Gość kitka35
A ja od siebie powiem SadAngel,że testować możesz już w terminie spodziewanej @,najlepszy test to quick vie,polecam.Co za ŚWINIA sie za mnie podszywa

hey dziewczeta :) chcialam Wam wszystkim zyczyc wymarzonych 2kreseczek na tescie :) ciaza to chyba jeden z piekniejszych etapow w zyciu, mam nadzieje ze i ja sie kiedys takiego doczekam ;) Powodzenia!

Gość kitka35
Witam lady love :-)

Hej, MAM DWIE KRESECZKI :-) dwa testy wyszły negatywne, jeszcze przed dniem spodziewanej @. a wczoraj dzień po terminie, test pokazał dwie kreseczki. Udało się w pierwszym cyklu. Jestem szczęśliwa i zatroskana czy wszystko będzie w porządku. Mąż jeszce nie wie, jest w delegacji, a nie powiem mu tego przez tel. Mamy roczną córkę. WSZYSTKIM ŻYCZĘ SZYBKIEGO ZACIĄŻENIA :-D

Gość kitka35
Witam fdeee,serdecznie gratuluje,ciesze się razem z Tobą.Wszystko będzie dobrze,czemu ma nie być.To córcia się ucieszy :-).Odzywaj się czasem.POZDRAWIAM.

SadAngel22.....22.........warmińsko-mazurskie....24..... 21.08.2011 Karollllla.........23..........norwegia.................. ...1.....1.09.2011 kitka35.........35.........zachodniopomorskie.......3.... ..19 .09.2011 stock121......25..........lubelskie......................1........15.08.2011 dołączam się ;)

Dziękuję :-) córka w czwartek ma pierwsze urodziny, to dopiero prezent, z tym że do rozpakowania w kwietniu :-)

fdee gratulacje! oby jak najwięcej takich informacji tutaj :) ja od rana na nogach, bo mój urwis od 5 urzęduje... ja dalej czekam na okres ale nic... w ciąży nie jestem na 100%, to mój pierwszy okres od czasu skończenia karmienia piersią, więc może mi się coś poprzestawiało ;) SadAngel i Karolla, kitka35 testujcie - powodzenia!

stock121 dziękuję, mamy dzieci w podobnym wieku :-) moja córcia 25.08 skńczy rok. Zawsze chciałam dzieci z małą różnica wieku, postarałabym sie wcześniej ale miałam cc i musiałam poczekać.

Negatywny:( Ale byłam na to przygotowana. Spróbuję zrobić test w dniu wyznaczonym przez lekarza. SadAngel22.....22.........warmińsko-mazurskie....24..... 28.08.2011 Karollllla.........23..........norwegia.................. ...1.....1.09.2011 kitka35.........35.........zachodniopomorskie.......3.... ..19 .09.2011 stock121......25..........lubelskie...................... 1........15.08.2011

SadAngel testy często zawodzą więc nie trać niedziei, przy mojej pierwszej ciąży zrobiłam test dzień po dniu spodziewanej miesiączki i 2 kreska ledwo widoczna bylo, prawie w ogóle... dopiero jak bete zrobiłam to wszystko było jasne...

U mnie nawet cienia nie było. Wolę się nie nastawiać... Chociaż jestem świadoma, że ten wynik może być zrobiony za wcześnie. Biorąc pod uwagę, że możliwe jest, że plemniczek leciał do komórki 3 dni, a potem dzielenie się zapłod. komórki trwało ok 7. to teraz jestem 4 dni po zapłodnieniu. To baaardzo wcześnie. Ale 14 dni po owu, więc słyszałam, że można zrobić test.

moim zdaniem może być za wcześnie na 2 kreskę, zrób test w dniu spodziewanej miesiączki...

Gość kitka35
Cześć DZIEWUSZKI uaktualniam naszą tabelke. stock121......25..........lubelskie...................... 1........15.08.2011 SadAngel22.....22.........warmińsko-mazurskie....24..... 21.08.2011 Karollllla.........23..........norwegia.................. ...1.....1.09.2011 kitka35.........35.........zachodniopomorskie.......3.... ..19 .09.2011 fdeee..............................................................fasolinka:-) Fdeee dopisz swoje dane. SadAngel nie załamuj się,może jeszcze zrób beta,a jak nic z tego to w następnym cyklu się uda nam wszystkim :-).

Nie załamuję. Można się przyzwyczaić. W moim mieście nie robią bety, tylko zwykłe badanie krwi, ale ono jest wiarygodne po 10 dniach od zaplodnienia.

Gość ffdds
Gratuluję wam dziewczyny i ..zazdroszczę..ja o drugie dzieciątko moge starac się tylko w marzeniach...mąż nie chce więcej dzieci...i to mnie bardzo boli...:(

Gość kitka35
ffdds no to bardzo współczuje,niestety na to nie ma sposobu ani lekarstwa.Może porozmawiaj ze swoim M może zmieni zdanie pod naciskiem swojej żonki :-)

Gość kitka35
SadAngel a jakie zwykłe badanie krwi masz na myśli.Z krwi tylko beta hcg może określić ciąże,nie ma innego badania.Ja myśle że w twoim mieście właśnie bete hcg robią.POZDRAWIAM

Kitka zaczernij się i nikt się nie podszyje:) my też nawet nie marzyliśmy o drugim dziecku, mieszkaliśmy w Gdansku w wynajętym mieszkaniu i mimo że ja i mąż pracowaliśmy to nie było nawet takiej opcji bo jedna wypłata na opłaty a druga na życie i to takie bez szaleństw. Mój mąż wyjechał za granicę, rok wytrzymaliśmy osobno i 28.07.2011 roku dojechałyśmy do męża. Teraz możemy sobie pozwolić na drugie dziecko:) Bardzo się cieszę bo nie chciałabym żeby Hania była jedynaczką:( Ja jeszcze 9 dni i testuje:D

karolllla witaj to i ja dolacze bo i my sie staramy,ale namwyszedl negatywny w tym miiesiacu:(

uuuuu:( ale to nic głowa do góry:)) jak nie teraz to następnym razem:) Mój mąż mówi że najważniejsze że starania są przyjemne:D