Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karollllla

udało się???kto ze mną czeka na 2 kreski???:)))))))))))

Polecane posty

Gość sylwia312
A najgorsze jest to iż odkąd sie staramy juz chyba 2 razy byłam w ciąży , ale doszło do mikroporonień:(

wiem ze jest ciezko sama jestem przykladem cierpliowosci i chyba sie jej juz nauczylam i inaczej zupelnie juz do tego podchodze z duzym spokojem i mam nadzieje ze jak najszybcoej bede miala zabieg ale licze sie z tym ze na 1 moze sie nei skończyć

Gość sylwia312
a jaki zabieg , jeśli moge zapytać?

Gość sylwia312
no faktycznie musisz posiadać wielkie pokłady cierpliwości :) mam nadzieje i BARDZO MOCNO CI ZYCZĘ ABY SIE UDAŁO ZA PIERWSZYM RAZEM

nie dziękuje póki co bede sie cieszyc jak juz sie uda duzo jeszcze przed mną niestety przed samy zabiegiem masa badań itd:/na początku wrzesnia zostane ciocia bede miala siostrzenice a pod koniec listopada szwagierka rodzi więc tęz przechodzilam chwile załamania dowiadując sie o ciązach

Gość sylwia312
Mam kolezankę , która jest po in vitro udało się i ma córeczkę , teraz myślą o drugim , ale sie boi bo wszczepiają (czy jakos tak) 3 komórki i boi sie ,że 3 sie przyjmą :) i będą trojaczki

Gość sylwia312
ja na początku starań popadłam w mała depresje , bo myslałam ,że jak z pierwszą ciążą bach i juz , a tu lipa

no róznie moze byc my też mamy szanse na ciążę blizniaczą wązne zeby bylo jedno i zdorwe aj ka bede blizniaki to bede tez sie cieszyc bardzo ktos mi nawet wywrózyl ze bede sie leczyc i bede miala córke albo bliniaki ja tam w takie pierdoły nie wierze ale cos w tym jest i ponika sie sprawdza

sylwia312 no powiem ci ze czasem sie zdarza ze pierwsze dziecko szybko a o drugie sie stara i stara mam kolezanke tez ktora ma dziecko 6 letnie i 2 lata stara sie juz o drugie ma problemy z hormonami owulacja w w pierwsza ciaze zaszla szybko bo 2 drugim cyklu staran więc czasem sie zdarza

Gość sylwia312
Powiem ci , że tez myślę iż cos w tym jest , w czerwcu dla jaj kupiłam na allegro jedno pytanie tarota i wywrózono mi że jest jakiś problem kobiecy i jak go usunę ciąża natychmiastowa, potem jeszcze próbowałam 2 razy i wychodziło mi ,że październik-listopad zajde w ciąże i w lipcu urodze zdrową córkę (i powiedziało mi to 2 niezależnych tarocistów) , czas pokaże , mój mąż stwierdził ,że jak się sprawdzi to zacznie chodzic do wróżki :))))))))))

sylwia312 no kto wie kto wie moze i tak bedzie czas pokaze co to bedzie ja mam nadzieje ze inseminacja bedzie juz listopad góra grudzien 18 pazdziernika mamy 3 rocznice slubu i marzyl mi sie taki prezent ale za wczas , ale chciałbym na swieta dostac taki prezent w postaci 2 kreseczek wiec te najblizsze miesiące pokazą

Gość sylwia312
Ja w czwartek ide do endokrynologa rozpocząc leczenie , zobaczymy co powie

Cześć karollllla,żadko się do nas oszywasz,chyba nie jestem na bieżąco bo nie zabardzo wiem o jaką przeprowadzke chodzi.Kupiliście mieszkanie?Pozdrawiam

fdeee ja jak byłam w ciąży z córcią to słodkiego wogóle mi się nie chciało,ale z synusiem to dzień w dzień.Przytyłam ponad 20kg.Porażka

Gość sylwia312
Ja pierwsza ciążę zaczynałam z waga 40 kg a zakończyłam na 73 kg , ale w 4 m-ce wróciłam do swojej wagi po porodzie

stock121......25..........lubelskie...................... 1........15.08.2011 lady love........22.......Portugalia..........ok..2lata.....24- 25.08.2011 marta2387.....24..........śląskie...................... 10....ok.25.08.2011 SadAngel22.....22.........warmińsko-mazurskie....24..... 28.08.2011 wafelek80......31.........mazowieckie................2... ....30.08.2011 Karollllla.........23..........norwegia.................. ...1.....1.09.2011 sylwia312.......31.........łódzkie..................... ...5......15.09.2011 kitka35.........35.........zachodniopomorskie.......3.... ..19 .09.2011 gonia35.........36.........kuj-pom....................... .?. ..20.09.2011 Zaciążone ..........................................................te rmin fdeee............38.........mazowieckie...........1...... .....27.04.2012

Gość sylwia312
Ja zawsze byłam chudzina , teraz troszke sie poprawiłam , ale i tak wszyscy mówią że jeszcze troszke mogłabym przytyc , ale tak mi dobrze i nie chcę przytyć

Gość sylwia312
Może przytyję , obym tylko nie tyła tak jak w pierwszej :)

Ja jak zajde to napewno nie będe się tak obżerać,postaram się jeść z umiarem,to będzie ok.NO tak ale najpierw trzeba zajść :-0

Gość sylwia312
:) no własnie trzeba zajśc , ja w pierwszej ciązy musiałam jeść nawet w nocy inaczej nie funkcjonowałam

Ja też budziłam się i niestety tylko słodkie jadłam stąd ten nadmiar tłuszczu

Gość sylwia312
GRATULACJE:))))))))))))))))))))))))))))))

Gość ojeju_czarodzieju
powodzenia dziewczyny, ja wlasnie zaczynam 36 tydzien ciazy!

ojeju to będziesz za chwilke miała swoją kruszynke na rączkach,gratuluje.Ja to bym chciała mieć już chociaż w brzuszku