Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karollllla

udało się???kto ze mną czeka na 2 kreski???:)))))))))))

Polecane posty

Gość sylwia312
to tak jak u mnie :) ale jak juz czujesz owulację to chyba jak by wyszło to synek , tak czytała , że im bliżej owulacji to chłopiec

Gość sylwia312
chociaz mój sąsiad twierdzi , że jak facet ma forme na pustaki to dziurawki nie zrobi chociaż by sie bardzo starał :)))))))))))))))

tak wyczytalam w necie ze jak chce sie chlopca to w dniu owulacji sie starac najlepiej, a jak corcie to 2 dni wczesniej, wg internetowego kalendarza owulacyjnego powinnam jutro miec owulacje czyli prawie sie zgadza.. jejku nie moge sie juz doczekac 9 wrzesnia.. oby okres nie przyszedl.

Gość sylwia312
oby nie przyszedł :))))))))))))))))))))

iDusia celuj bo może owulacja:) kurcze a ja siedze jak na szpilkach... już bym zatestowała.... kurde ale u mnie testy sa drogie więc nie kombinuje:D poczekam

hej Dziewczyny! ja dzisiaj dostałam okresu... Mam nadzieję że max do końca tego roku wszystkie doczekamy się 2 kresek!!! :)

Cześć dziewczynki widzę,że największą popularność mamy w okresie testowania teraz to wszystkie się chyba starają bo cisza jakaś taka.A ja sama siedzę i nie mam do kogo pogadać :-(.Synek śpi,córcia na wakacjach,chłopina wyjechał,porażka.

Gość aiste
Witam, pozwólcie że do Was dołączę. Staramy się z mężem o dziecko już baaaardzo długo. Jesteśmy na etapie ciułania pieniędzy na in-vitro (słabe nasienie męża) mimo to ja nadal mam nadzieję na naturalsik. Mam jakieś dobre przeczucia tym razem. Dziś mój 21DC owulacja w 18dc no i starania starania, w tym cyklu postanowiłam wypróbować zalecenia niektórych aby trzymać nogi w górze po stosunku... daj Boże żeby się udało, za Was też trzymam kciuki, nie traćcie wiary dziewczyny!

Gość sylwia312
Aiste witamy :) pamietak ,że nadzieja zawsze umiera ostatnia , musisz byc dobrej mysli ,bo inaczej mozna zwariować :) zycze powodzenia

hej:) witam nową koleżankę i trzymam kciuki:))) a ja raczej na 80 % dostanę @ :( poprostu to czuję buuuuuuuu wyskoczyły mi jeszcze jakieś syfki jak to przed @ bywa... eh do bani:((((( zmierzyłam sobie rano temperature ot tak i było 36,55... dobrze? źle? nie wiem?? kupię dziś test ciążowy i może jutro zatestuje... Kitka ty masz już spore te dzieciaki co?:)

Dzień dobry z rana wszystkim Koleżankom :) ja się mega kiepsko czuje, nie cierpie @ wszystko mnie boli i nie mam na nic siły.. :/ Karoola głowa do góry!

witam :) no i miesiaczki nie dostalam, wiec sie udalo :)) piersi bola za to od trzech dni... dzis kupie jeszcze test dla pewnosci :))

Gość krowkamilka
hej dziewczyny, ja znowu bede testowac, to juz 4 miesiac staran. Moze tym razem? bylismy na wakacjach, odpoczelismy... Moze,... moze... Jak to nie pomoglo to juz sama nie wiem co mam zrobic:-( Wczoraj mailam takie dziwne cieplo w brzuchu...hmmm....

stock121......25..........lubelskie...................... 1........15.08.2011 marta2387.....24..........śląskie...................... 10....ok.25.08.2011 wafelek80......31.........mazowieckie................2... ......30.08.2011 Karollllla.........23..........norwegia.................. ..1..........1.09.2011 idusia...........23.........podlaskie.................... ..1........09.09.2011 sylwia312.......31.........łódzkie..................... ...5........15.09.2011 lady love........22........Portugalia..........ok..2lata........1 6-18.09.2011 kitka35.........35.........zachodniopomorskie.........3.. .....19.09.2011 gonia35.........36.........kuj-pom....................... .?........20.09.2011 SadAngel22.....22.........warmińsko-mazurskie.....25.... ...27.09.2011 Zaciążone ..........................................................te rmin fdeee............38.........mazowieckie...........1...... .....27.04.2012

Gość Aiste
Gratuluje Czarodziejko!! Przeslij nam ciozowe wiruski :) Ja dzisiaj w pracy jestem, to 22 dc. Moje cykle Zazwyczaj 32 dniowe wiec odliczam dni :)

marta2387.....24..........śląskie...................... 10....ok.25.08.2011 wafelek80......31.........mazowieckie................2... ......30.08.2011 Karollllla.........23..........norwegia.................. ..1..........1.09.2011 idusia...........23.........podlaskie.................... ..1........09.09.2011 sylwia312.......31.........łódzkie..................... ...5........15.09.2011 lady love.......22.......Portugalia..........ok..2lata........1 6-18.09.2011 kitka35.........35.........zachodniopomorskie.........3.. .....19.09.2011 gonia35.........36.........kuj-pom....................... .?........20.09.2011 stock121.......25..........lubelskie....................... 2.......25.09.2011 SadAngel22.....22.........warmińsko-mazurskie.....25.... ...27.09.2011 Zaciążone ..........................................................te rmin fdeee............38.........mazowieckie...........1...... .....27.04.2012 uaktualniam ;)

Gratulacje;))))))))) ale super jakaś dobra wiadomość dzisiaj:))) teraz powinno się posypać:D mnie też korci..:P testować nie testować... o to jest pytanie;D w sumie gdyby przyjąć cykl 28 dniowy to w niedzielę mogę spróbować.... tylko czy to ma sens, już czuję że mi się coś tam mąci jak na @...

Gość Aiste
Karolllla Ja bym chyba zaczekala przynajmniej Do niedzieli bo wtedy test bedzie pewniejszy Trzymam mocno kciuki za Ciebie!

buuu chyba nic z tego.... przed chwilą zauważyłam na wkładce śluz z krwią( tzn wyglądało to jak taka resztka @) i zczynam się czuć jak na @ więc lada dzień zaczynam starać się na nowo:( bo zapewne się rozkręci małpiszon jeden... eh... ale nadzieja umiera zawsze ostatnia;(

Gość Aiste
Karolllla a Moze Zrob test I bedziesz spokojniejsza?

Teraz mamy 18.30 hm... i jest bez zmian tzn troszkę ze mnie wyleciało( trochę krwi z takim brązowawym śluzem) ale nic się nie rozkręciło więcej.. testować jutro rano?? czy czekać?? bo w sumie gdyby miało się zacząć to zaczęłoby się na dobre bo tak mam zawsze że po godzinie to już taki konkret a teraz zgłupiałam. Chyba się jeszcze łudzę, a po drugie to 26 dc więc o co chodzi??? Przepraszam za taki dokładny opis ale nie wiem sama

ja pewnie na Twoim miejscu bym nie wytrzymała i zatestowała jeszcze dziś ;) ale jak dasz radę wytrzymać to poczekaj do dnia spodziewanej miesiączki... hmm

ale ja już sama nie wiem kiedy powinnam ją mieć czy liczyć że normalnie cykl 28 dniowy?? czy jako 31 dni bo ten ostatni był 31 a reszta 28... dobra czekam do rana bo to i tak chyba dziś nie wyjdzie. tylko czy w ogóle mam prawo jeszcze sie łudzić?? bo smutno mi trochę:(