Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karollllla

udało się???kto ze mną czeka na 2 kreski???:)))))))))))

Polecane posty

Gość Aiste
Moze to plamienie implantacyjne? Nie chce Cie nakrecac, daj znac jak test Zrobisz :)

Gość Aiste
Karolllla Ja cały dZien świruje bo mam staszne Mdlosci które trwają 5 min i odchodzą, do tego Mój brzuch jest bardzo nabrzmialy i powiększony To o wiele za wcześnie na objawy zarówno ciazy Jak i @ bo nawet jeśli owulka była w 14 dc To dzisiaj jest dopiero 9 dni po... Bądź tu mądra :(

wszystko sie uspokoiło, tzn jest plamnienie ale bardzo niewielkie. Czyli co z tym testem? robić czy nie?? bo nie wiem czy wyjdzie cokolwiek.

Aiste może czymś się zatrułaś? ja ostatnio miałam podobnie też mi było niedobrze okazało się że mialam zatrucie pokarmowe.. :/ teraz łatwo cos takiego złapać jak jest tak gorąco... Karolla nie wiem już co Ci doradzić, ale ja bym zatestowała, może będzie już coś widać jakąś bladą 2 kreskę, najwyżej powtórzysz test za parę dni

Gość Aiste
Zawsze mam lekkie mdłości przed okresem Co jest chyba wywołane przez progesteron Ale tym razem są trochę bardziej upierdliwe. Czas pokaże :)

a może to plamienie implantacyjne?? ''plamienie implantacyjne występuje czasem podczas zagnieżdżania się zarodka w jamie macicy. Bo zarodek podrażnia macicę w miejscu, w które chce się wczepić, i wtedy czaem z tego miejsca następuje krwawienie bądź plamienie. No i często jest to pierwszy objaw tego, że BYĆ MOŻE jest ciąża. Hormon beta HCG zaczyna rosnąć w 48h po implantacji, czyli JEŚLI to jest plamienie implantacyjne, to dopiero pojutrze zacznie beta rosnąć, więc za 3 dni MOŻE coś być widać na teście ;)'' hm... w takim układzie test jutro bez sensu

Witam Was dziewczynki,a zwłaszcza nowe staraczki.Sorki że się nie odzywałam,ale dzisiaj był wielki dzień,URODZINY TESCIOWEJ,a że chłopiny brak musiałam czynić honory :-). Karolka mam nadzieje,że się udało,ale z tym testem to bym poczekała ze dwa dni.Też się nie mogę doczekać jak będzie,ale myślę,że troszkę za wcześnie,bo albo @ idzie,to się rozkręci,albo się zagnieżdża,a wtedy test jeszcze nie wykaże.Cierpliwości i trzymam kciuki. Aha zapomniałabym:-)CZaRODZIEJKA GRATULUJE

Gość cyki cyki
Aiste, ja mialam zagnieżdżenie 9 dni po owu. I byłam pewna, że przerabiam kolejną infekcję żołądkową: mdłości cały dzień, osłabienie, stan podgorączkowy - no jak przy lekkim zatruciu i tak 2 dni. A 16 dni po owu zrobiłam pierwszy test.

witam, ja zmężem stramy się od trzech cykli, w tym używałam testów owu.. Zauważyłam, że gdzieś tak od tyg mam bóle podbrzusza takie jak przed okresem i co jakiś czas kłuje mnie prawy jajnik, dzisija w nocy był to mocny ból. Dodam, że okres ma przyjść dopiero za 2 tyg. Jak myslicie mogło się udać w tym m-cu?? W pon idę do gina, ale nie chce się nakręcać...

Gość Aiste
Cyki cyki- mam nadzieje ze I u mnie Tak bedzie A Jak juz tu ktoś napisał nadziejaumiera Ostatnia :) Ja mam takie właśnie bole podbrzusza i klucie jajnika na owu Także to pewnie to :)

Gość Aiste
Dziewczyny co tu tak cicho? Moje wczorajsze mdłości zamieniły sie dzisiaj W klucie w podbrzuszu i to straszne uczucie Jakby @ miała sie zjawić lada chwila :(

hej;) u mnie poprostu @ się rozkręciła na dobre...:( jest mi trochę smutno i aż się dziwię że nie wyszło bo działaliśmy w "tych" dniach ale może przeprowadzka, długa podróż sprawiły że owulacja wypadła dużo szybciej. W obecnym cyklu też nie licze na nic bo od 12-16.09 lecę do Pl więc małe szanse a właściwie żadne. Za resztę dziewczyn trzymam kciuki:)) tak to już jest że nie zawsze idzie po naszej myśli

haloooooooooooooo jest tutaj ktoś?:) hm... ale cisza... Kitka gdzie jesteś?? dziewczyny co z wami??

witam was ja jeszcze nie dostalam okresu ale powinien byc wczoraj ale robilam test w piatek i negatywny ale raczej przyjdzie z opoznieniem tak czuje a jak strasznie zaczely mnie bolec piersi niewiem co jest ale kupie dzisiaj test i zrobie jutro rano a jak tam u was kochane??

CZEŚĆ STARACZKI ja w pracy siedzę na szczęście mój chłopina i córcia już wrócili,także wszystko ok.KAROLKA strasznie mi przykro, a już miałam nadzieje,że zakończysz tą złą passe :-(.Może tobie Martunia się powiedzie,trzymam kciuki,i czekam na relacje z teściku :-).Buzki

my po prostu za późno zaczęliśmy pracować nad potomkiem:) bo na całego poszliśmy 14.08 a to był 14 dc a teraz okazało się że ten cykl miał 25 dni więc już dawno było po owulacji:) Więc próbujemy dalej;) i nie ma co się smucić

Gość hej karolla ja ci powiem
Ja nie planowalam tej ciazy ale wyszlo przez moja glupia pomylke bo na jakis czas odstawilam tabsy cykl mi sie unormowal wiec kochalismy sie na refleks i bylo ok az ktoregos razu cos sobie ubzduralam ze w ostatnim dniu@ jak pojdziemy na calosc to i tak to ze mnie "wyleci"(5 dzien cyklu a cykle 28 dni )A tu potem niespodzianka okresu brak bol brzucha jak na okres w 40 dniu cyklu zrobilam test i tym sposobem mam dwoje dzieci ktore bardzo kocham i do tego parke ;) moze sprobuj wlasnie tak nastepnym razem.Trzymam kciuki.Teraz czasem sie smieje ze stara baba ze mnie a taka bezmyslna ale nie zaluje.

Gość hej karolla ja ci powiem
plemniki sa przeciez w stanie przezyc pare dni w ciele kobiety i moze sprobuj wlasnie w ostatnim dniu @ zaczac staranka i co by nie oslabic plemnikow to tak co 2gi dzien dzialajcie do polowy bo ponoc wieksze szanse sa jak zaczniesz przed kulminacyjnym dniem plodnym.

wiesz co ja już nie chce liczyć, wyliczać , mierzyc itp :) bo to bez sensu , to nie wyścig;) kochamy się jak mamy ochotę i już;) i niech się dzieje co chce;) Faceci inaczej do tego podchodzą tak bardziej na luzie. A kobiety zadręczają się same jak tylko mogą;P co nie zmienia faktu że trzeba brać się do roboty bo córcia chce "Sosie albo Lule":D

Hej kobietki. Moja siostra już pojechała wczoraj, więc będę miała więcej czasu:) U mnie już końcówka @. Jutro wizyta u gin i dalsze starania. w tym cyklu chyba zrezygnuję z testów owu i zdam się w 100% na monitoring. Jestem dobrej myśli, chociaż strasznie się boję. Moja mama też miała takie problemy, ale jej po 2 latach i operacji się udało. Z tym, że w wieku 30 lat straciła płodność zupełnie. Stąd moja decyzja o ciąży teraz. Większość mi się dziwi, że w wieku 22 lat tak pragnę dziecka, ale jakby w pewnym momencie kiedyś się okazało, że jest za późno to bym się załamała. Już teraz jest mi ciężko. iDusia a skąd Ty jesteś?

Gość dffdfdfdfdf
SadAngel22 masz 22 lata wszystko przed toba nie przesadzaj tylko czasem ludzie maja wieksze tragedie staraja sie latami i jakos musza z tym zyc nie pierwsz nie ostania jestem :O

Gość dffdfdfdfdf
malo to kobiet w wielu30 lat po trzydziestece jest w ciazy majac 20 czy 25 tez moznam iec problemy z zajsciem wiek tu niema nic do rzeczy

Gość cyki cyki
Mam 30-stkę i w ciążę zaszłam za pierwszym razem, także nie desperujcie, tylko działajcie.

witam kochane Robilam test i negatywny i czuje ze dostane wiec czekam az przyjdzie i nastepny cykl staran czasem juz nie mam sil

i znowu zaczynamy starania, a już miałam nadzieję że @ nie przyjdzie bo tym razem nie miałam kompletnie żadnych objawów, ani bolącego brzucha ani głowy......... a tu proszę jak w zegarku a czy któraś z dziewczyn bierze olej z wiesiołka i może coś powiedzieć