Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rada porada???????????????

Jak wytlumczyc partnerowi...?

Polecane posty

Jak wytlumaczyc partnerowi ze kobieta w ciazy ma prawo do pewnych niekontrolowanych zachowan i wybuchow placzu z byle powodu?? mielismy ostatnio wielka sprzeczke po tym jak wybuchalam placzem min 10razy na dobe,czepialam sie glupot chociaz dla mnie to nie byly zupelne glupoty...nie wazne. Obiecalam mu ze postaram sie ujazmic moje hormony i tak tez zrobilam.Dzisiaj rozmawiajac przez telefon w obecnosci znajomej nie mialam jak mu odpowiedziec na zadane przez niego pytanie i on znowu najechal na mnie ze znowu zaczynam ze on to juz ma dosc i wogle...zadajac to pytanie tu spodziewam sie konkretnych odpowiedzi a nie kolejnych komentarzy bez znaczenia

hmm wydaje mi się ze mało jest takich mężczyzn którzy tak całkiem zrozumie kobietę w ciąży! ja bym sie tym raczej nie przejmowała tylko wytłumacz mu ze musi wytrzymać do porodu:)

Gość lalka natalka
może niech porozmawia ze swoimi kumplami? Jak mu powiedzą, że ich kobiety będąc w ciąży też były humorzaste to myślę że to zagryzie zęby na te kilka miesięcy. :)

on to wszystko wie bo ma dziecko z poprzedniego zwiazku...ja wiem ze jestem okropna i placzliwa ale kurde no ...wkrotce doprowadzi do tego ze wogle przestane sie odzywac zeby przypadkiem nie wywolac kolejnej awantury i niepotrzebnie sie stresowac...ale z drugiej strony przeciez mam prawo do wyrazania swoich emocji i kiedy chce plakac to poprostu chce poplakac i chce zeby mnie przytulil a nie mowil ze znowu zaczynam :(

oj nie mama odpada :) tego to juz wogle bym nie zniosla :)

to zamiast on sie przejmowac zeby cie nie stresowac nie denerwowac to ty sie przejmujesz zeby on sie nie stresowal????????????????????????????????????????????????????????????? to ktore z was jest w ciąży??:)

wiem zalosne ale ja juz tak mam. uszczesliwiam wszystkich w kolo a pozniej mysle o sobie i przeogromnie nienawidze sytuacji kiedy ktos wie dokladnie ktory przycisk wcisnac zeby w sytuacji nie z mojej winy wyszlo na to ze to ja czuje sie bardziej winna " no bo przeciez moglam sie powstrzymac przed powiedzeniem tego czy siamtego ....ehh te chlopy

no cóż... Kobiecie buzują hormony bo ma okres, jest w ciąży, przekwita Wtedy jej wszystko wolno Poza tym miewa migreny, nieprzespane noce, ciężki dzień w pracy I wtedy też trzeba ją zrozumieć Ale jak facetowi siada psycha i palnie o zdanie za dużo, to trzeba założyć wątek na ogólnodostępnym forum i obrobić mu tyłek. Bo jakim prawem on miał gorszy dzień? ;)

Gość pipppiiiii
przesadzasz,jakas histeria! ja sie tak nie zachowywalam a tez bylam nerwowa no ale zeby az tak,ty jakas pobudzona jestes,moze leki ci potrzebne na uspokojenie>bosze zeby tylko dziecko bylo nie nerwowe jak ty :((

no i to by bylo na tyle rozsadnych porad. Bardzo dziekuje :)

Gość pscy
Ale ty wiesz ,ze on uprawia seks na boku ? Bo tak jest.I bedzie dopoki Ty mu nie dasz dojscia do pochwy. Tacy są panowie.

Gość Miraculum5
Faceci niewiele rozumieją ze stanu psycho-fizycznego kobiety w ciąży... Ja jestem w 7 miesiącu, a mężowi do tej pory zdarza się krzyczeć na mnie, że mam biec na tramwaj :D A ze stałego, codziennego repertuaru: czemu nie ugotowałaś obiadu, upierz itp itd. Ostatnio u rodziców tak na mnie wsiadał, że nic nie robię, że myslałam, że wyjdę z siebie...

Moge wtrącić słówko- właśnie o tym samym pomyślałam. Te wszystkie ciążowe humory i burza hormonów-moim zdaniem mocno naciągana rzecz. Nie uważam zeby kobieta w ciąży miała większe prawo do robienia bzdur, do ulgowego traktowania czy chamstwa niż jej mąz

Przy każdej kłótni próbuję sobie wmówić,ze to hormony:DA to niestety tylko mój podły charakter:(

Gość xdcfvgbhnjmkfgvhbj
przesadzasz :)