Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce zmienic swoj wyglad

jak zmienic swoj wyglad, czy ktoras sie na tym zna?

Polecane posty

z gory jednak inf. ze nie wstawie foty,poniewaz co jest w sieci -pozostaje. Nie jestem mega dupa, nawet chocbym na glowie stanela- nie bede. Chcialabym dodac sobie lekkosci. Uwazam, ze jestem dosc ,,przytlaczajaca,, nie najwyzsza- 166, nienajszczuplejsza 58 kg, mam ciemne wlosy, owalny ksztalt twarzy. Mam grzywke, wlosy pol dlugie. Nie chce wlosow farbowac. Mam maly biust i raczej duze uda i lydki, co nadaje mi ociezalosci. Jakies pomysly? moze na podstawie jakis artykulow, zdjec?

Gość błą404
ja się znam bedziesz sie ciagle usmiechac urosna ci piersi, wygladza posladki, wypieknieje buzia to ci gwarantuje

no wlasnie i malo sie usmiecham, noniestety od samego cieszenia sie nic mi nie urosnie a tam gdzie powinno nie zniknie jakies bardziej relane pomysly?

nikt nie pomoze?

Gość grazynkapierzynka10
166- jestes wysoka 58 kg- masz odpowiednią wagę- nie wiem jak możesz tak o sobie pisać podkreślaj szczupłą górę - dopasowane ciuchy i noś spodnie z prostymi nogawkami

Gość kwartnik
Hey, być może słyszałaś o tym filmie , http://www.plejada.pl/2,4832,news,1,1,aniolki-charliego-powroca,artykul.html popatrz jakie cudowne włosy miała Farrah Fawcett , czy dasz radę ?

Gość moze troche wiczen
wyrzebisz ładnie sylwetkę i nabierze ona lekkosci nawet bez tracenia na wadze co masz dokładniej na myśli pisząc "przytłaczająca"

Gość grazynkapierzynka10
i grzywka często przytłacza, może zrób sobie na bok albo w ogole zrezygnuj- moze wyciceniuj włosy

ja chyba zrobie grzywke na bok, ona mnie chyba przytlacza mam lydki masywne az 38 cm czuje sie przez to masywna

ostatnio zaczelam cwiczyc, na talie osy oraz zeby troche zbic w udach utylam niestety ostatnio a waga 58 moze jest w normie, ale chcialabym wazyc mnie przynajmniej o 3 kg

grzywka na bok, schudne a znacie jakies cw na wyszczuplenie lydek ?

upup