Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszłamamadzieci

Czy ktoś w podobnej sytuacji bede miałą sześcioraczki

Polecane posty

Gość przyszlamamadzieci
pisze kochane dziecko mialo byc jedno a jest 6 :D hyh ale chcieliście ręke wiec ona reszte zaslania;/ ale nic słysze że forum ma tylko złe strony hyh i własnie wiem dlaczego

fotoszop jak nie wiem! widac ze dorysowany dodatkowy pecherzyk na tym zdjeciu z portala piecioraczki.pl a wy jeszcze dyskutujecie...

Gość przyszlamamadzieci
widze ze jestes w starym temacie a dorysowac sama sobie mozesz pokazala fotki z reka wiec nie wiem o co wam chodzi...jezeli nie potraficie pisac normalnie widocznie cos z wami nei tak mąz was nie kocha i rodzina ?albo macie inne problemy i wyzywacie si tutaj ciekawe czemu na waszych najblizszych sie niewyzyjecie bo pewnie byscie odrazu po pysku dostaly ale szkoda slow na takie osoby :)

Gość przyszłamamadzieci
no ok przyznaje to była ŚCIEMA!!!!!!!!!!!!!zadowolone??

Gość hsdhshsshhsfhf
i po tym skopiowanym zdjeciu tych piecioraczkow powinnas juz sie zamknac i nie osmieszac dalej "mamusko":o

Gość takmalami
autorko, ale na tych fotach z ręką widać że jest jeden płód!!! to widać chociaż zdjęcia są niewyraźne!!! ściemniasz

Gość przyszlamamadzieci
to nei sciema ten wyzej to podszyw widze juz wam sie nudzi ze pod osoby sie podszywacie nawet hyh

Gość przyszlamamadzieci
dziwne ze ja mam na tym zdjeciu 7 ppęcherzyków a ty widzisz jeden bravo :S dobra podszywajcie sie i rubcie co chcecie bo widze ze to bez sensu znajde se lepsze forum hyh ;/

Gość przyszłamamadzieci
ŚCIEMA!!!!!!!!to wyżej to podszyw....

Gość hsdhshsshhsfhf
znajdz se lepsze hyh!:D:D

Gość podsumowując
miałam już nie pisać ale co tam. :P Autorko mnie tam powiewa ilość twoich dzieci i w ogóle. Dziwię się tylko że tak usilnie próbujesz ludziom udowodnić że się mylą w swojej ocenie. Większość po takim przyjęciu i takie nieufności odpuściłaby sobie i poszukała innego forum. Nie rozumiem czemu akurat na kafe sie uparłaś skoro sama widzisz jak tu jest. Nie płacz więc nad tym jak cię inni oceniają bo sama się pod tę ocenę wystawiasz. To trochę tak jak te dziewczyny wstawiające swoje fotki do oceny, które potem płaczą że ktoś je chamsko podsumował.

Gość takmalami
oczywiście, na jednym zdjęciu jest więcej pęcherzyków, ale widać że są dorysowane, a na innych zdjęciach jest jeden płód!!! każdy kto miał badanie ugs w ciąży się połapie!!! nie ściemniaj już

Gość flow
ulubione słówko "hyh" zaopatrz się dziecino w słownik i przestań pisać to 'hyh' przy każdym poscie bo to wnerwiajace jest!!! i nie da się czytać tego co piszesz

poza tym, pisze, ze jesteś w 16 tygodniu, a na zdjeciu jest raczej data 15, czy 19 kwiecień i 11 tydzień - to jak to możliwe?

Gość flow
oj dajcie już spokój widać że jakaś znudzona gimnazjalistka nudzi się w wakcje (pogoda beznadziejna) i sobie dziecko "kreatywna" rozrywke znalazlo.

Gość przyszlamamadzieci
nie mam na klawiaturze o zkreska i innych bo sie zepsula ech wczas sie skapliscie ze tak pisze ;/ zal mi ludzi ktorzy mysla ze sa bogami i moga wszystko ale tak ni ejest no nic mam sporo zreczy do roboty nie mam czasu tak jak wy na przesiadywanie całe dnie przed kompem ;/

Gość flow
o z kreską nie masz ???? zaraz urodze ze śmiechu (jestem w siodmym miesiącu) o jesu, o jesu.....

Gość hsdhshsshhsfhf
hahahahaha, leze ze smiechu z jej ostatniego posta :D:D:D

Gość tiaaaaaaaaaaaaaa
A ja nie mam O:P

Gość no dobra teraz gdy jest już
pewne, że to ściema, to chociaż napisz : co chciałaś osiągnąć zakładajac ten topik?

Gość gość
nie urodziły sie?:( :P

Gość Piesa
Czy wy nie widzicie, że ona robi wszystko żeby wam udowodnić, że jest w ciąży z szesciorzczkami i już to zrobiła. A wy ciagle to rozdrapujecie. A pozatym pewnie jej się popsuł klawisz który robi u z kreską i tym podobne, debile.