Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przygnebiona :((

poradzcie tylko szczerze niemam komu sie zwierzyc :(( A nie wiem co dalej robic?

Polecane posty

W czerwcu maz stracil prace , zapozyczylismy sie strasznie na oplaty i zycie od 1 sierpnia pracuje i ja też , ale dzis zostało mi w portfelu 2 zł, niemam na paliwo żeby jechac jutro do pracy jedzenie tez sie konczy szczerze to jestem glodna, nawet psu karma sie skonczyła ;/ nikt ze znajomych niechce nam pozyczyc sami maja dlugi jeszcze u nas, moi rodzice wyjechali na urlop , a moj maz zabronił mi pytac tesciów o pożyczke bo juz im troche wisimy nie wiem co robic siasc i plakac chyba .. :(( wyplaty dostaniemy 10 tego , ale nie wiem czy dozyjemy, Maż niechce brac zaliczki bo mowi ze to niewypada po 15 dniach pracy , ja tez sie bo je ,że jak szefa poprosze to mnie zwolni, kuzwa 10tego bedziemy miec , ale z kad wziasc do 10tego..?

dodam, że bardzo chętnie przyjmę dobrowolne datki w wysokości minimum 100 zł

Mysle, ze to nie wstyd zapytać szefa o zlaiczkę, ja jednak bym się zapytała. Niby dlaczego z tego względu mają Cię wyrzucić:O

Gość oooooooooooy
lombard? moze tam cos zostaw do 10 tego

2 post nie jest moj niechce datkow tylko porady wiecie co to nie sa jaja , pisze powaznie a ktos sobie dopisuje dla smiechu ;/

do lombardu musialabym pojechac a niemam na paliwo mieszkam 10 km od miasta;/ pozatym mam tylko obraczke a niewiem czy maz sie nie wku.. jAK zastawie..

do pracy mam ok 20 km ale niemam i tak roweru, mamy 2 auta i wkazdym swieci sie rezerwa nigdy niebylam w takiej sytuacji bylam u somsiadki to mnie wysmiala niewierzyla ze niemam pieniedzy ;/

tak zastawie samochod a do pracy bede szla na nogach ?? da sie w ogole auto zastawic nigdy niesłyszałam nie wiem czy moglabym spłacamy raty bank jest wlascicielem

A jakbys poszla do kogoś żeby Ci ktos pożyczył troche paliwa do 10ego? Moze ktos ma w jakims kanisterku ;)

najchetniej poszla bym do tesciow ale maz mi zabronil bo wyjezdzaja za kilka dni za granice na wczasy i kasa im niby potrzebna ;/ a i tak sa zli ,że im nieoddalismy tego co pozyczylismy wczesniej ehh;/ kazdy ma cie w d..

Gość powtarzaja wiadomosci
na paliwo musisz pozyczyc od rodziny.. Szefowi nie mow o tym bo zepsujesz sobie reputacje i ryzykujesz utrate pracy.

pytalam kolegow ale majA dostep do ropy a mi trzeba paliwa bez PB, załamka , siedze w domu i patrze co by sie dalo sprzedac ale nieumiem nic na szybko komus wcisnac

ale dlaczego nic nie odlozyliscie sobie na "czarna godzine"?

taka bliska rodzina mieszka za daleko 200 km minimum :(( sami tu mieszkamy ,tescie jedynie niedaleko ale im już wysimy sporo ;/

bo to się juz dawno skonczylo 2 miesiace utrzymywalismy sie z meza zasilku 500 zł a samych opłata mamy ponad 1000 ;( takie rzeczy tylko w polsce suka go zwolnila po 4 latach dobrej pracy bez podania powodu ;/

Kase mozna wyslac przekazem pocztowym.. Rodzicow nie masz??

a z czego 1 miesiac zasilku dostal 19 zl bo praw dopiero nabyl po miesiacu ;/ wiem ,ze bedzie dobrze bo 10 teo pooddajemy dlugi wyjdziemy na prosta , ale z kad wziasc na podstawowe rzeczy do 10tgo :((

mam , ale sa na wczasach wracaja za tydzien pozatym i tak juz im wisze i mam watpliwoscci czy zechca mi zas pozyczyc i zrobia najazd ,że to moja wina bo takiego meza sobie ybralam.. czasem wole nic od nich niechciec.. bo zal mi az jak cos palna..

Gość jiojioj
piszesz ze wszyscy mają w dupie a powiedz mi po co tyle kredytów a teraz lament niewiem ile masz lat ale trzeb myśleć jak to 17stego już nie ma się kasy do 10 masakra i długów znajomym nie oddajesz. ja tez mam opłaty ponad 1000 ale jesli mnie na cos niestac to nie biore kredytów proste. powodzenia

Trudno.. niech gadaja ale niech szybko wysla ci kase na paliwo. Samochod meza mozna sprzedac.

jiojioj - bylo nas stac oboje dobrze zarabialismy , i nagle moj stracil prace a ja musialm zrezygnowac ze wzgledow zdrowotnych mialam wrzody zoladka na tle nerwowym od tamtej pracy w dużej agencji po nocach niespałam wiec zdecydowalismy z mezem zebym zrezgnowala i poszukala czegos innego i szukalam kilka miesiecy w tym czasie go zwolniła szefowa i zostalismy z zasiłkiem, oszczednosci szybko sie skonczyly wiec nieocenaij nas tak! Normlnie zawsze nam zostawało pieniedzy na nic nam niebrakowalo to dlaczego mielismy nie wziasc kredytu na auto czy inne rzeczy stac nas bylo, to nie moja wina ze tak sie stalo nikt niebyl w stane tego przewidziec..

1go dostane kase opieke kilkaset złoty wiec niesprzedam samochod po to zeby za 15 dni kupywac z powtotem i pewnie po wyższej cenie potrzebne nam auta bo dojezdzamy do pracy w 2 roznych kierunkach pozatym 10 teego bedziemy miec ok 4 tysiace to wyjdziemy na prosta i tak juz sie nauczylismy oszczednie zyc..

jezeli tak jest to dlaczego rodzice mieliby sie zloscic na twojego meza?

maz znalazl nowa prace?

od poczatku mieli z gorki na niego zacieraja tylko rece zeby cos nam nie wyszlo woleli zebym go zostawiła, bo a to piwo lubi wypic a to taki , bo ja niewidze w tym problemu ze po pracy lubial sobie 1 piwo wypic a oni zawsze widzieli..

tak dobrze platna ale robi od pon do soboty bo 10 h fizycznie...

wraca to moment i zasypia..

Gość hmmmm.......
hmm ale co mamy Ci poradzić.. musisz od kogoś pożyczyć.. jeżeli nie masz NAPARWDĘ NIE MASZ OD KOGO... podaj proszę adres mailowy to napiszę i podasz mi NRB rachunku,,, dużo nie mam sama, ale coś się znajdzie...