Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spuszczona Ze Smyczy

Chciałabym być w związku dominą, niestety partner się na to nie zgadza

Polecane posty

bo uważa, że chce, by stacił swoją godność. Oczywiście, nie ma racji. I rzecz jasna się nie zgodzi. Nie osiagam satysfakcji seksualnej, kochając się z nim w pozycji klasycznej. Od tyłu od święta.\Zero jakichkolwiek zabawek erotycznych, nie odzywa się podczas, ja też nie powinnam. W jego mniemani oczywiście. Spytacie skąd taka nagła zmiana? A no stąd, iż natkneliśmy się na parę filmików z takiej właśnie kategorii i zapytałam, czy chciałby abym to czasem ja decydowała. Powiedział, że "nie da sobie na głowę wejść"- taki ma charakter, nie odróżnia, życia codziennego od seksu. Myśli, że gdy będę chciała, choć czasem rządzić w łózku to będzie tak na codzień. Czy rozstać się z nim, czy udawać, że taki układ mi odpowiada, czy może pokazać mu jakieś filmiki? Proszę o zdanie, znających się. Sama jestem mało doświadczona

Gość abrakadabraaa
ja to bym chcial tak codziennie!!!!!!!!!!!!!!!!! jezu chodz do mnie

Gość Dziewczyna1
Może naprawde powinnas zmienic faceta? Jeśli ciągle bedzie miedzy wami cos nie tak to wkoncu i tak ze soba zerwiecie. Może zrobić to już teraz i nie marnowac czasu na kogoś kto Cie wgl nie chce zrozumiec..

Generalnie nabijam sie z ludzi, którzy sa ubodzy w mózg i nie radzą sobie z problemami, tylko asekurują się jakimś forum idiotycznym. :) Ja rozumiem, że są poważne pytanie (nie na tym forum) ale żeby sie pytać o swoje prywatne sprawy? Chciec porad od obcych ludzi, którzy nie wiedzą, kim jesteście i jak jest naprawdę? Zdecyduj się - jesteś Master czy mistress. 😴 To nawiązanie do twojej stopki, geniuszu. :)

Ale zaraz - chcialabys zdominowac partnera zeby uatrakcyjnic wasze pozycie, bo jest slimakiem w lozku, czy dlatego, ze interesuje cie dominacja sama w sobie?

Gość ooooooooooookkkkkkkkkkkhh
cała taka tematyka jest najlepsza do omawiania, ale nie tutaj z racji wrogiego nastawienia żądnego krwi tłumu lecz pywatnie. Jeśli nie znajdziesz kogoś innego do rozmowy możesz pisać na p_g_mail@fastmail.fm