Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KA SANDRA

Tatuaże u kobiet

Polecane posty

Ka Sandra - Po sobie wiem, ze kiedy sie zacznie, to troche potem do tego ciagnie, i przynajmniej ja, czesto mysle o nowych tatuazach. Ale to odpowiedzialna decyzja, nigdy to nie byla kwestia chwili czy kaprysu, czesto sie powstrzymywalam przed zrobieniem jakiegos tatuazu i wcale nie zaluje. :D Pochwal sie nam potem, jak juz sobie zrobisz jakies cacko. ;) wodka - to pozniej Cie jakos odnajde, w najgorszym przypadku przesle Ci to jutro. Szukac Cie w jakims specjalnym miejscu? :D

Albo taki wilk nie wiem jak to nazwac zlozony z kawalkow nie jak puzzle tylko np kawalek pol centm na cent i z takich 3 kawalkow lapa wychpdzi kurcze nie jestem w stanie tego opisac ;(

ka sandra,maki beda piekne :) to fakt,wciaga bardzo.ja wiedzialam o tym,dlatego moj projekt jest otwarty i mozna go w dowolny sposob i dowony kierunek rozkrzewic :) nie podoba mi sie album ,,naklejek z gum do zucia,, w roznych miejscach ciala.

Delfinki potwierdzam sa oklepane ale kumpela ma nad kostkajakies 10 cm cos w stylu jak plakat z filmu wielki blekit taki skaczacy super to wyglada ;) Wilki sa piekne cholernie mi sie podobaja i tez chialam ale za duzy facetom pasuje ja za duzy cykor chyba ze pod narkoza :D

i stają się coraz bardziej oklepane, dlatego jeszcze się nie zdecydowałam, a czy kobiece czy nie to tutaj mozna by polemizować. ogolnie zwierzeta mi sie nie podobaja. ale kiedys mowilam, ze chcialabym w nastepnym wcieleniu być wilkiem :D to piękne zwierzęta. kojarzą mi się z wolnością, dzikością, drapieżnością i naturą :)

moze nie wiem kompletnie sie na tym nie znam ale wiesz co mam na mysli??

vodka ja wilki uwielbiam :) sa cudne dzikie niebezpieczne wolne maja piekne oczy tajemnicze mroczne :) jakbym mialabyc zwierzeciem chcialabym byc wilkiem albo delfinem no ewentualnie lampartem ;)

Nueve myślę, że wieczorem znajdziesz mnie bez problemu. Codziennie piszę na "przegrańczym" topiku :D ewentaulnie "upnie" się ten topik, jesli spadnie.

Noxi ja juz dosc bolu przezylam zapewniam poza tym pisalam wczesniej prog bolu mam mega niski i mam fobie na igly ... brrrr ale korci mnie strasznie oj korci

ojojoj ja nie mam zapedow masochistycznych Co sie dzialo jak juz raz po dwoch piwach zdecydowalam sie i na fotel usiadlam wzor narysowany no cudo i jak zobaczylam igle fajt z fotela najpierw zemdlalam :D a potem chialam uciekac :D ale dziary w koncu sobie nie zrobilam.. ;( Kurcze czemu taki tchorz jestem :(

vodka - przegranczy topik to nie bedzie problem :D Jakos sie odnajdziemy. :)

Czekoladka - niedomyte? :O A co ma tatuaz do higieny? kaciaa - musisz sie jakos przemoc i tyle. Jak trafisz na fajnego tatuazystego to tez bedzie inaczej, ja jeden tatuaz "przegadalam" i nie wiedzialam kiedy skonczyl. ;)

Znam 3 :D wszyscy super wszyscy wiedza o moim panicznym leku i nic :( taki maluch jak ja chce to ok 20 minut i co??? eh :( tchorz ze mnie :( matka mnie namawia ba nawet babcia a ma 80 lat :D ostatnio sama mi pokazala super wzory delfinow :D

kaciaa - czyli masz swietna babcie :D Nie weim, to moze juz probuj robic tatuaz na raty? To troche glupie, ale moze zmobilizuje Cie wizja chodzenia z niedokonczonym tatuazem? :D

:D moze.. zastanowie sie Moja babcia smiga jak maszyna slucha paji i eldo nie znosi ojca Rydzyka a ostatnio zazyczyla sobie z kolega mojm przejazdki na motorze :D Przewiozl Ja :D moja babcia rulez :)

Moja tez zaklnie jak jej cos nie pasi Wczoraj w chacie siedze na meza czekam babcia wchodzi ja schechtana jak kon po westernie a ta piwko z torebki wyciaga i nawijka polej no bo ja mam 80 lat i ZAPODAJ jakis hip hop :D

Pozdrow babcie :D Ja za to mam babcie stereotypowa (pomijajac Rydzyka, bo babcia go nie znosi), lepi pierogi, piecze ciasta i zawsze twierdzi ze jestem za chuda. :classic_cool: A wracajac do tatuazu, to skoro wszystkie metody zawiodly, to moze rzeczywiscie probuj tak. Mnie by krew zalala gdybym miala chodzic z polowa tatuazu, wiec moze i Tobie sie nadda. :D

dzieki pozdrowie :D Moja tez yszne pierogi robi Wczoraj tez siedzialam ogladalam wzory a babcia cytuje Ku.r.wa zdecydowalabys sie wreszcie na ta dziare. Pie.rd.oli.sz o tym od dawna a mega tchorz jestes. :D Du.pa w troki idz do K. babcia Ci sponsoruje :D padlam tlumacze ze sie boje ze nie dam rady a ona Nie pi.er.dol tylko idz i zrob bo potem bedziesz mi w niebie medzila ze sie nie zdecydowalas :D padlam :D

Master - na taki bym sie nie zdecydowala, jest... za duzy. :D kaciaa- babci trzeba sluchac! Ma kobieta racje. Masz leciec robic tatuaz, a potem nam sie pochwalic efektem. ;)

Żeby tatuaż był ładny, powinien: - być mocno czarny, aby mocno odcinał się na tle skóry oraz w razie rozciągnięcia skóry w wyniku przytycia lub ciąży nie blakł; - mieć wyrazisty wzór (a więc nie być zbyt "zbity"). W przeciwnym razie może wyglądać jak brudna plama.