Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myffa2

COSS DOBREGO NA WYWOŁANIE BIEGUNKI LUB WYMIOTÓW!! POMOCY!!!!

Polecane posty

Gość generalnie to mam
tak, czasem sa w aptekach. sa tanie, 50g kosztuje niecale 3 zl u mnie. zalecaja pic 3 razy dziennie po jedna plaska lyzeczke z woda ciepla, ja pije raz dziennie i zajebiscie dziala. poza tym pomaga zajebiscie przy astmie, wzmacnia organizm, pomaga przy depresji!! i ogolnie ja jestem mega wdzieczna losowi za to, ze odkrylam to ziolo :)

Gość generalnie to mam
aha, i kozieradka wspomaga regulacje gospodarki hormonalnej, ale jak ze ma te fitohormony czy cos tam, to lepiej skonsultowac z lekarzem jak ma sie chora trarczyce czy tego typu zaburzenia. chociaz ja nic nie konsultowalam :D

Aha, a organizm się do tych ziólek nie przyzwyczaja tak, że potem słabiej działają?

Gość generalnie to mam
do senesu czy kory kruszyny jasne ze tak!

Gość myffa2
A ten senefol jest skuteczny??

Gość myffa2
tak ja wiem, ale tam tez ktoss o tych tabletkach pisał, a czytalam na innym forum ze jedni mowia ze sa skuteczne a inni ze tak sobie;(

Gość generalnie to mam
kozieradka z tego co mi wiadomo to nie. zreszta ona nie dziala mechanicznie. ja tego zreszta nie biore non stop, tylko pare dni, przerwa kilka dni, a potem znowu. i to naprawde dziala :)

Gość gość
A kiedy już ci się uda, to Smectaj na zatrzymanie. Ludzie naprawdę nie zdają sobie sprawy z tego, co robić i jakie to może mieć konsekwencje.