Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamany poszukiwacz

POMOCY !!!!! ZNA SIE KTOS NA MUZYCE DANCE SPRZED KILKU LAT ?

Polecane posty

witki opadaja te slowa ktore podales pasuja do niej idealnie i jest taneczna

No ale napisz cos o tej piosence - nie jest to ta piosenka , ale wlasnie taki sam gatunek :)

Ale tamta to jest typowe techno / dance :P

Gość No ale napisz coś o tej
Znam cały refren z tanecznej wersji when the rain begins to fall i wiem że nie pasuje :-P

Gość to chyba któraś z tych
Powodzenia :classic_cool: 1.+CD 1: 2.O-Zone - Dragostea Din Tei (Original Version) 3:33 3.Kate Ryan - La Promesse ( Radio Version ) 3:29 4.Groove Coverage - She (Radio Edit) 3:54 5.Toniee - Kick It ( Dali Radio Mix ) 3:03 6.ATB - Ecstasy (At&B Airplay Remix ) 3:21 7.Frankee - F.U.R.B. / F U Right Back / (Explicit Version) 3:17 8.J-Five Feat Charlie Chaplin - Modern Times 3:16 9.Twoface - Revelations Day (Album Version) 3:14 10.Gusanito - Vive La Vida ( Sube Que Sube / (Radio Version) 3:29 11.Lutricia Mcneal - California Dreamin' ( Radio Edit With Rap ) 3:02 12.Whigfield - Was A Time ( Original Radio Edit ) 3:24 13.Vanilla Ninja - Don't Go Too Fast (Radio Edit) 3:13 14.Erika - Right Or Wrong ( Radio Rmx ) 3:27 15.Despina Vandi - Opa Opa ( English Version ) 3:40 16.Mousse T Feat. Emma Lanford - Is It 'Cos I'm Cool? ( Original Mix ) 3:47 17.Tiesto Feat. Bt - Love Comes Again ( Radio Edit ) 3:15 18.Shiller Feat. Mila Mar - Love ( English Album Version ) 3:47 19.Martin Kesici - Losing Game ( Radio Edit ) 3:35 20.+CD 2: 21.Benassi Bros Feat. Dhany - Hit My Heart ( Radio / Video Edit ) 3:15 22.Florida Inc. - F**K You ( I Don't Want You Back ) (Radio Mix) 3:51 23.Prezioso Feat. Marvin - Le Louvre ( Radio Edit ) 4:19 24.Royal Gigolos - California Dreamin' ( Tek-House Single ) 3:34 25.Jan Wayne Feat. Charlene - Here I Am / Send Me An Angel / (Radio Edit ) 3:37 26.Brothers - The Moon (Radio Italian Version ) 3:59 27.Boogie Pimps - Sunny (The Pimps Radio Edit) 3:28 28.Molella - Tell Me (Radio Dance) 3:21 29.Magic Box - This Is Better (This Is.Radio Mix) 3:49 30.Maggie - One Way (Sweet Radio) 4:05 31.Colonia - A Little Bit Of Uh La La (Paolo Ortelli Mix) 32.Eu4ya - Sara' Perche' Ti Amo 2003 Remix (Club Edit) 3:37 33.Soundlovers - Shake Your Ass ( Shake Edit ) 3:05 34.Avantgarde - Get Down (Again) 35.The Key Of Sound - A Kind Of Reality (MTJ 3g Radio) 3:20 36.Voodoo & Serano - This Is Entertainment (Radio Dance Mix) 3:21 37.Rmd Vs C + C Feat. Freedom Williams - Sweat (Mmd Psycho Pop Mix) 3:39 38.Dj Tocadisco - Nobody / Likes The Records That I Play / (Nobody Radio Version)

a mnie sie to tylko to kojarzy a slowa sa wziete ( jak dla mnie ) z refrenu i z jednej ze zwrotek

też przed chwilą przeglądałam tą składankę :-P

Ale jesli chodzi o slowa to jestem ich pewien :) "I see the rainbow in (on) the sky" i pozniej chwile jest "like shine in your eyes" tylko nie pamietam co pomiedzy :o

Ja juz ja przewertowalem dawno i nie ma jej tam 😭

ale większość znam i jakoś nie kojarzę, owocnego szukania ;-) zresztą nie wiem czy na składance brawo była by taka piosenka? Mi się kojarzy typowo z energy 2000...

reke sobie daje obciac ze to ta o ktorej pisze najpewniej jakis remix

kaciaa nie chce Cie martwic , ale nie masz jednej lapki :D:P

kiciaa 'But when the rain begins to fall you are my rainbow in the sky and i will catch you if you fall you never have to ask me why' jakoś średnio ;-p..

ale jedna ze zwrotek sie tak zaczyna :D wlasnie slucham tego remixu kaszanka

no ale kolega powiedział że szuka czegoś w tym klimacie, takze raczej to nie jest oryginał :-)

no yt jest kilka remixow i dane jakie poszukiwacz znaczy lata pasuja agee pee rok 2005 z niczym innym mi sie to nie kojarzy teraz kazdy stary kawalek jest mixowany :D

dobra ja spadam cosik zjesc bom glodna :D powodzenia w poszukiwaniach

Ale to nie jest zaden cover czy remix :)

a próbowałeś wpisać ten fragment tekstu i szukać do skutku w googlach :-)? ja tak czasem po kilku godzinach znajdowałam, bo piosenki dance mają zazwyczaj ubogi tekst i jest ciężko :-P...

kaciaa dzieki za checi ;) Smaczego :P A ta Twoja skladanke wlasnie lece :)

Gość El Torro
kicia, przestan napierać - to nie jest ten kawałek! Do autora: spróbuj przypomnieć sobie jak najwiecej szczegolów dotyczących tej plytki. Lata znamy, tytul, label, szczegoly na okladce lub plytce, cokolwiek?

Gość Mi przychodzi na mysl tylko
'remix piosenki Boba Marley'a "Sun is shining"

Pewnie , ze probowalem :( Myk jest taki , ze ten tekst to nie jest jedna spojna calosc tylko dwie czesci i cos omiedzy jest , takze ciezko cos znalezc ;/ Gdybym tylko mogl ta plyte dopasc , albo spojrzec choc na nia przez chwile :D

No ale napisz cos o niej - ten glosik z poczatku tej Twojej taki sma jak ta , kurde blisko cos , ale to nie to ;/ A odnosnie tamtej plytki to wiem ze byl ten kawalek tez na niej http://www.youtube.com/watch?v=0kgBli9Z9V0 Czyli ten moj tez dosyc znany powinien byc :(