Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziuziuzizuizu3

WAKACJE Z CHLOPAKIEM - brak kasy

Polecane posty

Gość ziuziuzizuizu3
Napisał że złozymy się na pizze i zamówimy. Macie racje ! Zaczynam działać !

Gość ziuziuzizuizu3
CHCE WAM PODZIĘKOWAĆ,CZYTAM NON STOP WASZE POSTY! W OCZY BYM NIE MOGLA SIĘ POŻALIĆ KOMUŚ. CZUJE SIĘ JAK BYM DOSTALA STRZAŁĘ ENERGII. JAK PRZYJEDZIE UMALUJE SIĘ , LADNIE SIE UBIORE I POWIEM CO MYSLE O TYM WSZYSTKIM ( NIGDY MNIE NIE WIDZIAL W MAKIJAZU). KONIEC KOCHANEJ POLI. DZIEKI WAM STAJE SIE NOWĄ - SILNIEJSZA DZIEWCZYNĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a na wakacje ; ) jak mu nie pasuje że nie moge jechać to niech sobie zmieni. DAŁYSCIE MI TYLE RADOSCI ! DZIĘKUJE;*

Gość LittleMe
Trzymamy za Ciebie kciuki! Nie daj się zaślepić pięknymi słówkami. W razie czego, wiesz gdzie nas znaleźć:)

Gość Ewwwka22
co za prostak:( Normalny facet przychodzil by na obiady do dziewczyny z torbami zakupow, nawet jesli miałaby stabilną sytuacje finansową to chyba kultura tego wymaga zeby nie pasozytowac na kims:( Albo chociaz w zamian za to zapraszałby ją na obiad do restauracji, kupił jakis prezent A ten burak stołuje sie u niej za darmo chociaz wie jaką dziewczyna ma sytuacje, to jeszcze uwaza ze to jej obowiązek. Na pizze zrzucicie po połowie. No ja pierdole To z kim sie zadajemy swiadczy o nas samych, wiec zastanow sie kobieto gdzie ty masz resztki honoru

Gość cyki cyki
Nikt ci nie każe przeklinać, bo nie na tym polega "stawianie na swoim". Czasami lepiej nic nie powiedzieć, niż posłać 100 przekleństw. Twoja siła powinna brać się z TWOJEGO poczucia własnej wartości, a nie z tego, że ci facet oczy zamydli dołożeniem do pizzy, co już uznałaś za dobrą monetę. Albo że pochwali twój makijaż. Tobie potrzebny inny facet, a jemu inna dziewczyna. P.S. Wcale nie myślę, że jesteś dupa wołowa :D tylko masz ewidentny problem z asertywnością i poczuciem własnej wartości.